Gå til innhold

Oluu

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Oluu

  1. Jeg har helt siden januar forsøkt å levere telefonen til reperasjon. En haug med mailer fram og tilbake med diverse forsøk på å gjennopplive telefonen og en del mailer til UPS som surrer med returskjemaer.

     

    Dette skjer jo selvfølgelig bare fordi jeg kjøpte telefonen fra sverige, før den kom i butikken her i norge. Er det noen som vet om Deltaservice KAN reparere telefonen min her i norge? Jeg er mer enn villig til å betale hvis det betyr at jeg slipper å styre mer med retur.

     

    Jeg sliter med akkurat det samme, min streika i jule tider og jeg har mailet frem og tilbake til både UPS og Neonode da Neonode har brukt opptil 2 uker på å svare, virker ikke som om vi blir tatt seriøst.

    Igår gav jeg til slutt opp og ringte til kundeservice der jeg fikk snakka med en hyggelig svensk tjej, hun virket mer seriøs enn de som sendte mailene og skulle sende meg svar idag om de kunne ordne en rep på Neonoden. Ettersom returskjemaet jeg fikk på mailen min ikke funket så får jeg trolig returskjemaet i posten, ifølge den svenske tjejen.

     

    Om du ikke har ringt kundeservice burde du kanksje det, virker som om de tar oss på alvor.

  2. Hei!

     

    Jeg har som fler i dette forumet en Neonode N2.

    Har hatt denne mobilen siden Oktober og som alle mobiler (ihvertfall mine) så hendet det at de detter i bakken av og til :p

     

    Her om dagen skulle jeg til å lade neonoden og ingenting skjedde, laderen lagde ikke den vanlige morsomme bie lyden og batteriet ble ikke ladet opp. Jeg trodde kanskje det var noe galt med laderen så jeg prøvde å lade den via USBen men til ingen lykke. Etter å ha prøvd å koble til håndfrien uten at den virket heller så skjønte jeg at det var noe galt med det hølet man putter inn lader og håndfri 8(

     

    Dette kan jo ha skjedd etter at jeg har mista den i stuegølvet eller lingnende så har jeg no krav på garanti som Neonode kan dekke? :)

     

    Hvor kan jeg få fiksa Neonoden og hvor mye tror dere det vil koste?

     

    Setter pris på svar :)

     

    Mvh, Olav

  3. Hehe, de ringer deg ihvertfall når pakka di er klar til å kjøres ut til deg. Han som ringte meg tilbød meg ihvertfall å kjøre pakka til arbeidsplassen min, hvis ikke så kunne han levere neste dag om jeg var hjemme da sa han. Kanskje du har en bestemor/annen slektning som bor hjemme som kan skrive under, i så fall så kan du be de levere pakka di dit så kan du selv hente den der etter arbeidstid? :D

  4. Ok ;) Dette er kun en midlertidlig mobil jeg låner av min svigersøster mens jeg venter på neste mobilkjøp, så jeg tror ikke jeg gidder å bruke noe særlig penger på den da :) Skal muligens gå til anskaffelse av en Neonode N2, men det irriterer meg så inni granskauen at det ikke er ordenlig norsk t-9 på den (sms-fanatiker)

×
×
  • Opprett ny...