Gå til innhold

Albie

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Albie

  1. Da ser det ut til at de dropper regionlåsen innenfor EU.

     

    http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=119397

     

    "We’re aware of some discussion regarding the planned region-locking of boxed PC versions of Deus Ex: Human Revolution, and after careful review we have decided not to implement this in the UK/Europe. Please note, this plan only related to PC boxed games, and not digital or console editions."

  2. Fint med omtale av LOTRO - genialt spill! Et par kommentarer til artikkelen:

     

    - Du kan heller ikke utvikle figuren din forbi nivå 50.

     

    Ikke foreløpig, i alle fall. Men i en oppdatering som er planlagt til senere i november, vil også gratisspillerne kunne nå nivå 65.

     

    - De har også kommet opp med et VIP-program hvor du får full tilgang på alt spillet har å by på så lenge du betaler en månedsavgift

     

    Langt det meste, i alle fall. Imidlertid er det en del løsninger for ekstra lagringsplass som det bare er mulig å kjøpe gjennom butikken.

     

    - Dette involverer femten nye oppdrag

     

    Det nye området har langt flere oppdrag/quests enn dette totalt sett, men det vil være 15 nye "epic book quests". Dette er oppdrag som driver hovedhistorien i spillet videre, hvor du i hovedsak hjelper Ringens brorskap litt fra sidelinjen. I tillegg til disse vil det være massevis av mer tradisjonelle oppdrag, som sikkert innebærer slakting av lokal viltbestand, frakting av pakker/gjenstander hit og dit pluss en del andre "favoritter" fra MMO-verdenen.

  3. Men nå blir det utgitt likevel

     

    "In a wonderful turn of events, Activision reached out to the Phoenix Online team a few months ago with a desire to revisit their decision regarding The Silver Lining. After negotiations, the C&D has been officially rescinded, and Phoenix Online has been granted a non-commercial license to release The Silver Lining!"

     

    Spillet blir gitt ut i episoder i løpet av 2010 - den første kommer om ca 2 uker. Bra timet med sommerferien!

  4. Divinity 2 ligger også på Gamesplanet, med den foreløpig laveste prisen jeg har sett - £29.99

    http://www.gamesplanet.com/UK/pc-games/buy-download-Divinity-II-Ego-Draconis-1437-25.html

     

    Jeg har riktignok ikke prøvd å kjøpe Div2 fra Gamesplanet selv (jeg venter på den nye patchen til spillet først), så jeg må ta et forbehold om at det er mulig å kjøpe det for norske kunder. Men det har gått greit å handle andre spill derfra.

     

    Ulempen kan være begrensninger i antall aktiveringer, så sjekk salgsbetingelsene først.

  5. Jeg er også blant de som bestilte fra risen.nexway.com, og jeg har de samme problemene - nedlastingslenken virker bare ikke.

     

    Imidlertid:

    Deepsilver har en generell nettbutikk, http://deepsilveruk.nexway.com, som sannsynligvis må være koblet mot risen-siden vi har bestilt fra. Så det jeg foreløpig har gjort, er å prøve samme informasjon fra nedlastingslenken jeg fikk tilsendt, men jeg har byttet ut starten på adressen (http://risen.nexway.com) med http://deepsilveruk.nexway.com

     

    Da kom jeg rett inn og kunne begynne å laste ned filene.

     

    Jeg har ikke fått ned alle filene ennå, men det går raskt - det stanger i taket på 1,5MB/s-grensen min. Jeg kan evt. oppdatere med suksess eller fiasko når jeg har fått alle filene og har prøvd å installere.

     

    Hvis du har bestilt EU-versjonen, er det mulig du må benytte deepsilvereu.nexway.com i stedet.

  6. Uansett: om man skulle måtte betale moms og toll, hva er ca pris for dette om man bestiller fra land som England?

     

    Det avhenger jo naturlig nok av hva spillet går for i England. Tar du en kikk på Play.com, så vil nye spill til X360/PS3 ofte koste et sted mellom £30-40, men så faller de i pris til ca £25 etter noen måneder. Dette er høyst generelt, og du vil kunne finne bedre tilbud, litt avhengig av tittel. PC-spill er som regel noe billigere enn dette i utgangspunktet.

