Gå til innhold

El the Sensei

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av El the Sensei

  1. Jaja, gutta, bestilte meg Baldur's Gate-pakka selv i går kveld, så satser på at den dukker opp i morgen. Har BG2 m/expansion fra før, men visste ikke at originalen hadde blitt gitt ut på nytt før jeg oppdaget denne tråden. Greide aldri å fullføre ToB, så vanskelig som det var, men selve BG2 er nok det beste rollespillet jeg har spilt. Overgår til og med Fallout-spillene. Da jeg klarte å bli bitt av Forgotten Realms-basillen igjen her i forrige uke, da jeg etter siste eksamen fant frem Icewind Dale 2, så følte jeg at første BG er helt nødvendig å få spilt. Blir forhåpentligvis en del tid til det fremover.

     

    Off-topic: Noen som vet om det er mulig å kjøpe enten Planscape:Torment eller Arcanum noen steder på nettet? Begge spillene får så mye skryt, så har veldig lyst til å spille dem.

  2. Spilte en del Morrowind måneden før Oblivion kom, men sluttet da oppfølgeren dukket opp. I dag fikk jeg lyst til å spille Morrowind igjen, men fant ingen savegames da jeg gikk inn i spillet. Har av en eller annen grunn flyttet dem over på den bærbare harddisken, og nå vet jeg ikke hvor i Morrowind-mappa de skal plasseres. Kan noen fortelle meg hva savegame-mappa heter. Prøvde å skape en mappe i "data files" som jeg kalte "save" der jeg la dem, men det gikk ikke.

  3. Ble ferdig med den i dag. Det var en fin historie, men den inneholdt på ingen måte den samme kompleksiteten som i Morrowind. Heldigvis er det fortsatt mye å ta seg til, for jeg er ikke engang helt ferdig med Fighters Guild. Spørs om jeg kommer til å ta Dark Brotherhood og Thieves Guild, da. Jeg er da ridder i skinnende rustning, ikke en ussel snikmorder.

     

    Når jeg tenker over slutten ser jeg to muligheter som kan bli utfallet. Tilstanden imperiet etterlates i etter at Martin Septim ofrer seg selv, gjør at alt kan skje i neste spill. Dette sier jo High Chancellor Ocato også. Provinsene, som var urolige fra før av, kan nå gjøre hva som helst for å prøve å rive seg løs fra imperiet. Dette gir grobunn for nye konflikter som kan gjøres like interessante og gjennomtenkte som den vi så i Morrowind.

     

    Eventuelt vil vi om litt se en utvidelsespakke der ditt oppdrag blir å finne en bortgjemt Septim som allikevel er i live. Dermed vil imperiet nok en gang stabiliseres og historien til en oppfølger må bli noe helt annet.

  4. Æsj, nå skrev jeg et utfyllende innlegg, men selvsagt klikket pc'en før jeg fikk lagt det inn. Da tar jeg det kortfattet:

     

    - Muligheter til å velge side i mainquest. Som ond karakter bør man da kunne velge å motvirke imperiet.

     

    - Imperial Legion må tilbake. Du blir ikke ridder i skinnende rustning av å jobbe for Fighters Guild. Legionen er over alt, og man bør absolutt kunne la seg rekruttere.

     

    - Fast travel er ikke noe særlig. Transporten i Morrowind, der man ofte må ta båt én by og kanskje silt strider videre er en artigere variant, som sparer deg for å måtte traske de enorme avstandene, men som samtidig tvinger deg til å lete litt.

     

    - Skattejaktmotivasjonen er på bånn i Oblivion. Hvorfor tråle gjennom huler og ruiner når du allikevel får full superrustning av å traske langs landeveien i høy level. Flere unique items trengs, slik at det gir noen mening med skattejakt.

     

    - Mer beskrivelse av utstyret, slik som i Baldur's Gate 2. Det er stas å kunne lese historien bak det spesielle våpenet ditt som du har funnet i en avsidesliggende ruin, eller bare generelt om en vanlig type rustning.

     

     

    Det finnes nok mer jeg gjerne skulle sett i et Elder Scrolls 5, men dette er det jeg kommer på nå. Særlig første punktet er veldig viktig. Det er sikkert tidlig å snakke om et nytt spill allerede nå, men jeg er sikker på at det dukker på om en stund.

