Gå til innhold

Martingutten

Medlemmer
  • Innlegg

    152
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Martingutten

  1. Noen som har hørt om en del spill på 3ds eShop vil få priskutt i Norge? Fem spill fikk det i USA for ikke så lenge siden (og dette var blandt de beste spillene på 3ds), men ser at det er ennå de samme prisene her i Norge. Gidder ikke å kjøpe to-tre år gamle spill før de faller i pris.

     

    Forresten, leste denne artikkelen for ikke så lenge siden og den traff spikeren på hodet om hva Nintendo må gjøre for å kunne spille i samme liga som Microsoft og Sony: The brick wall: No close encounters with Nintendo's indie exec

    Nintendo har ennå ikke helt forstått at det ikke er 1994 ennå.

  2. Jepp, har gjort begge tingene. Går for gigantisk våpen og skjold, og det har gått veldig bra hittil. Det største problemet hadde jeg i starten, siden det tok ganske lang tid før jeg fikk et skjold med 100% block.Bruker Halbert +10 med 470 dmg og en Black Knight Ultra Greatsword +2 ned 453 dmg.

  3. Har spilt det ca 25 timer siden tirsdag. Må si at jeg hygger meg mer med dette enn jeg gjorde med de to andre Souls spillene etter like lang spilletid. Vet ikke om dette er fordi jeg er bedre til å spille dem nå, eller om DS2 faktisk er mye bedre. Er noen ting jeg ikke liker, fks. hvor mye man blir staggered når man blir truffet! Tror kanskje jeg er en plass mellom 60-70 prosent gjennom spillet nå (om jeg ser på hvor mange av de forskjellige "hovedsoulsene" jeg skal skaffe) og koser meg ennå skikkelig mye, selv om jeg av og til har lyst å ødelegge kontrolleren!

    Synes spillet ser sikkelig bra ut også og har ikke lagt merke til dårlig fram rate selv. Spilte Dark Souls på PC, og jeg synes ikke DS2 på PS3 ser veldig mye dårligere ut, faktisk tvert om ofte. Dette kan ha mye å gjøre med design og hvordan kunstrettning spillet har tatt.

    • Liker 1
  4. Er på ventelisten til Expert i setrum i Trondheim. Tror jeg var nr 2 på listen når jeg satt meg opp for 2-3 uker siden. De sa da at de hadde fått inn PS4 nesten ukentlig - så det er jo typisk min flaks at de ikke har fått inn noen siden da. Må kjøpe fra fyisk butikk i Trondheim sentrum, spaceworld eller expert, siden jeg har et gavekort med et ganske høyt beløp som bare kan bruker der.

    Håper det kommer inn i løpen av denne uken, har skikkelig lyst å få PS4 innn i stua. Har i alle fall Dark Souls 2 å kose meg med (eller eventuelt frustrere meg med) til de får inn PS4 på expert.

  5.  

    Skulle kommer ut i dag eller i morgen i butikker og i følgen bloggen kommer det ut på PSN neste onsdag.

    Venter på et 64GB minnekort fra Japan nå, blir veldig delig å faktisk kunne ha flere spill på vitaen! (har 16GB nå). Betalte bare 610 kroner for det, med sending.

    Kor? Link?

     

    Nippon-yasan.com.

     

    Fikk kortet i posten i dag, fire dager etter at det ble sendt fra Japan! Det er raskere enn mange norske nettsteder jeg har bestilt ting fra!

    • Liker 1
  6. Der var den mobilen ute av funksjon. Gjorde den store feil å oppgradere telefonen. Den kommer nå til "oppgraderer" delen av prosessen når jeg skal gjenopprette firmwaren, men så kom feilmeldingen "En uventet feil har ført til at fastvareoppgraderingen mislyktes. Vil du foreta en fastvaregjenoppretting nå?". Denne medlingen kommer opp hver gang, og telefonen min virker ikke lengre. Står i download-status, men Kies finner ikke enheten. Står bare "kobler til enheten" =/ Får opp en hvit skjerm med rød skrift når jeg prøver å slå på mobilen på vanlig vis.

