Gå til innhold

H0mer

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av H0mer

  1. Jeg ar brukt en 40 gb 2,5" ide disk på min gamle Kenwood spiller og det fungerte veldig bra. Men det funket ikke på en JVC spiller jeg hadde. Det som er viktig å sjekke er hvor mange milliamper cd spilleren leverer. Mener å huske at den Kenwood spilleren leverte 500mA og det holdt til å drive 40gb uten ekstra strømforskyning.

  2. Har prøvd med begge oppkoblingsprogrammene, både det som følger med nettverkskortet og XP's Wireless Zero Configuration. Fortsatt likt... Fant et annet tips på forumet her, det var å legge inn drivere fra Atheros. http://www.station-drivers.com/page/atheros.htm

    Lastet ned Atheros AR5008 Serie v. 6.0.2.75.

    Fikk heller ikke dette til å fungerer. Når jeg installerte Atheros drivere så falt signalstyrken til svakt. Og jeg detter fortsatt ut :realmad:

     

    Kan det være en feil med det kortet jeg har kjøpt som gjør at jeg ikke får det til fungere?

     

    Så i mellomtiden så bruker jeg en Linksys usb penn, den holder forbindelsen til routeren hele tiden, og med signalstyrke veldig sterkt. :cool:

  3. Har nettopp kjøpt meg ny router og nettverkskort. Router er av typen D-Link DIR-655

    (http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=46387)

    og nettverkskortet er DWA-547(http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=42024).

     

    Er det noen som har noen gode forslag/tips på hva som gjør at jeg mister forbindelsen med routeren ca hvert 5 min?? :realmad:

     

    Signalstyrken varierer mellom bra og sterkt så det burde jo ikke være noe problem med signalet. Det som skiller router og pc er 1 vegg, denne er i treverk. Har prøvd å sette opp routeren til å sende på forskjellige kaneler/frekvenser men det er ingen forskjell. Har også forsøkt å sette routeren på samme rom som pc, da med signalet veldig strerkt. Men mister fortsatt forbindelse. Så alle gode forslag mottas med glede og håp om en løsning på et siiinsykt irriterede problem :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...