Gå til innhold

ooddbb

Medlemmer
  • Innlegg

    219
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ooddbb

  1. Akkurat nå har eg webhotell hos TJC.no, men er ikke fornøyd med tjenesten. Mottar veldig mye spam på e-posten, har vert i kontakt med TJC, uten att dei fant ut hva problemet var. Har nå vurdert å skifte til web10.nu. Men det er en ting eg lurer på. Eg vil gjene ha funksjonene PHP og Frontpage ext. Men så er det slik att ene webhotellet har bare PHP og de andre har bare Fronptage ext. Kan eg få begge deler om eg kotakter dem, eller har eg kanskje ikke behov for begge? (er ingen profesjonell webdesigner :) )

  2. Har litt problemer med osCommerce. Driver i startfasen og skal sette opp programmet (har lastet det opp til mitt nettsted). Det som skjer når eg skal fylle inn IP-adresse, brukernavn, passord og database namn er att eg får beskjed om att: "Access denied for user: '###########' (Using password: YES)"

     

    Hva er det som er galt? Eg vet passordet og brukernavnet er riktigt!

     

    osCommerce krever MySQL database. Eg vet eg har det hos min webhotell leverandør, men må eg opprette MySQL databasen først eller?

  3. Loomy: Høres  bra ut! Har du en webadresse til dem? Hvordan er servicen hos dem, bare gode erfaringer?

    http://www.tjc.no

    Bare gode erfaringer hittil. Servicen virker god og support virker rimelig kompetent (ikke at jeg har hatt så mye å gjøre med dem da..).

     

    Hvis du bestiller kan du gjerne putte epleweb.com i anbefalt-av-feltet :love:

    Tror det blir webhotell med domene hos disse ja! Noen andre som har erfaringer med TJC?

  4. Er dette en nettbutikk som skal ligge på min server, eller på serveren til osCommerce?

     

    Var inne på web-siden til dem og lastet ned "osCommerce 2.2 Milestone 2". Trodde dette var ett program til å sette opp nettbutikken med, men det var en pakket fil som bare inneholdt mange PHP filer o.l. Trodde det var relativt enkelt å sette opp nettbutikk hos dem eg. Hvordan er det eg gjør dette, hva er fremgangsmåten?

     

    http://www.oscommerce.com/

  5. Har i det siste hatt store problemer med Hotmail, den er satt opp i Outlook. Å ta imot mail funker bra, men når eg skal sende mail så blir det problemer. Det som skjer er att eg får en feilmelding om att eg ikke får sendt den, deretter blir all mailen min borte. Så får eg en mail ifra Hotmail adm. der det står att eg må logge meg inn på www.hotmail.com på grunn av sikkerhetsmessige grunner (skriver inn tall og bokstaver ifra ett bilde).

     

    Når eg har gjort dette så funker det, men bare til eg skal sende en mail ifra min Hotmail konto igjen! Hva er galt????

×
×
  • Opprett ny...