Gå til innhold

Queudrue

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Queudrue

  1. Bare for å riste litt liv i tråden her, kan jeg nevne at Madballs ... in Babo: Invasion, Tour de France 2009 og Monkey Island SE kom ut i går.

     

    Monkey Island (800 MS-points) er jo en skikkelig godbit, spesielt for de som har vært borti Guybrush Threepwoods eventyr tidligere.

     

    Babo: Invasion (800 MS-points) er et lystig splatter-skytespill med rullende baller, som uten tvil vil gi masse multiplayer-moro når 16 spillere, eller baller om du vil, braker sammen på et lite område. Du kan også velge å spille med avataren din, noe som kan gi ekstra mye moro.

     

    Sist kommer Tour de France 2009 (800 MS-points), som er en slags lettversjon av Cyanides Pro Cycling Manager, med kun TDF som spillbart, i tillegg til noe reduserte valgmuligheter i løpet. Kun for sykkelfans!

  2. Lillebror har en Live konto han har brukt mye, men plutselig ville den ikke logge seg på.

    Når man trykker på "log in to live" (eller hva det nå er) så kommer det en melding om at "billing information'en" er gått ut på dato eller noe (husker ikke helt).

    Og vist man prøver å logge på en gang til så logger hele profilen seg ut, og man klarer ikke å logge på profilen engang :/

     

    Noen som kan hjelpe?

    *bump*

    Kredittkortet som betalingen for Xbox Live-tjenesten skjer fra har gått ut på dato. Gå inn på Windows betalingssider og fyll ut den nye informasjonen.

     

    Når det nye kortet er registrert åpnes kontoen i løpet av få minutter.

  3. Def Jam: ICON

     

    Anmeldelsen fra Gamer.no

     

    Dette er utvilsomt det største makkverket jeg har opplevd på min høyt elskede 360. Du tar rollen som en plateprodusent og må signere artister og følge opp dem på deres vei mot toppen. I utgangspunktet en grei idé, men når hele gameplayet går ut på at du som plateprodusent må ut og sloss på vegne av (eller som) artistene dine, da begynner det å skurre for meg.

     

    Til kvalmende hip-hop beats skal du gang etter gang kjempe mot andre artister eller produsenter i det samme trege slossesystemet, uten noen form for kombinasjonsmuligheter i angrepene. Slag og spark, slag og spark, slag og spark, kast motstanderen inn i veggen og så manipulerer du musikken slik at omgivelsene rundt deg også gir motstanderen juling. Hva i helvete tenker du kanskje? Det samme gjør jeg stadig vekk. Plutselig flytter en stillestående bil seg 10 meter for å sende rivalen din 20 meter gjennom luften. Før du får summet deg er det du selv som står for tur i det en brannhydrant eksploderer uten forvarsel.

     

    Det verste er at hver eneste lidelse av en slosskamp varer i bortimot 5 minutter, og for å runde dette forbannade spillet må du bekjempe 30-40 motstandere i kliss identiske kamper uten å oppleve noen som helst form for progresjon. Det eneste er at du kan få enda flere grusomme hip-hop-låter å pine deg igjennom...

     

    Åh, som jeg hater hip-hop! Åh, som jeg misliker Def Jam: ICON!

  4. Hei,

     

    Jeg kjøpte min laptop for omtrent 2 år siden i forbindelse med begynnende studier. Valget den gang falt på en Tundra 1557E nærmere info her.

     

    Siden den gang har laptopen humpet og gått, og alt har fungert tilfredsstillende ihvertfall.

     

    Men i dag har det oppstått et større problem. Maskinen klarer ikke å lese av verken CD'er, DVD'er eller musikk-CD'er for den saks skyld. Jeg putter i CD'en og drevet begynner umiddelbart å jobbe, men ingenting mer skjer. Jeg forsøker å starte et spill, men får bare beskjed om å sette i riktig CD, som selvfølgelig allerede er satt i...

     

    Da jeg går inn på Min Datamaskin og inn på DVD-RW-stasjonen har den heller ikke registrert at det er noen CD/DVD i maskinen.

     

    Inne på enhetsbehandling står det også at denne enheten fungerer som den skal. Jeg har forsøkt feilsøkingsfunksjonen også, uten at dette har hjulpet meg nærmere noen løsning.

     

    Har dere noen tips om hvordan dette kan løses, eller må jeg rett og slett gå til innkjøp av nytt?

     

    Hvis dere trenger mer informasjon så er det bare å spørre, så skal jeg forsøke å gi det nødvendige med den sparsommelige datakunnskap jeg besitter :blush:

     

    Enheten det gjelder er forresten en AOpen DVD-RW ISU-8424E.

     

    Takk for alle innspill!

×
×
  • Opprett ny...