  5. Fant denne boka i dag. Interessant lesning. Den beskriver en del forskjellige spesielt gode våpen og rustninger, såkalte relics. Mange av dem kjenner jeg igjen fra Morrowind, som Lord's Mail og Savior's Hide. Spørsmålet mitt er om disse relicene også finnes spredt rundt i Oblivion, eller om boka mest er skrevet for at vi Morrowind-spillere skal få et inntrykk av hvor beryktede utstyret vi brukte faktisk var. Jeg så nemlig at Umbra-sverdet ble beskrevet i boka, og det får du jo visstnok tak i i Oblivion også. Det fikk meg til å lure.

  6. Ser nok ut til at det er noe galt med spillet for enkelte, ja. Jeg pleier selvsagt å få selgeren til å like meg først, og gjør alltid det jeg kan for å få best mulig pris, men skillen øker knapt. Begynner å bli ganske irriterende, for dersom det er en bug har jeg jo kastet bort en major skill.

     

    Vil det forresten komme patcher til Xboxen?

  7. Egentlig burde jo svaret være opplagt. Du må handle, og være flink med pruting, slik at du alltid kan få den ultimate prisen som er mulig for kameratnivået du har til selgeren. Problemet er at nå har jeg spilt en stund, er oppe et sted rundt level 11, og den eneste gangen mercantile-skill har økt var da jeg leste en bok. Jeg har bare klart å øke mercantile med en halv level, og det er ganske rart da jeg alltid selger skrapet jeg finner, og kjøper nytt, og gjør det jeg kan for å få en pris så tett opptil "offer refused" som mulig. Handler altså mye. Hva er det jeg gjør galt?

     

    Edit: Til opplysning har jeg mercantile som major skill på 36.

  8. Jeg har selvfølgelig ikke fått det fordømte spillet, og nå er det vel for sent til at det kommer i dag. Er så forbanna! Har ventet hele denne uka uten å kunne tenke på stort annet, og så klarer ikke svina å levere til release, til tross for garantier og annet vås. Nå blir jeg gående enda en dag (sikkert enda lenger) uten mål og mening. Jeg forbanner forhåndsbestilling, og lover meg selv at jeg _aldri_ skal bedrive slik idioti en gang til. Jeg kunne sittet og kost meg på spillet siden i går ettermiddag, hadde det ikke vært for min trang til å ha spillet "først".

  9. Angrer kraftig på at jeg forhåndsbestilte. Var i byen (Bergen) i dag, og både Spaceworld og Playcom hadde fått inn CE til både Xbox 360 og pc. Holdt til og med herlighteten i hånda. Det gjør det grusomt å måtte vente minst ett døgn ekstra. Er jeg riktig heldig klarer ikke posten å finne frem, og sender det tilbake igjen, slik det skjedde sist jeg bestilte et spill fra nettet. Måtte pokker meg vente i nesten en måned.

  10. Mye stas her, men et par punkter reagerte jeg på. For det første ser jeg at det ikke finnes noen Imperial Legion eller Imperial Cult. Med tanke på at sistnevnte gruppe er misjonærer, kan jeg jo forstå at de er borte, men Legion kommer jeg til å savne. Fighters Guild er ikke det samme som en ekte gjeng med vakter og tropper. Vet ikke helt hvilken rolle Blades kommer til å spille, eller hva The Arena er, men de overtar vel ikke den rollen (?)

     

    Dessuten ser jeg at de nevner "nine major cities". Greit nok, men det finnes vel mindre plasser også? I Morrowind var det jo stas å f.eks besøke små fiskerlandsbyer langs kysten.

  11. Noen som har erfaring med dette på LAN? Jeg og en kamerat sitter her og linker, men finner ikke hverandre når vi prøver på network. Slik har det vært en stund, men har aldri prøvd å fikse det. I de fleste andre spill finner vi hverandre, som CS, Age of Empires 2 osv, så vi er da tilkoblet. Jeg lurer på om noen av dere vet hvilke innstillinger som er nødvendige her, for det hadde vært flott å få spilt dette igjen.

