Gå til innhold

treigzak

Medlemmer
  • Innlegg

    114
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av treigzak

  1. Kort svar: Antageligvis ikke med det første.

    Syntes det ble mye vissvass i CleverNoobs videoen.

     

    Det påpekes en del saker ang CleverNoobs videoen i Smudboy sin video. Smudboy sin video ikke lenger på youtube eller vimeo ettersom CleverNoobs klagde seg til å få videoen blokkert på disse sidene, så her er en link til et russisk video site hvor den er hostet istedet. Han er mye mer informerende enn CleverNoobs.

    http://smotri.com/vi...d=v2429773bb91#

    • Liker 2
  2. Hei!Gutt her på 16 år, som virkelig tenker på å utdanne meg innen noe som har med 3D, spilldesign, programmering å gjøre. Fortsatt litt usikker på akkurat hva jeg vil satse på, men tenker på et par spørsmål til dere:Jeg går nå VG1, studiespesialiserende og skal velge programfag for neste år. Det jeg har tenkt er R1 matte, fysikk, kjemi og informasjonsteknikk. (et programfag innen IT, du aldri vil få bruk for, sies det.)Det jeg lurer på er f.eks kjemi, om jeg vil trenge det for videre studier. Videre R2-matte, trengs det, og hva er egentlig vanskelighetsgraden?Jeg går nå teori-matte, og synes det er vanskelig. Det går så som så, men jeg mener jeg vil klare bedre om jeg bare skjerper meg. Ligger for tiden på 3-4. Videre spør jeg, hvor vanskelig matematikk møtte dere på i deres studier? Og generell vanskelighetsgrad i alt i studiene? Langt og kjipt innlegg, men håper jeg vil få svar.-Takk, Amund

     

    Det du trenger kommer helt an på hva og hvor du skal søke. 3D og programmering er ganske ulike bransjer, som og i seg selv har ulike bransjer igjen (feks i 3D kan man drive med animasjon, modellering, rigging, rendring osv, mens innen programmering har man scripting, web programmering, mobil programmering, applikasjonsprogrammering osv)

     

    Da jeg gikk på skole for å lære 3D trengte jeg ikke realfag fra vgs, jeg trengte faktisk ikke å ha gått på vgs i det heletatt. Da jeg senere gikk på en annen skole i utlandet for å lære 3D karakteranimasjon trengte jeg bare vgs bevis.

     

    Når det kommer til programmering så krever de fleste ihvertfall matematikk r1 og generell studiekompetanse. Noen linjer krever også r2, fys1 og fys2, men dette tror jeg at er litt mer realfagsbasert dataingeniør linjer og de er muligens litt "tyngre" og litt mindre relatert til ting som feks. spillprogrammering, men dette kan jeg absolutt ikke si meg sikker på!

     

    Dersom du tror du kan finne en skole som gjør en elev til "jack of all trades" innen programmering, 3D, og spilldesign, tror jeg du har litt urealistiske forhåpninger. Noen av programmeringslinjene har 3D som valgfag, men det er bare for å lære basic principles, hovedfokuset vil fortsatt ligge innen programmering.

  3. Kjøpte det på steam, spilte det 6-7 timer, da spillet kræsja for andre gang var jeg egentlig ganske lei spillet, og jeg føler rett og slett ikke for fortsette noe mer for øyeblikket.

     

    Dette ligner desverre ikke på Dungeon Keeper på noen måte bortsett fra settingen, og at goblinsene kan hakke seg igjennom gruvegangene.. Det er alt jeg kan komme på nå. At spillmediene prøver å linke Dungeons til Dungeon Keeper er helt misinformativt, enten fordi de ikke har spilt Dungeons, eller fordi de ikke har spilt Dungeon Keeper spillene, og alt de har å sammenligne er screenshots.

     

    Dersom du vurder å kjøpe dette, vær obs på at Dungeons faktisk er mer likt et tower defence spill, ikke tro du får noen Dungeon Keeper 3 her i gården.

  4. Ser veldig godt gjennomført ut! Har sultet etter å spille mer TES lignende spill, og gleder meg til å teste det senere i kveld.

