Gå til innhold

abbyjr

Medlemmer
  • Innlegg

    214
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av abbyjr

  1. jeg er ikke imot noen rusmidler ikke engang heroin jeg mener folk må få gjøre hva dem vil med segselv. jeg får psykotiske anfall å panikk anfall når jeg røyker meg fjern grunnen til at det ble sånn var vell en kombinasjon av mange forksjellige rusmilder men nå så trenger jeg bare røyke en joint får at hode mitt skal klikke helt.. jeg har lest på diverse forumer får angstlidelser at det er flere folk som bare røyker hasj som har opplevd det jeg har opplevd å noen får ¨så ekstreme anfall at de må legges inn på sykehuset.(skjedde med meg 2 ganger også) så jeg vil påstå at hasj ikke er helt uskadelig men får de fleste går det bra...

     

    grunnen til at jeg starta å ruse meg var vell fordi ting ikke gikk helt bra i oppveksten.. grunnen til at jeg ruser meg nå som er veldig sjeldent utenom alkohol som jeg drikker litt får ofte er at jeg syns et rusfritt liv er kjedelig. det blir som å dra på byen uten å drikke, får noen funker det kjanse men får meg blir det blææh

  2. Vet ikke om det er lov å skrive on animen her.. Men herregud! Denne fighten mot marinen som holder på i animen nå er så langdrydig.. Jeg sitte bare å venter på ett Luffy skal gå berserk å redde Ace ^-^ Ser ut som det skjer litt nå da.

     

    Så savner jeg når hele crewet er ilag !

     

    grunnen til at de drar episodene ut er så de skal slippe å lage så mange filler episoder.

     

    personlig syns jeg det er bedre slikt

  3. jeg har røyka hasj i en 6 års periode å i det siste slitt med angst vær gang jeg røyker så utløser det et panikkanfall som kan gi meg hjerteflimmer å raske hjerteslag en gang havna jeg på akutten etter å ha røyka med hjerteflimmer å et hjerte som slo over 260 slag i minuttet så får meg er hasj/marihuana ikke helt trygt. men virker som jeg er en av få som sliter med det problemet.. om det bør være lovlig eller ikke er for meg likegyldig men før dette skjedde ville jeg sagt at det burde vært lovlig ^^

  4. har selv kjørt bil i hasj/marijuana rus å sitti på med andre som har gjort d samme å min erfaring er at thc rusen ikke reduserer evnen til å kjøre bil. Problemet er vell at thc reduserer reaksjons evnen å en ulykke som skjer i thc rus kunne kjanse vært ungått dersom personen hadde reagert bedre.

  5. Skulle jeg blitt sammen med en jente måtte jeg vært god venn med henne også jeg kunne aldri tenkt hun dama er skamdeilig henne vil jeg bli sammen med, da hadde jeg heller tenkt hun dama er skamdeilig henne vil jeg pule. Jeg mener at dersom man er utro mot partneren sin er man en foræder som svikter en person som er din venn å som er glad i deg å det gjør deg til en dårlig å egoistisk person i mine øyne.

  6. narkomane lever i et veldig stressende miljø å de påvirker hverandre, når familien konfronteren dem så blir det bare enda tyngre for dem å de har en tendens til å velge sprøyta framfor familien, jeg sier ikke at det er feil å konfrontere men jeg tror kjanse moren din innerst inne vet at det hun gjør verken er bra for segselv eller familien å derfor lyver hun, for hun klarer ikke å slutte. Det beste er å få henne ut av miljøet sitt men hun er en voksen kvinne med egne valg så det er sikkert ikke så lett.

     

    man kan tvangsinlegges i norge men jeg vet ikke hva kriteriene for det er, problemet med det er at hun forstatt vil være tett innpå andre narkomane så dersom hun ikke vil slutte hjelper det ikke i lengden, men det gir henne en pause fra dopet så kroppen hennes får hvilt seg så sånn sett er det bra.

  7. jeg hadde en mor som var narkoman hun gikk på smertestillende og ikke sprøyter men jeg husker jeg syns det var veldig flaut når venna mine kom til meg å sa dem hadde sett moren min helt borte vekk eller når jeg selv så det hjemme hos oss. men det tok til slutt knekken på leveren hennes å hun døde etter 2 uker i koma når jeg var 14, tristeste dagen i mitt liv. Jeg har desverre ikke noen gode råd å gi for som du sikkert vet så er det en veldig vanskelig situasjon, men jeg forstår åssen det er å ha en narkoman mor.

