Gå til innhold

Masserart

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Masserart

  1. er der mange medlemmer? jeg kunne tenke meg å joine.

    Ha nettop dratt frem guild wars igjen.

    9292189[/snapback]

     

    I skrivende stund har vi rundt 10 medlemmer. Er på ferie no så har ikke akkurat heilt oversikten men vi har mange på listen som skal joine ettersom de ikke får hjelp i fra den guilden vi var med i før. Vi har også venner som spiller Guild Wars. Den gamle guilden het noe med Dark Guardian Force (xGFx) med en leder og officerer som er så overlegne, sta og wannabees at du nesten får lyst grine over kor latterlig det er. :(

    9300507[/snapback]

     

    Hvis dette skal være en rekruteringstråd og ikke drittslenging, hvorfor slenger da officere ut kommentarer som dette?

    Har ikke hatt no imot Vicious Vikings eller no av medlemmene deres, inntil denne postene dukka opp, og det er vel mer eller mindre Mithos som må stå for at posten har blitt som den har blitt....

    Ganske mye usaklig her, men siden trådsterterene som rekruterer har lagt opp til det må de tåle litt, og de svarer i tillegg på en helt usaklige måte på alle poster her, så tviler på at posten på den måten blir no bedre.

    Og btw vet ikke hvem av dere som er Turok, men er ikke han medlem av deres guild?? For isåfall så kaller dere jo en av deres egne: Overlegne, Sta, og wannabee.

    For etter som jeg husker så var han officer selv!

    Og Petersk kan du være så snill og si hva du mener med korrupte utsagn fra Ajaco? Var det bare et ord som du ikke vet hva betyr som hørtes veldig seriøst ut, og du tilfeldigvis fant i ordboka?

     

    Og Petersk du sier bare at du svarer på det vi sier? Hele det her starta jo med at vi svarte på kommentaren fra Mithos, fordi at det er no vås....

    Gleder meg til å se måten du prøver å vri dette over til at vi starta denna diskusjonene....

  2. Men hva mener du med at flesteparten høres ut som en gjeng med fjortisser?

    Mordi kommentaren var vel kanskje litt drøy men var mest på kødd....

    Kan vel ikke helt si hva dere sikter til at er usaklige i Posten min bla, og Mikael sier jo nesten akkkurat det samme til dere som dere gjør mot xGFx. Men selvfølgelig når man ikke tåler at folk sier no imot guilden deres, som forresten brukte "At dere mener at xGFx er en latterlig guild, så kom og bli med i vår vi er jo hyggelige" for å rekrutere folk... Da er det noe å begynne å grine av!

    Og som jeg har hørt og selv opplevde, PMa Naits folk fra xGFx for å prøve å få de over i guild... Kan vel si at det er litt frekt og umodent.

    Men for all del siden dere har slengt dritt til oss, så har vi jo hatt noe å gjøre, og vi har hatt nesten moro med å lese postene her...

  3. Hvis dette skal være en rekruteringspost der det ikke skal være en guild diskusjon mellom to guilder, hvorfor skriev dere da masse dritt om xGFx i starten?

    Forventer dere at folk liksom bare skal ignorere det da el..?

    Og at xGFx ledelsen er latterlige, er en av de dummeste kommentarene jeg har hørt noen sinne, det er det samme som å kalle mange av norgest beste spillere latterlig, ikke alle officere og medlemmer hjalp til i PvE nei, men det var fordi folk spilte endel PvP, du må huske at xGFx ennå er en PvE/PvP guild.

    Og Peter litt dumt av deg og slenge dritt om en guild som bare svarer på anklage for så og si at man ikke burde slenge dritt i en rekruterings post^^.

     

    Skjønner ikke peogne å klage på andre guilder i det hele tatt, ingen av xGFx medlemmen så vidt jeg vet har sagt noe imot denne guilden, fram til nå, da xGFx får den første kommentaren her midt i trynet, så dere har desverre lagt opp til dette selv.

    Ky Ay ER en god leder og har hjulpet så mange han kan, men ofte vil man også spille det man selv vil og det må man få lov til ute at folk skal begynne å klage!

    Og det at noen slenger " Sjekk sjøl på wiki" er ikke akkurat nødvendig å si, men kan ha vært at han er blitt lei av all masinga av folk....

     

     

    Så la nå denna diskusjonen her roe seg litt nå da, detta blir for dummt rett og slett!

×
×
  • Opprett ny...