  12. Har fått meg Max Payne 2, men jeg får ikke installert det. Den første cd'en i installasjonen fungerer, og det gjør den andre også, helt frem til den siste prosenten. Der venter den en stund, før det kommer opp en feilmelding som forteller om en feil i filen data3.cab, og med grunnen "The request could not be performed because of an I/O device error". Hva betyr dette? Hva må gjøres for at jeg skal få installert spillet?

  13. Windows 98 har råtnet helt opp, så jeg skal installere 2000. Dermed må jeg formatere der hvor operativsystemet ligger. Den ene av harddiskene mine er delt opp i C og D, mens den siste heter E. Windows ligger på C, sammen med for det meste programfiler til de fleste programmene som ikke har noe med spill eller musikk å gjøre. Hvordan får jeg kun formatert denne? Har aldri formatert før, og vil helst ikke gjøre noen feil så jeg mister fra D eller E.

     

    Dere lurer kanskje hva dette har med spill å gjøre. Vel, for å i det hele tatt få spilt Gothic 2 må jeg gjøre det.

  14. Jo da, jeg har for lengst forstått av Windows 98 er fryktelig ustabilt, og skulle minst vært reinstallert, men det har sine ulemper. Først og fremst fordi jeg har fylt maskinen full av skit i løpet av to år, og en del av dette skulle jeg gjerne tatt vare på. Må legges til at jeg ikke har brenner. En kamerat av meg kan oppbevare noe av det mens jeg installerer f.eks Windows 2000, men langt ifra alt. Vil bli en masse savegames som går rett vest, uten at jeg har fullført dem. Det er ganske bittert. Fallout-spillene og flere andre gamle spill fungerer jo heller ikke på disse operativsystemene, eller finnes det patcher som gjør at Fallout 1 og 2 går på 2000 og XP?

     

    Har 384 mb ram. Det gikk helt flott før. Tror ikke dette er problemet.

  15. Dro frem Battlefield 1942 igjen, etter en stund hvor jeg har latt det være. Lastet ned 1.4 patchen og satte i gang, men det ble ikke så stas som jeg trodde.

    Satte i gang med en bane, og ting gikk greit i et drøyt kvarter, før spillet hang seg. Har Windows 98, så ctrl+alt+del holder selvfølgelig ikke for fem flate øre. Dermed er det reset-knappen som må gjøre sitt. Prøver igjen, og nå går det knapt fem minutter før spillet krasjer ut til desktop. Dette skjer en del ganger, så jeg starter på nytt, og det samme skjer igjen. Det må legges til at den også noen ganger klikker på gamlemåten, slik at reset er eneste mulighet.

    Blar igjennom manualen, og jeg får vite at slikt kan skyldes antivirus-program som kjører i bakgrunnen. Jeg skrur av disse, men problemene fortsetter som før. Dermed sier de at jeg må installere nye drivere. Hvorfor jeg må gjøre det når spillet kjørte fett før på noen eldgamle utdaterte drivere er for meg et stort spørsmålstegn, men jeg installerer den siste Detonator driveren, 44.03, som går for mitt skjermkort (Geforce 4 Ti4600). Starter spillet på nytt, og i et øyeblikk tror jeg at dette hjalp, men nei da. Plutselig sitter jeg tilbake i desktoppen, og alt er som det ikke skal være.

    Kan ikke forstå hva som er galt. Da jeg spilte før med 1.0 og 1.1 før jul gikk ting strålende, men nå er alt på tverke. Noen som har vært borti det samme problemet og vet hva som må gjøres? Jeg står nemlig tom for ideer, og synd er det, for Battlefield er det tøffeste multiplayer-spillet jeg har vært borti. En skam å være nødt til å legge dette på hylla, ikke sant?

  16. Har bestilt Gothic 2 fra Gamesmix nå. Siklet på eneren siden jeg leste anmeldelsen av det i Incite PC Games for noen år siden, men fant det aldri i noen butikker. Nå er det eneste stedet jeg vet om hvor de har det på akersmic.no, til 500 kroner. Da får jeg heller bare miste litt av historien og gå glipp av gjenkjennelsesmomentene når jeg spiller toeren. Prisen er rett og slett for stiv. Greit nok. Akers Mix betaler mer for et eksemplar av originalen, siden Gothic 2 har en offesiell distributør her til lands, noe den andre ikke har. Føler allikevel at prisen er for høy.

×
×
  • Opprett ny...