Gå til innhold

Come Closer

Medlemmer
  • Innlegg

    252
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Come Closer

  1. For litt siden flyttet jeg inn i en leilighet fra 2005. På vaskerommet var en nok så vanlig kran, bortsett ifra at den sto opp ned av ukjente grunner (se bilde 1). Jeg hadde kjøpt vaskemaskin som jeg koblet til uten noe mer styr rundt det, frem til første vask. Den klagde da på vanntrykket, selv om trykket over alt i leiligheten er problemfritt. Det viste seg at i "drypplåsen" på krana, hadde det samlet seg...noe (bilde 2)

     

    Mitt spørsmål er - hva i HERRENS gode navn kan det der være ?? Det ser jo ut som tobakk eller en form for bark ? Første hendelse av dette var rett etter at jeg flyttet inn for 3 mnd siden. Nå skjedde det igjen....

    post-137692-0-19117600-1440604171_thumb.jpg

    post-137692-0-34588300-1440604195_thumb.jpg

  2. Helt død nå denne tråden?

    Fikk blod på tann når jeg hørte noen på jobben nevne jerky! Noen i Stavanger området som vet om det selges noe sted her ? Jeg kjører gjerne et stykke for å få tak i det. Har bare smakt det 2 ganger, før de sluttet og selge det i gamlebyen... traitors!

     

    Anyone ? Send meg evt. PM :)

  3. Off så tragisk :p koss har di tenkt til å anmelde Anonymous egentli? gå til polti å sei at mange tusen personer som dei ikkje vett kem er eller kor dei er angreip sida deiras? :p

     

    Syns også Sigbjørn Aanes sinn komentar var tåpelig og. For det første så tviler eg på at det er mange av oss som er imot DLD som går innpå sidene deiras, og for det andre så kjemper Anonymous for ytringsfrihet någe som i dette tilfellet er på grunn av innføring av DLD å ikkje at AP og Høyre sine sider blei stengt.

     

    Go Anonymous! Få vekk DLD! Mest nazi tingen som har blitt innført i dette landet någen gong, altså mer nazi en når nazistane kom :p

     

    Word! Kunne ikke sagt det bedre selv :p

  4. Hei!

     

    Har en Mercedes C180 '98 mod. Har aldri hatt noen problemer med den annet enn nå i det siste. Kjørte nedi et høl på veien her om dagen, ikke noe store greier, bare asfalten som var smuldra bort, men anyways. Etter den hendelsen så har det kommet veldige ulyder i høyre framhjul. Når jeg svinger så lager det en gnissende lyd (akkurat som om man gnir 2 gummibiter mot hverandre) Er det hjullageret eller noe oppheng som lager denne lyden ? I tillegg knirker dempinga også så den har vel kanskje også fått seg en smell.

     

    Det er bare foran på høyre side at dette problemet er. Kan ikke se noe synlige "skader" så jeg lurer bare på: Hva må jeg gjøre/kjøpe nytt ?

     

    På forhånd, takk :) (Jeg er nok så grønn på bil...)

  5. Stek kylling kvelden før, kanskje 1/3 av hva du vanligvis spiser til middag. Kok pasta(de fleste typer funker) også ca 1/3 av det du spiser til middag.

     

    Putt det i mikrobølgeovnen og varm det til det er godt og varmt.

    Bland rømme, smør og litt tomatsaus i pastaen. Og volià du har en utrolig god frokost!. :dribble:

     

    Spiser dette nesten hver frokost, holder alltid til lunsj.

     

    Den der tror jeg jammen at jeg skal prøve. Ble sulten bare av å lese det :p

  6. Det er 2 ting jeg har sagt, som ikke er spesielt godt. Kaller du det kresen ?! Jeg kan spise det, men hjelper ikke akkurat på apetitten når det er det man har i vente på morningen. Men Weetabix var godt forslag egentlig, så takk for det. Det jeg spurte etter var noe som smakte godt og holdt lenge, det står jo i første innlegg :)

  7. Hola!

    Jeg trenger forslag til frokost som smaker GODT og som tar KORT TID å lage. Har prøvd musli-blanding og havregrøt, men føsj som det smaker!!

    Er smoothie et forslag eller ? Isåfall, har dere noen forslag ?

     

    Alt tas imot med takk! Jeg har det alltid travelt om morgenen, så jeg spiser 2 brødskiver, så når klokka er 9 er jeg skrubbsulten (har en skremmende høy forbrenning). Trenger noe som er litt godt og, ettersom jeg har dårlig apetitt om morgenen.

  8. Hei!

    Er litt fortvila hvor vanskelig det skal være å få bestilt noe klær på nett. Jeg tenkte jeg skulle bestille noe fra "Famous Stars and Straps" - Så jeg går til nettsiden deres, og finner ut at jeg må gå på "Europe Shop" istedenfor, men da får jeg se de Europeiske prisene. (se bildet)

     

    Så jeg tror ikke jeg bestiller fra hjemmesiden deres. Er det andre steder der de selger litt rimelige klær alá Famous osv ? Helst i USA om de kan shippe til Norge. Er jo for jævlig med de store prisforskjellene!

    post-137692-0-82083100-1298021214_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...