Gå til innhold

nimb

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nimb

  1. Hehe...jo gå gjerne litt inn på hvorfor HP-compaq er noe møl siden jeg vurderer å kjøpe den. Merkelig dersom hardware.no har tatt så feil i sin test som du åpenbart hevder.

     

    HP-Compaq er noe møl, uten å bruke noen flere linjer på å gå inn på hvorfor.

     

    Vil du ha en bra maskin med mye for pengene kjøper du en Fujitsusiemens 2530 med T5500 CPU , ATI X2300HD GPU og 1GB minne til 6999,-

     

    Den er rask, lydløs, og veldig behagelig viftelyd når vifta først går, og kan brukes til spilling.

     

    Asus er som regel meget bra hardware men er elendige på støynivå og varmeutvikling, bråkete vifter ofte. Har 2 stk. Asus bærbare jeg har rett og slett pakket vekk / lagt på hylla pga. støynivået.

    9519702[/snapback]

  2. Jeg er ikke 100% sikker, men jeg vil tro at privatkunder har 5 års reklamasjonsrett.

    9364754[/snapback]

     

     

    Ja, vi som er privatpersoner kjøper denne som vanlige forbrukere. Det innebærer at forbrukerkjøpsloven kommer til anvendelse og da har vi 5 års reklamasjonsrett. Ingen diskusjon om dette egentlig.

  3. hvis det er noen her i forumet som eier vostro 1500, så lurer jeg på om pc'en virker veldig tykk i forhold til andre 15,4 tommer'pcer. det er det som holder meg fra å kjøpe den nå. tror dere at 6-cellers batteri holder til 2,5 timer med vanlig bruk (litt nett, word o.l.)?

    9344177[/snapback]

     

     

    Jeg har nylig bestilt en Vostro 1500 og sett bildene der. I forhold til en Inspiron er det nok akkurat samme tykkelse. Men de som eier maskinen kan gjerne skrive inn sine erfaringer.

     

    Når det gjelder batteriet avhenger det helt av bruken, men jeg tror nok at du bør kjøpe 9-cellers batteriet hvis du vil være sikkert på at maskinen holder lenge. Jeg bestillte 9-cellers og eneste problemet er vel at det stikker ut litt bak. På den annen side øker jo batteritiden og det er veldig greit.

×
×
  • Opprett ny...