Gå til innhold

LeZimen

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LeZimen

  1. Jeg kunne trengt litt hjelp med et problem jeg har hatt med pc-skjermen på min bærbare pc en god stund.

    Jeg har en to, snart tre år gammel HP Pavilion 17" dv9060 bærbar pc, som for en stund siden fikk problemer med skjermen. Det begynte med et rødt skjær nederst på skjermen - som jeg lett kunne få vekk ved å stille litt på fargeinnstillingene til skjermkortet (Nvidia Geeforce Go 7600). Men litt etter at jeg hadde fikset det kom det istedenfor et rødt skjær over hele skjermen. Jeg kan se skjermen, og det er fortsatt farger på den, men det er et rødt skjær over alt.

     

    Er det noen som kan ha noen tips til hva jeg kan gjøre, eller må jeg rett og slett sende den på en dyr reparasjon?

  2. Egentlig syns jeg da at dette tilbudet slett ikke er så verst. Men hvorfor i h****** måtte de ribbe den så fært!? Men men, jeg har jo en PS2 fra før (som jeg fikk da den kom ut), og jeg spiller ikke alle PS2 spilla mine lenger heller. Dessuten trenger jeg egentlig ikke en minnekortleser.. Pleier ikke å bruke minnekort heller.

     

    Som sagt, 4000 er en god pris syns jeg.. Og da får jeg råd til et spill og en ekstra kontroll også.. Med min økonomi liksom...

  3. Ja, enig i det ass! Pacific Assaut var en stor skuffelse! Det første MOH spillet jeg kjøpte men ikke det første jeg har prøvd ;-). Spillet var rett og slett dårlig!! Fiendene tåler faen meg tusen skudd!! Jeg snipa en fyr i huet og han daua ikke! WTF!!?

     

    Men Airborne var mye bedre syns jeg, skal definitivt ha det :D Spilt demoen masse og våpnene føltes utrolig bra, lydene var sinnsyke, eller ihvertfall veldig gode og grafikken er ikke noe å se ned på.. Hakke spilt det ånklie spillet ennå, men bare vent :)

  4. Test Drive Unlimited er kjempebra! :D Jeg har spilt det mye. Både tatt race, kjøpt biler og bare krusa rundt på øya. Har noen biler nå blant annet en Maserati, en rask en og, og såklart må en som liker amerikanske muskelbiler som meg, ha en Mustang også! :D Lurte på å kanskje kjøpe meg en annen muskelbil snart.. Leter fortsatt, men akkurat nå spiller jeg mest Battlefield og forhåpentligvis Airborne om noen dager :D

  5. Har spilt demoen en stund nå, men klarer ikke mer! Det er så himla fett! Skjønner ikke at Gamereactor kunne gi det bare 6/10. MINST en 8 er det!

     

    Alt er så bra laga, eller nesten alt da.. Som lyden på våpnene, grafikken er slettes ikke så ille som folk vil ha det til og banen på demoen var ganske kul den, litt liten men.. Jaja, men uansett, bra spill! Klarer ikke å vente til jeg skal stikke bort på EB Games imorra og kjøpe det (forhåpentligvis har de flere kopier igjen :)) Men ække sikker på om jeg klarer å vente jeg ass..

     

    Men hvordan er onlinedelen? Noen som har prøvd den ennå?

  6. Dette hakket forferdelig mye hos meg, selv på moderate innstillinger, og responsen var grusom. Hvis jeg tar musen til en side snur personen seg et halvt sekund etterpå. Ellers synes jeg spillet virket svært morsomt, men det er ikke spillbart slik det er nå.

     

    Jeg kan ikke tro at det skal gå så dårlig selv om jeg ikke har det aller nyeste skjermkortet?

     

    C2D E6600 @ 3.2

    2 GB RAM

    GF 7800GT

     

    Blir jeg nødt til å oppgradere skjermkortet?

    9438775[/snapback]

     

    Shit! Jeg har 1GB RAM, en DUO prosessor med 1,66 GHZ og et Nvidia 7600 med 512 Mb minne, og jeg kan kjøre dette spillet på nesten max instillinger uten problemer :O

×
×
  • Opprett ny...