Gå til innhold

haakonmt

Medlemmer
  • Innlegg

    274
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av haakonmt

  1.  

    Hvorfor står prisen i sammenligningstabellen til "ca 5700 kroner" når Iwill selger den for kr 4990?

     

    Litt korrektur, dobbel nektelse:

    "Dette er for å forhindre at moppen på undersiden av roboten ikke skal skade gulvet ..."

     

    Dobbel nektelse?

    Er jo akkurat det den plata er til? Den settes på ladestasjonen for at våtmoppen ikke skal stå bløt på parketten f eks etter den er ferdig å moppe..! Skjønte ikke helt hva du nektet for av det...

    Han retter bare en grammatisk feil i teksten. Platen skal forhindre at moppen skal skade gulvet, ikke at den _ikke_ skal skade gulvet, slik det står i artikkelen.

    • Liker 1
  2. Heisann!

     

    Jeg skal sette opp WiFi på hytta via mobilnettet. Jeg har bestemt meg for å gå for en utendørs panelantenne fra Poynting for å gi god nok dekning (hvis noen forøvrig kunne ha forklart meg forskjellene på XPOL-A002 og XPOL-A0016, hadde det vært supert), men jeg er litt usikker på router.

     

    Kravene jeg stiller er:

    • Den må kunne kjøres på 12V, men helst også 230V
    • Den må (åpenbart) ha full støtte for Telenors 4G/4G+-frekvenser
    • Den bør ha to standard SMA-antenneinnganger
    • WiFi-dekningen bør være god nok til hele hytta, som er på ett plan på ca. 75 kvm, med glavaisolerte tre- og gipsvegger.

     

    Håper det er noen der ute med erfaringer og innspill! Hvis noen har et spesifikt abonnement de er veldig fornøyd med, er jeg glad for anbefalinger der også.

  3. Tar jobben som djevelens advokat i dag, og sier at jeg er strålende fornøyd med Nova 1. Lyden er vanvittig. Høy, ja, men ikke for høy etter min mening, og jeg har ikke dårlig hørsel, før noen påstår det. Det er mulig at det varierer fra film til film hvorvidt lydbildet fungerer godt eller ikke med så høy lyd, men både Interstellar og Guardians of the Galaxy var iallfall sinnsykt rå opplevelser. Kongesalen og Prinsen 6 har forøvrig ikke Atmos (foreløpig).

  4.  

     

    Lurer på hvor lang tid det tar før den kjører i kaia i Stavanger :p

     

    Skal vel en rimelig stor feilnavigering til for at det skjer..
    Tror det var det som skjedde de to forrige gangene det skjedde også.

     

    Men uansett - kult at den er norsk ihvertfall :-)

    Jeg tror det han mente var at mulighetene for å kjøre i kaia i Stavanger er relativt liten med tanke på at ferja skal gå i rute i Sogn og Fjordane :-)

    • Liker 3
  5. Hurra for AP. Forfallspartiet.

     

    Jeg må si dette er pinlig lav standard på en kommentar til tek å være. Jeg stemmer heller ikke Arbeiderpartiet, men prøv å se litt nyanser, les deg litt opp, og ikke ta alt som kommer fra opposisjon for god fisk. Det gjelder forøvrig uansett hvem som sitter i regjering. Arbeiderpartiet skal ha stor del av æren for at Norge er det landet vi er i dag.

    • Liker 2
  6. For meg er den generelle minnebruken ekstremt høy på chrome, neste like ille med firefox. Chrome er mer stabil. Like Opera, men etter at de gikk over til Chrom sin motor, og fjernet en hel del av funksjonen som var grunnen til at jeg likte opera (ctrl+z for å åpne en lukket fane m.fl.) er ikke opera et alternativ lengre. Jeg opplever ofte at chrom alene tar 30 -> 40 GB med ram. Det er ikke en skrivefeil. 30GigaByte til 40GigaByte. På en nettleser!

     

    Da har du en minne-lekkasje et eller annet sted. Enten det, eller så har du flere faner oppe enn jeg klarer å forestille meg.

    • Liker 1
  7.  

    Bli kvitt 3D, Smart TV funksjonen og høyttalere så begynner vi å snakke.

    ikke gidd å bry seg om høytalere på et tv. kan du kjøpe 75" tv så kan du kjøpe deg anlegg au

    vil du ha tykkelse som CRT igjen? man må ha det dersom man skal ha anlegg innebygd i tv

    Han sier jo han vil bli kvitt høyttalere i TV-er.

     

    EDIT: Litt sein, men men!

×
×
  • Opprett ny...