Gå til innhold

cosmictoon

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cosmictoon

  1. Skal lakker R32-bodykit (front bumper, rear bumper , 2 sideskjørt og takspoiler) i sølv (fargekode: LA7W-------- RD). Har sprøytelakeringsutstyr sjølv, treng derfor berre lakk og ev. grunning. Kor mykje lakk trengst og kvar bør eg kjøpe den?

     

    Hei

    Du kjøper grunning hos fargehandelen. tror det holder med 1.2l lakk totalt, ferdig blandet med binder og tynner.

  2. gjør alt selv ja, men lurer litt på bruken av det settet til mitt bruk hvis du skjønner, stort sett alt skal pusses ned, epoxy grunning og lakkes tett blank svart. kantene er de eneste stedene der alu-en blir synlig. der skal det høyglanspoleres og det kan man vel ikke gjøre med et slikt sett?

     

    ellers virker det som veldig bra greier ja, ble litt imponert over hvor kjapt og enkelt en kantkjørt felg kan fikses

     

    Har prøvd å polere dette men ikke bruk hard rubbing på dette. og skal du polere med maskin så vet jeg ikke resultatet. har ikke prøvd.

  3. hei

     

    jeg tenkte jeg skulle hive meg på å få pusset opp felgene til våren kommer, men har aldri gjort slikt før. har skjønt at man må pusse de ned og lakkeres , men jeg trenger en detaljert forklaring (feks hvilket sandpapir, hvilken type lakk og evt hvilken type klarlakk)

     

    her er noen bilder av en av de "fineste" felgene. de som står bak ser mye værre ut. de feltene som ser ut som måkeskit er liksom eir eller hva jeg skal kalle det og så er de områdene forhøyet litt. liksom klumpete på en måte. ikke slett flate som følger overflaten

     

    aronbowlerfelgerogprer001.jpg

    aronbowlerfelgerogprer002.jpgaronbowlerfelgerogprer003.jpg

    Skal du gjøre det selv kan jwg anbefale linken min : https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1092123&hl=

  4. Surfet litt blant noen gammle blader, og kom over ett som het "the death of superman", men han kom vistnok tilbake, og giftet seg med louise, tror jeg??

     

    Så jeg lurer, hva skjedde enkelig med mannen av stål, det siste jeg husker fra jeg var liten, slåss han fremdeles onde skurker og jobbet på Daily Planet.

     

    eg er helt engi. Synes supremann skulle vært død siden det bladet kom ut.. men alt for å tjene penger.

  5. Innotec

     

    detter er ett sett som fungere veldig bra. her kan man besteme nynasene på farger og fylle dype sprekker, riper. bruker dette på jobben. jeg jobber som oppretter.

    Var veldig skeptisk til denne men er nå er jeg veldig fornøyd :thumbup:

     

    gå på Alu Scratch Repair System på nett siden

    Ligger en video på sia som viser dette.

  6. God kveld.

     

    Har noen godt brukte felger, med litt riper og litt "curb rashes" (hva heter det på norsk? :p). Jeg ønsker å pusse disse ned, og deretter lakkere dem opp. Fargen er matt svart. Dette er bruksfelger, og jeg kan leve med et ikke helt perfekt resultat. Jeg er fulstendig klar over at pulverlakk vil være det beste, men det er både dyrt, og mye styr siden jeg må ta av dekkene etc.

     

    Så det jeg lurer på er:

    - Finnes det noen filler/sparkel som kan brukes på felger? Altså noe som tåler vibrasjoner og støt. Det er ikke mye jeg trenger.

    - Hvilken lakk anbefales? Ser at det finnes "felglakk" i alle priser, er dette bare vanlig 1K billakk med et fancy navn?

     

    På forhånd takk. :)

     

    innotec er en koffert som brukes til slikt. veldig bra, http://www.innotec-as.no/velkommen/design/...p?lang=no"]innotec[/url]

  7. Dere har sikkert fått lignende spørsmål før, men.....

     

    Har fått noen riper på bakfangeren min.

     

    Ripene er ikke så veldig dype, men, de synes. Og kjenner de godt med neglene. Noen plasser er lakken skallet av. Gjøre en lakkering blir uaktuelt, da dette blir alt for kostbart. Så, det jeg lurte på er om det er noe man kan gjøre for å få et brukbart resultat. Primært er det å få ripene mindre synlig, men om man kan få ripene bort eller nesten helt bort, så blir dette en bonus.

     

    Hva kan da gjøres?

    - Rubbing?

    - Noe slags polering

    - Bruke flekklakk, og pusse over etterpå

    - Bruke veldig fint sandpapir

    - Noe slags våtsliping

     

    De plassene jeg sa lakk var skallet av er ikke større enn ca 1x1 cm. Og glad er man for at det bare er en plaststøtfanger.

     

    Om dette innebærer at jeg må kjøpe meg noe ekstra utstyr så er ingenting i veien for det, ser det som en investering.

     

    hei

    dra på et lakkverksted spør om å få kjøpe en liten flaske med lakk fargen din.(lakkkoden) disse flasken er det som regel pensel feste til i lokket. fyll sprekkene opp med lakk. fangeren må være romtemp(18-25 grader) la det herde natten over. så gå forsiktig over med polish. du kan rubbe men den tar lakken veldig fort. så bruke en polish med litt slipemiddler i. så fin polish deretter vokser man over.

  8. Hey! har en sånn honda civic med svarte plastfangerer foran og bak, bilen er grønn og har veldig lyst å lakkere fangerene grønne, dette vill jøre at bilen vill se nyere ut mener eg :) er dette noe "alle" kan gjøre?

     

    hvilket utstyr trenger eg? og må eg ha noken spesiell lakk for å lakkere på plast?

     

    takker for svar! :)

     

    hei

    man kan bruke vanlig 2k lakk men man får kjøpt lakk til palst. denne lakk tåler mere "bevegelse"

  9. Hei trenger hjelp!!

     

    Jeg kan veldig lite om pc. Men har fått bærbar pc i sommer. Så lagde jeg brukerkonto for min samboer og dette har funket til nå.

    Men når hun skal logge seg på kommer hun ikke inn Det står:kan ikke koble til system event notification, kontakt system ansvarlig. og gjest-kontoen står det:for ikke koblet til sens-tjenesten

    Mens bruker kontoen min kommer inn som vanlig.

    Håper noen kan hjelpe til. Helst inn med teskje!! :D

×
×
  • Opprett ny...