Gå til innhold

Tehjoran

Medlemmer
  • Innlegg

    1 263
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tehjoran

  1. Heisann. Jeg dimmiterte fra SBBN nå i desember. Kan bare si at dere burde glede dere en god del til å tjenestegjøre i denne bataljonen.

     

    Hey, Jeg skal inn Januar 2016 å gleder meg vilt! Skal bli et år med mye utfordringer.

     

    Har bakgrunn fra IT så lurer på hvor jeg kommer til å havne. Har lest meg litt opp men ikke funnet info om dette. Kanskje noen andre som vet? :)

    Hva slags bakgrunn du har, har egentlig ikke så særlig mye å si om hvilken tropp du blir plassert i. Ved vinterinnrykket så har du muligheten til å velge 3 forskjellige tropper (Slik det var når jeg hadde innrykket ifjor). De forskjellige troppene er Kommandoplasstroppen Kompani Charlie, Radiotroppen Kompani Bravo og Teletroppen Kompani Alfa. Om du er ute etter mest teknisk utfordring i form av utstyr og systemer så anbefaler jeg å søke Teletroppen som jeg tjenestegjorde i.

  2. God dag folkens!

    Jeg sitter her og funderer over hvilken laptop jeg skal kjøpe meg, og lurer derfor på om dere har noen gode tips til hvilken laptop som kan kjøpes som kjører Battlefield 4 med god kvalitet til en ikke så altfor dyr pris.. vil si at budsjettet ligger på 4-5 tusen kr.. ikke så mye å godte seg på tenker jeg, men tar imot alle tips med et smil! :)

  3. Hei folkens. Jeg har et problem med Rome 2, som er at inne på campaign mapet så vises ikke karakterene til for eksempel hærene, spionene eller ansiktene til folk. alt er borte untatt byene. Noen som har opplevd dette eller vet hvordan dette kan fikses? :)

    Som dere ser her så vises ikke karakterene til hærene eller lignende
    post-138348-0-32374400-1378830817_thumb.jpg

    her vises ikke ansiktet for diplomatene
    post-138348-0-83665600-1378830891_thumb.jpg

    Og her vises ikke soldatene
    post-138348-0-58638700-1378831199_thumb.jpg

    Noen tips?

  4. Heisann

     

    Jeg har blitt innkalt til førstegangstjeneste i Januar 2014 i Sambandsbataljonen og jeg gleder meg veldig mye. Men jeg bekymrer meg litt angående det narkotiske da jeg røyker en "rev" i ny og ne.. Når man da er på innrykk på Sessvollmoen, blir det da foretatt narkotiske tester på deg som f.eks urinprøve og blodprøve?

     

    Takker for seriøse svar.

  5. @Tehjøran

     

    Akkurat det samme her.. har troen på DICE, men dette blir litt uproffosjonelt for min del. :)

    Synes dere må ha litt trua på Dice og EA likevell, nå pushes det ut BF3 til Xbox bruker, PSN brukere og Origin brukere, så det kan ikke være så ille.

     

    De fleste Beta-er er jo lukket, så synes det er respekt til EA og Dice for og lage en Open Beta over flere platformer!

    All respekt til EA og Dice, men syntes da det er litt leit at dette skjer :(

×
×
  • Opprett ny...