Gå til innhold

Ptolemaio

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ptolemaio

  1. Hei!

    Jeg er på nostalgiens ville veier, og irriterer meg over et barneprogram jeg husker jeg så på som 8-åring. problemet er at jeg klarer virkelig ikke komme på hva dette programmet het.

     

    Jeg husker at det handlet om en kino som viste små grøssere og rampete eller slemme og uheldige barn. Det var ledet av en mann som var lang og tynn, og hadde en diger edderkopp som kjæledyr. programmet åpnet med at en liten gutt skulle gå inn på kinoen, inn i salen, og fikk med seg en eske popkorn, med variert innhold av mark, larver, eller annet snasent.

     

    Er det noen her ute som husker hva dette showet het?

  2. Er det noen som vet om noe band som ikke er så ekstremt heavy, man allikevel har litt trøkk :D sånn som Lumsk eller Gåte... Eller Hoven Droven for de som vet hvem det er.

    altså, noe Folkemusikk med litt ekstra trøkk, litt ekstra bass... på en måte.

     

     

    jeg har lett og lett, men finner ikke en shit noe sted :\

  3. Jeg vil anbefale Hoven Droven, på mitt sterkeste :D minner om Lumsk og Gåte men kan være litt mer heavy og muligens litt anderledes :D det er et svensk band som dessverre ikke synger og det kan være vbanskelig å få tak i Cd'r siden det er for det meste et live band.

     

    Sjekk linken og se hva du syns.

     

    Denne er min favoritt :D

  4. vel, det starta med at jeg fikk ny iPod og måtte laste ned en nyere versjon av iTunes, (versjon: 7.3.2) og jeg får lastet den ned fra internett, men jeg får ikke installert den :(

     

    det kommer en melding hvor det står:

     

    ''kan ikke åpne denne installasjonspakken. kontroller at pakken finnes og at du har tilgang til den, eller kontakt programvareleverandøren

    for å bekrefte at dette er en gyldig windows installer pakke''

     

    noen som kan hjelpe? :cry:

×
×
  • Opprett ny...