Gå til innhold

JonnyBravo

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JonnyBravo

  1. Min mening er at selve spillet med grafikk, belysning, atmosfære og sånn er ypperste klasse. Det samme gjelder spillflyt. Helt konge.

    Så var det storyen da. Ikke bra. Men helt i tiden. Kunne like gjerne satt et lite bilde nederst i coverhjørnet med vår noe krigshissige president "over there" på..

     

    Min mening da. Ser ikke verdien i dette spillet for å være helt ærlig. Forrige HL var det jo som i en action film, derav den gode opplevelsen.

     

    Fårhåpningene levde til den utrolig kule sekvensen med envire-drakt saken og den goe lyden, men derfra og ut blir det bare feil...

     

    = propaganda crap... :whistle:

     

    John E :thumbup:

  2. Funker nok greit det, kan bruke xp-cpu på det kortet også mener jeg siden det er kt7a og ikke bare kt7.

     

    Har selv 1,4 T-bird på mitt kt7 og det funker problemfritt. Vel å merke så lenge jeg ikke bruker tredje minne slot'n. Da går alt til helv...

    Veit ikke om det er samme problemer med dette på kt7a, men mener også at jeg leste at det er det et eller annet sted...

     

    :smile:

  3. Stemmer.. Har gjort alt det som skal/skulle gjøres som jeg vet om. Har ikke defragmentert men kan ikke helt forstå hvordan dette skal ta bort noe som ikke er der men likevel blir angitt som "1,99 GB (2 141 480 145 bytes)" under properties for mappen.

     

    Kan legge til at jeg ikke hadde slettet denne mappen på 4-5 mnd, og ja jeg kjører med bredbånd så jeg trenger ikke å lagre(mye).

     

    Har satt størrelsen til maks 300MB og i tillegg satt på tømming av filene når jeg er off line.

    Ser at cookiesene blir liggende, greit nok.

     

    Kan det rett og slett ha oppstått noe skikkelig feil når manuell sletting i mappen hang seg opp??

     

    Gikk også inn i DOS og kom inn i mappen, men det er ingenting der står det... Kan heller ikke nok til å få gjort noe mer i DOS-modus.

     

    Har kjørt verktøy på HD, men her står det at Temp. Int. Files er tom...

     

    Venter spent jeg og om noen kan hjelpe...!! :smile: :???:

  4. Tror innlegget blei slettet isted, prøver igjen...

     

    Somsagt sjekket jeg størrelsen på mappen 'Temporary Internet Files som ligger under meg som bruker i XP'n min. Den hadde en størrelse på 2,3G så da tenkte jeg at her kan jeg frigjøre masse plass siden jeg kun har 10G-HD å gå på.

     

    Tok "merk alt" og "delete" men etter noen øyeblikk hang alt seg, og mappen svarte ikke lenger. Tok ctrl+alt+del og stoppet prosessen.

     

    Så sjekket jeg mappen igjen og den var tom, dvs. ingen skjulte eller vanlige filer å se, altså tom trodde jeg.

    Men når jeg kjører properties viser den et innehold på 2,1G som ikke er der!?! Hva og hvor kan dem ha blitt av??

     

    Har ikke fått frigjort noen plass på C: når jeg sjekker dette.

     

    Samt under I.E properties står det stilt inn på 312MB som buffer/cache for lagrede internett filer.

     

    Kan det være en form for skjult linking på denne mappen??

     

    Uansett, helt blank så jeg håper noen kan hjelpe :???:

  5. Sitter her med WinXP-pro og tenkte jeg skulle frigjøre plass på HD'en. Gikk inn..Documents and SettingsBrukernavnetLocal Settings, og sjekket størrelsen på 'Temporary Internet Files-mappa, den var på 2,3G og den var full av cookies og gammal skit fra jeg tipper 4-5 mnd tilbake. Trykte Ctrl+A og merket alt og så delete og da virket det som om slettingen begynte.. Så hang det seg, på grunn av mengden tipper jeg og jeg tenkte at det blei vel borte dvs. slettet.

    Men nei, når jeg restartet er mappen tom greit nok, men når jeg sjekker egenskapene så sier den at den inneholder 2,06G med ett eller annet.. Men det er jo ikke noe der! Har på 'vis sjulte filer så det regner jeg med at det ikke er. Har restartet flere ganger, søplekassa er tom og jeg er helt blank.

     

    Har bare 10G tilsammen så det hadde jo vært kjekt å få løs dem 2 som er "borte"...

     

    Noen forslag??

  6. Er det noen som har andeler i Komplett her eller?? Har man en dårlig erfaring så er det selvfølgelig vær og en sin rett til å fortelle så andre kan dra nytte av dette. Ris og ros like viktig og jeg personlig hadde ikke tatt meg bryet å skrivet et innlegg hvis jeg ikke syns temaet/situasjonen var verdt å ta opp.

     

    Ganske sikker på at alle dem som kom med en klage begynte høflig og kontrollert, men det er når man føler seg urettferdig behandlet at temperaturen stiger under topplokket, helt naturlig. Kom ikke å si at dere ikke har opplevd "pc" selgere som litt for høye på pæra og muligens litt sånn av typen "bedrevitere" en eller annen gang... Har skjedd meg mer enn en gang.

     

    Men som sagt, dette var i butikken, ikke over nettet.

     

    Like blid...:smile:

  7. Mange synspunkter og opplevelser her så da kan vel jeg legg til min også.

     

    Dette skjedde for ca 1 1/2år siden da jeg skulle fornye skjermkortet mitt. Kjøpte kortet over disk, siden komplett ligger rett nedi gata her i Tønsberg, og fikk helt grei service da. Så viste det seg at kortet var skikkelig uklart jo høyere oppløsning som blei brukt, altså var det en feil ved kortet..