     

    det er bare henne som kan hjelpe seg selv hvis hun ikke vil selv så er det ingen som kan hjelpe henne.

  8. Heisann jeg er en gutt på 20 år uten noe skolegang, søkte meg inn på vgs i stavanger siden jeg flytter dit 1 juli.

    Jeg har ordna meg sted å bo og alt å leverte flyttemeldingen på mandagen som var å jeg sendte inntakskontoret i stavanger en kopi av flyttemeldingen men når jeg ringte til intakskontoret i stavanger for å sjekke om alt var i orden viste det seg at jeg måtte være registrert i stavanger innen 1 juli får å få plass å folkeregisteret sa at søknaden min ikke blir behandla før 1 juli å her starter problemet.

     

    Så jeg skal liksom ikke få gå på skole av en så teit grunn som det der? hvis jeg ikke går på skole i år får jeg ikke fullført alle åra med tanke på alderen min.

     

    Dette frustrerer meg veldig med tanke på at jeg får første gang på mange år er så utrolig instilt på å fullføre skole å at jeg vil starte et bedre liv en det jeg har levd hitill så kommer det sånne sure byråkrat kjærringer å ødlegger alt sammen.

     

    Så jeg lurer på om det er noen her som har noen ideer på hva jeg kan gjøre får å få løst problemet her siden jeg bor i stavanger jeg vil gå på skole jeg har ikke brukt noen av åra min.

     

    Srry for rotete innlegg er bare så frustrert

  9. jeg har aldri brukt dbol men har noen venner som har gjort det.

    Dbol gir ganske gode resultater når det kommer til styrkeøkning å vektøkning men problemet er at mesteparten av det du går opp er vann å det forsvinner når du avslutter kuren.

     

    så dbol er egentlig søppel i mine øyne, hvis dette er den første kuren din hadde jeg mye heller gått får testo enathane i 10 uker sammen med winstrol de 5 siste ukene, du kan forsåvidt kjøre en enathane only eller winstrol only kur men hadde nok vært best å kombinere dem med tanke på å minske bivirkninger å få bedre muskeløkning.

  10. Hei nå i det siste så har jeg lett etter et turn based strategy game som jeg ikke greier å få ut av hodet å har glemt navnet på så jeg trenger litt hjelp.

     

    Spillet har rimelig dårlig grafikk å ble sikkert utgitt mellom 1997-2000 å man kan velge mellom å være mennekser eller mange andre sære å rare raser, alt foregår under jorden men man kan finne sånne greier hvor man kan gå dypere eller høyere under jorden, man starter med en borg å en drille maskin som kan drille etter mineraler som man trenger for å bygge units å man kan forske på ting som sverd riffler å til slutt rocket launchers å sånt,det finnes forskejllige typer minneraler som jern å crystral men man må kunne forske på det for å drille det å når man kan så kan man bestemme om våpene eller armoren eller drillemaksinen du lager skal være laget av det metallet.

     

    slåsskampene foregår automatisk når du møter en fiende kommer du til battle screen hvor alle enhetene dine er lina opp på vær sin side av skjermen å kjører automatisk mot værandre å angriper automatisk. det er alt jeg husker fra spillet så om noen kjenner det igjen å kan navnet på det hadde jeg blitt glad.

  11. come on tror du jentene er så dumme? ja de er dumme men jeg tror 2 av dem viste nøyaktig hva dem gikk til mens hun 3 som får gå på åpen soning nå tror jeg er uskyldig å ble lurt av de 2 andre. å hun skuespiller dama å typen burde norske myndigheter putte i varetekt til ting er oppklart får dem har nok heller ikke rent mel i posen men kokain :p

  12. på vei til norkstentamen i 9 klasse greide jeg å skli på isen å knekke halebeinet det var den største smerten jeg noensinne har opplevd i hele mitt liv trodde ikke det gikk ann å få så vondt, ble helt dehydret å det å sette seg ned å reise seg var et helvette i mange uker.

    Men jeg slapp ivertfall tentamen den dagen

  13. såå? du oppfordrer alle til å bli vegetarianere? kroppen får ikke i seg alt den trenger av å bare spise grønt uten å ty til vitaminpiller å det blir jo feil, kroppen trenger kjøtt å grunnen til at statistikken er som den er tror jeg er fordi det er så mange som gomler i seg altfor mye usunnt kjøtt, mettet fett å alt det der. et balansert kosthold er det beste men det er altfor mange som sliter med å ha et ordentlig kosthold

×
×
  • Opprett ny...