     

    Vrengtpolvott: Vet du om dere trenger noen ekstra folk til lignende prosjekter i fremtiden? Min spesialitet ligger innen animasjon (og litt rigging), og kunne kanskje tenkt meg å være med på et slikt prosjekt dersom jeg ikke har så altfor mye annet arbeid å gjøre :)

  5. Hei, vi er en gjeng som har jobbet (i fritiden vår) med et godt gammeldags "point & click" adventure spill til gameawards.no 2010 - og har nå endelig fått en "alpha" demo klar. I den sammenheng så har vi fått lagt ut en youtube video som viser litt fra spillet:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=8_e05wwlPno

     

    Regner med det er endel "oldschool" gamere her som vokste opp med adventure spill, så vi vil gjerne høre ros&kritikk!

     

    For mer info kan dere kikke på http://www.eviljunior.com, evt. http://www.facebook.com/eviljunior?ref=ts

  6. Hey, jeg har påtatt meg oppgaven om å være lagkaptein for det norske TF2 laget, og vi søker for tiden etter et par flere flinke spillere. Vi har nå denne lineupen: meg (treigzak) fra Clan Fracture, skre fra FADER, ONlock fra FADER, complx- fra Zero Tolerance, Gotnoname fra CRW, og DrLeon som jeg tror er clanløs.

     

    Skills er selvfølgelig required, dette er et landslag, og bare de beste av de beste burde få være med. dessverre er det så at norge ikke har så mange spillere i TF2 toppen, så håper jeg kan finne noen skjulte norske talenter her :))

     

    ESL Nations cup starter i Mai, en klar dato er ennå ikke gitt ut, og vi regner med at det holder å ha rundt 10 spillere i laget, dvs at vi trenger 4 til!

     

    Meld fra din interesse til en av OP'ene i #team-norway.tf2

     

    P.S Vår prioritet er å knuse svenskene :D

  7. Jeg er her ikke for å dra ned spilleopplevelsen eller noe.

     

    Men vil minne dere om at spillet er jævla rasistisk.

     

    Historien handler om at, du som amerikaner, skal snoke i en øye, langt ifra fra USA.

    Du går rundt å dreper Nord-Koreaner + noe alien.

     

    Hvordan har du likt: UFO kræsjet i Lofoten, og Amerikaner kommer og dreper Nordmenn?

     

    Kan ikke spillet være mer sivilisert enn dette? Eller er dette en snik propaganda?

     

    Nei faen..

     

    Visste du at det finnes en millon spill hvor man dreper tyskere, russere, arabere osv?

    Du syntes vel det nye Resident Evil spillet er rasistisk fordi man dreper negere også...

     

    Herregud folk vet tydeligvis ikke hva rasisme betyr lenger.

     

    JA herr Isbil... du har passet godt inn i slaveperioden:

    "Det er rasistisk fordi man dreper neger? Nei, nå må du rulle inn. Dessuten ender du vel opp med å sammerbeider

    med dem, etter hva jeg har lest om historien."

     

    ...og jeg er ikke noe tilhenger til NKP...

     

    Om du ikke klarer å skille spill fra realitet har du et problem.

  8. Very high/8xAA/1280x1024. 20~40fps. 8800gtx/e6600

     

    Men noe jeg ikke liker er delayen (mus og tastatur reagerer seint) man får om man har høye settings. Vet ikke helt hva som forårsaker dette, noen andre med samme problem?

     

    Jeg har det samme problemet med delay.. utrolig plagsomt, men håper det blir fikset til release.

     

    Antageligvis kjører dere med V-sync på. Skru av vsync, så fjerner dere den delayen.

  9. Håper virkelig at det er slik at man kan finne / kjøpe ny armor og våpen. Kjedelig vis karakteren ser lik ut hele forbanna tiden.

     

     

    Han ene som jobber i cd projekt sa i intervju at det var mye armor og våpen som i andre rpg spill :)Link: http://www.gametrailers.com/player/27007.html

     

    Det syntes jeg egentlig var litt løgn. Har riktig nok bare spilt ferdig Kapittel 1, og litt av kapittel 2, men jeg har kun funnet 2 nye brukbare sverd. Ett av sverdene er sølv og det andre har jeg fått craftet av meteoritt stein. Ellers har jeg bare sett en ny armor til salgs, og den var sinnsyk dyr, 7000 orens kosta den eller no, mens alle de folka man dreper dropper bare møkkavåpen.

×
×
  • Opprett ny...