     

    Baaah, får se om jeg har noen venner her i trondheim som kan med denne type ting.....

     

    UPDATE: etter å ha prøvd dette 13435 ganger gikk det, så nå virker telefonen igjen <3

  7. Har et problem. Har kjøpt noen apps, ikke noe problem. Kjøpte Settlers HD i dag, og jeg klarer ikke å laste det ned. Står bare på "pasuse" på mobilen, og Kies er jo bare helt jævlig. Laster det ned på Kies, men når jeg skal installere kommer det opp at det ikke er noe telefon koblet til, selv om det står at den er det i hjørnet...

    Noen som vet hvorfor problet kan løses?

     

    Er det andre som har problmer at nesten ingen ting virker i Kies, og at det crasher på 8 av 10 ganger når du skal bruke noen av funksjonene?

    BTW, lastet ned nytt kies og oppdaterte mobilen for et par dager siden (i alle fall ganske sikker på at mobilen ble oppdater, Kies er ikke så veldig hjelpsom på infoen :p).

  8. Captain Ødegård treffer spikeren på hodet, og han har utdypet de følser jeg har om spillet. Den dumme AI'en ødelegger sentinel-klassen, så det er jo litt kjipt...

     

    Liten spoiler (kanskje?):

    Er nå på kapitell 13, så er vel straks ferdig med storyen. Men burde jeg gå tilbake til Grand Pulse nå, eller er det mulig å gjøre det etter at jeg har drept sistebossen? Har nesten alle 3 hovedklassen hos alle maxa ut, mangler bare noen få sidegreiner.

  9. Er litt usikker på hvordan jeg føler det ovenfor spillet, men er 30timer inn i det nå, så det må gjøre noe rett ^^

    Det som ødelegger spillet veldig i er den latterlige dumme AI'en til partnerne dine i kampene. De burde da for svarte meg vite at man ikke står rett ved siden av en sentinel som tanker et stort uhyre som cleaver!

    Skulle også ha gått ann å styre characteren din, sånn at jeg kunne ha fjernet vekk dette samme uhyret når den dumme parteren min får seg selv drept (kjipt å restore han/henne når han/hun blir drept 2 sec etterpå av et cleaveangrep).

  10. Vel, noen av spilleprodusentene er idioter, og er redd for at vi skal, f.eks., jukse med trophies. For å forhindre dette låser de savefiler til en enkel ps3...

     

    Har gått gjennom 3 PS3'er de siste månedene, så jeg skal si deg jeg har mistet mange savegames pga det... Første gangen jeg har ønsket at PS3'en hadde en vanlig memorystick, ala Xbox.

  11. Får ikke opp post, nei. Hadde koblet til strøm til skjermkortet, og har nå prøvd med et eldre kort jeg har, som ikke trenger ekstra strøm. Har også prøvd nye ledninger til skjermen.

     

    Ingen ting virker. Må være hovedkortet som er ødelagt, regner jeg med... Suger veldig, siden jeg nettopp måtte vente i lang tid på å få ny CPU fra komplett siden den første jeg fikk hadde en bøyd pin... har vel gått omtrent en måned uten egen data nå =S

  12. Har kjøpt nytt HK og CPU, men har nå møtt på litt problemer. Har satt opp hele dataen (HK/CPU/minne/HDD, GFX osv), men når jeg booter dataen får skjermen min ikke noe signal fra grafikkkortet (som virket med det gamle HK). Det er strøm i HK, vifta går i den. Noen idé om hva som kan være feilen? Er vel ikke noen annen tilkobling enn å sette inn kortet i slotten og koble til strømen til kortet?

     

    HK: Gigabyte

    Grafikkkort: Geforce 8800

    CPU: AMD Phenom II

     

    Takk for svar på forhånd ^^

×
×
  • Opprett ny...