     

    Da jeg kom tilbake hadde dem ikke bra nok testskjermer, viste deg seg etterpå, så det var selvfølgelig jeg som hadde feil! Omsider, etter masse unødvendig krangling måtte jeg selv gjøre meg kjent med kjøpsloven og diktere dette for personalet. 2 timer over telefon og 5-6 timer i butikk til til noe som faktisk blei opplevd som sjikanering foran andre kunder som var i butikken..

    DET er dårlig service det!!!

     

    Tilslutt fikk jeg rett (noe jeg visste fra starten av), og gikk avgårde 3 uker seinere med et annet skjerkort lettere irritert...

     

    Dem ville også trekke endel av summen fordi dem mente det var kommet en ripe i driver-cd'n og kunne da ikke selge produktet for full pris senere. Hadde kortet i snaut et døgn, og ripen så ingen andre bortsett fra dem. OG det er ikke lov ifølge kjøpsoven! Ja kan reglene så dere trenger ikke ramse dem opp... Uansett, kortet var gåent. Faktisk var hele serien av det kortet gåent, ikke gøy å være førstemann bestandig.

     

     

    J E Ottersen

  8. Hallo medmennesker!

    Har et etterhvert meget irriterende problem med PCn. Saken er den at jeg har oppgradert KT7-HK(uten a) med en T-bird 1,33mhz som går på 1,43mhz. Grafikkortet er et helt grei Radeon 8500LE fra ATI, og alle tre minnebankene er fylt ut, 3 * 128MB.

     

    Det som skjer er at uansett hva slags spill jeg kjører så fryser PCn etter en kort(2-10s) eller lang(10-30min) stund, bildet står pal og lyden henger seg. Dette skjer også hvis feks. mediaplayeren lager bakgrunnsgrafikk til musikk etc.

    Kjører XP-pro og har prøvd nyeste beta-diver,men det hjalp ingenting, bruker nå "6.13.10.6071", testa "6.13.10.6094", ++ noen nyere beta som sagt. Alt fryser!

     

    Så hvis noen har et eller annet som kan hjelpe, let me know!!

     

    Abit KT7, Athlon 1,33@1,43Mhz 266Mhz FSB (13,0*110)

    ATI Radeon 8500LE 270/270

    SB Live 1024

    3*128MB std RAM

    IBM DS 20G HD

    Eizo F520 17"

    Win XP-pro

     

    PS: Nyeste BIOS er flasha og funker.

     

     

     

    [ Denne Melding var redigert av: JonnyBravo på 2002-07-22 20:09 ]

  9. Har opplevd noe av det samme sjøl med mitt abit kt7, 3 kraftige pip og rett ut... Grunnen var at jeg hadde vært "lur" og enable'd: protect cpu if cpu-fan errors... eller noe sånt i BIOSn. Det funka dårlig!!

     

    Måtte slette CMOSn... og sette opp alt på nytt igjen.

  10. Siste innlegg fra meg.

    Vil bare fortelle at jeg kjøpte en Athlon 1,33 m/266FSB og innstallerte denne sammen med enda en 128MB pc133RAM, har nå 3 tilsammen i hver sin DIMM, tilsammen 384MB RAM.

     

    Kjører på (CPU ulåst)...:

    13 * 110 = 1430mhz

    cpu volt: 1.8 (1,75 default)

    I/O volt: 3.50 (opp 2 hakk)

     

    Det som måtte finjusteres var 1,0ns delay på RAM for å kunne fungere, grunnet bruk av alle minneplassene.

     

    FSB på CPUn kjører nå på 220, noe som tydligvis fungerer helt greit, den skal jo uansett takle 266mhz.

     

    Håper dette vil hjelpe andre med samme/lignende problem:)

     

    Testa i SiSoft Sandra og kom ut i CPU test mellom XP-1600 og XP-1800, faktisk likt med P4-2,0. Men somsagt disse testene er bare "teoretiske".

     

    Fornøyd!! ...en stund til...

  11. Spørs om du ikke havner i samma bås som meg og mitt kt7(uten a). Dvs at det ikke støtter XP-cpu. Derimot skal den takle T-bird 1,4 sålenge FSB er 200mhz helt greit. Hvis FSB er 266mhz så må (unsett) BIOSn oppgraderes og CPUn må være ulåst for å kunne stille inn manuelt!

    Håper det ga litt mere klarhet:)

  12. Jepp. nyeste BIOS funnet og innstallert! 12 and above og greier,hehe.. Var faktisk samme som jeg flash'a med forrige gang, men noe hadde tydligvis gått galt et sted. Da skulle alt være klart!(ord jeg veit av erfaring nå jeg kommer til å bite i meg..)

     

    Gjennstår det bare å se om CPUn fra Komplett er låst eller ulåst, noe dem ikke helt var sikre på.

     

    Kanskje noen som har en brukt tilsalgs(?), off topic ja, men allikevel..

  13. Saken er den at jeg sitter med et noe gammelt hovedkort Abit-kt7 med T-bird 850@963. Kan like gjerne gi siste innsats og makse ut detta hovedkortet. Spørsmålet er egentlig HVOR stor cpu kan jeg egentlig montere inn, veit at ikke XP passer. AMD Athlon 1.33 GHz(266 MHz bus)

    Socket A (Thunderbird) virker som et bra alternativ til kun 750,- på Komplett...

    Noen forslag??

     

    Abit-kt7 m/AMD 850@963

    256 133mhz RAM

    20G IBM DS-HD

    ATI Radeon 8500 270/270 , 6300 3D-mark

    SB-Live 1024

    17" Eizo F520

×
×
  • Opprett ny...