Gå til innhold

ahoo

Medlemmer
  • Innlegg

    307
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ahoo

  1. Ikkje vurder å la være å bruke tank.. Du får bare masse søl, ingen mulighet (eller vanskelig) å lufte systemet++

     

    Hva/hvilken tank du bruker har ingenting å sei. Sjøl har eg fleire ganger byggd tankene mine sjølv. Tempraturmessig har det heller ingen innvirkning på stor eller liten. Det blei for ein god tid tilbake forskjellen på kraftig og svak pumpe av skrue visst eg ikkje husker feil). Og resultatet ble at det hadde svært lite/ingen forskjell om en kjører laminær eller turbulent strøming.

  2. Ok, eg trudde det krevde ganske mye prosessor kraft for å spille av HD-DVD eller Blue-ray. For tidligere når eg har prøvdt på min Pentium M 1,7@2,8Ghz,4GB ram og ok skjermkort. Så har det hakket veldig mye.

     

    Men da blir det nok en E8400, ATI 4650, 2-4GB billig ram, P35 eller P45 HK. Men kor hastighet bør eg gå for sammen med E8400?hz?

  3. Prosjektoren liker veldig godt hdmi, men det er jo ingen problem med kun DVI-D utgang på sjermkortet og så bruke en overgang.

     

    Eg overtar huset den 25.okt (heil nytt lavenergi hus), med super isolerte vegger osv. Så eg trur det kommer til å gå fint ved tanke på kondens. Det er heller varmen om sommaren eg er meir redd for. Men alt dette finner eg ikkje ut før eg har flyttet inn og fått målt temperaturer.Må kansje lage til noko luftekanal inn til kun pcen..

     

    Når det gjelder CPU, så ser eg at E6850 koster bare 300kr meir og har fsb på 1333?Er dette noe å gå for kansje? Kva hastighet bør eg kjøre på rammene visst eg velger ein desse prosessorene?

     

    Så sist men absolutt ikkje minst HK. Eit stabilt og greit HK med mulighet for overklokking. Etter som at eg kansje vil bruke denne pcen til noe annet seinere.

  4. Hei,

    Eg trenger litt hjelp til å velge komponenter til min nye server/filmavspillings maskin.

     

    Maskinen skal stå på loftet og virke som ein lagringsplass for filmer,musikk,serier..osv.

    Så skal eg koble den direkte til prosjektoren som henger i taket, og så styre alt me tråløst keyboard og mus. ;)

     

    Så maskinen trenger bare klare å spille av HD-kvalitets filmer uten lagging. Så da er spm. mitt: Kva HK, CPU, RAM og PSU vil fungere godt sammen, og være godt nok til dette. Her gjelder "billig men bra!". :thumbup:

  5. Leste denne testen, der stod det att "If HD audio outputs are routed into the video card, then those outputs are dedicated to that video card, meaning they cannot be used for other external speaker options while the HDMI output is being used." Betyr det at det ikke er mulig å få lyden fra hd/Blu-ray film ut til pc-høyttalerne hvis man ser på tv via hdmi?

     

    Nai, det blir vell heller bare at du ikkje har muligheten til å ta lyd fra andre utganger enn hdmi når du speler av hddvd eller Blu-ray.

  6. Ok, da har det skjedd MASSE siden sist! :) Oppdaget det at visst eg kun har ein skjerm tilkoblet/aktivert på skjermkortet mitt (samme hvilken), så bruker power dvd hardware aks. og prosessoren trekker bare 20% CPU kraft! Dvs alt flyter fint! :D MEN, og det er eit STORT men..Når eg har den andre skjermen tilkoblet, så kobler tydligvis hardware aks`en ut. Og prosessoren går igjen opp i 100% og filmen hakker noe fælt... Så da er det store spørsmålet..Hvordan fikse dette?

  7. Lurte på om det er ein eletrikker her på forumet som kan svare meg på om det går ann å skjøyte varemkabler. Pga eg har klart å skadet eine ledningen slik at eg ser inn på kordellene. Går det da å lodde inn ein ny bit og isolere med krympestrømper? Eller vil dette forandre motstander i kabelen og ødelegge den? Kva er vanlig å gjøre? HJELP! :no:

     

    Ps. Det er varme i kabelen, så da kan den ikkje være heilt av? Men sku ha fikset den skikkelig før eg skal gå med nye fliser oppå...

×
×
  • Opprett ny...