Gå til innhold

Skello

Medlemmer
  • Innlegg

    332
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skello

  1. Heisann.

     

    Lurte litt på og bli med i Hv-016 neste år og kombinere det med studier og lurte på om noen her hadde erfaringer med det? Lønna varier jo etter treningsmengdene vi blir tilgitt, men er det noen som har et ca på lønn i et år?

  2. Hei.

     

    Har en del slanger her som skal tvinnast Spiral rundt, som vist på bildet. Tingen er at det blir ekstremt tungvindt i lengden å drive og tvinne på spiralen for hånd og ikkje minst veldig tidkrevandes, så eg lurte på om nokken hadde nokken gode ideer for og gjøre ting lettere? Må vel finnest et eller anna verktøy her i verden som kan tvinne det for meg, eller et eller anna som gjør det lettare. Har googla meg bare gull og grønn uten hell desverre ; ( Ikkje rettee forumet for det her akkurat, men er jo mange opplyste hoder her inne så er vel verdt et forsøk ; )

  3. Hei og hå.

     

    Har et problem med at eg har ein bil som har skikkelig elendige seter med dårlig ryggstøtte og blir klissvåt etter et par min med kjøring av stoffet som er på det setet.

     

    Eg husker før i tiden då eg sat på ein bil med sånnne trekuler http://www.allcushions.com/ som den urlen der og synest det var ganske deilig egentlig, med bedre ryggstøtte og en ikkje svetta som en gris med en gang, pluss det er jo lett og holde reint og ser sånn passe harry ut ; )

     

    Tingen er at eg har googla litt rundt, men eg finner ikkje norske levrandører eller levrandører til norge i det heile tatt, så eg lurte på om nokken her inne hadde en anelse om kor eg kunne leite.

     

    :)

×
×
  • Opprett ny...