     

    Du betaler ikke toll for slike varer, det er merverdiavgift som kommer i tillegg. Total kostnad finner du ved å bruke følgende regnestykke:

     

    Total pris = (Engelsk pris * gjeldende kurs på britisk pund * 1,25) + Postens fortollingsgebyr

     

    1,25 gir deg påslaget av 25% merverdiavgift, mens Postens fortollingsgebyr er på kr 103 fra nyttår. Ett britisk pund er for tiden verdt 10,34 kr, men du finner oppdaterte kurser her:

    http://www.toll.no/templates_TAD/Tolltarif...;epslanguage=NO

     

    Noen tall blir da, med dagens pundkurs:

    Spill til £25 = 426 kr

    Spill til £30 = 491 kr

    Spill til £40 = 620 kr

     

    Det er derfor ikke nødvendigvis kjempegevinster å hente her, sammenlignet med å kjøpe fra nettbutikkene til bl.a. Gamezone, Absoluttspill eller Platekompaniet. Ta f.eks Gears of War 2 til X360 (£29.99). Da vil du spare noen tikroner sml. med norske nettpriser (499 kr + ca 30 kr frakt). Call of Duty 5 (£39.99) er for tiden hundrelappen dyrere fra Play enn ved kjøp i Norge.

     

    Det du imidlertid virkelig kan spare på, er dersom varen har verdi under 200-kr-grensa. Med dagens kurser vil dette si varer med verdi inntil ca £19.30 (skjønt dette kan endre seg raskt med valutamarkedets bevegelser for tiden). Da slipper du 25% merverdiavgift og fortollingsgebyret.

     

    Et tilleggsproblem er at fortolling tar tid. Slår tollbehandlerne kloa i sendingen din, kan du være heldig og bare oppleve et par dagers forsinkelse. Rekorden min er imidlertid et sted mellom 2 og 3 ukers ekstra ventetid, og det er bare sånn passe moro når man venter på nye spill.

  7. Eg er inne no. Har sjekka både sitje- og ståplasser fleire gonger. Det er utseld. Eg fekk heller ikkje billettar.

     

    Jeg opplevde det samme - kom inn ca 1210, og fikk beskjed om at det var utsolgt. Jeg søkte imidlertid opp arrangementet en gang til, og da var det billetter tilgjengelig (fikk bestilt kl 1218). Så det må være noen slengere i systemet som frigjøres innimellom.

  8. Men du har rett på en ting, det er mye mindre dritt nå enn det var før. Bare se f.eks hvor mange stor tittler vi kun har i år, for 10 år siden kom det liksom et bra spill over et par år nesten

     

    Tja, du kan jo lese Gamespots oppsummering av spillåret 1998 og se om du fremdeles vil påstå det:

    http://www.gamespot.com/features/awards1998/

     

    Men for å oppsummere - noen av høydepunktene som ble omtalt i den oppsummeringen var: Grim Fandango, Thief, Starcraft, Half-Life, Baldur's Gate, Motocross Madness, Fallout 2 og Final Fantasy VII, i tillegg til en haug med sterke simulatortitler.

  9. Setlist fra Oslo 7/7 (iflg. Expressen):

     

    Two hearts

    Radio nowhere

    No surrender

    Lonesome day

    Hungry heart

    Cover me

    Cadillac ranch

    Gypsy biker

    The river

    Atlantic city

    Prove it all night

    Darlington county

    The promised land

    Because the night

    She's the one

    Living in the future

    Mary's place

    Waiting on a sunny day

    Racing in the street

    The rising

    Last to die

    Long walk home

    Badlands

     

    Ekstranummer:

    Tenth avenue freezeout

    Born to run

    Bobby Jean

    Glory days

    Seven nights to rock

    Dancing in the dark

    American land

     

    Generelt en veldig bra konsert - Bruce-maskineriet er proft til fingerspissene, men uten at det virker påtatt kalkulert - tvert imot scorer han høyt på renhekla ektefølt entusiasme. Han tar ut nok energi på scenen til å kunne dekke strømbehovet i en norsk storby et års tid eller så.

     

    Av negative ting må det pekes på halvdaft publikum (i alle fall i området der jeg stod, ca 25-30 meter fra scenen). Dagbladet skriver at publikum var ellevilt med fra første tone, men at Bruce i rolige sanger hadde "40000 mennesker, tause i ren andakt". Det finnes nok andre årsaker til at de var tause - noen drakk øl og så på skyene, andre sendte SMS, noen rullet røyk og atter andre kunne bare ikke teksten (ikke minst var det siste påtakelig når Springsteen prøvde å dra i gang allsang på "Waiting on a Sunny Day"). Dette trakk absolutt ned.

     

    Responsen var da absolutt størst på 70- og 80-tallslåtene til Springsteen, og når flere av de nyere låtene kom samtidig mot slutten av settet, virket det hele litt... kjedelig? Men så kom ekstranumrene med et vanvittig rockeøs som hevet det hele noe så sinnsykt til slutt.

     

    Noen høydepunkter:

    - Entusiastisk koring fra Little Steven på Two Hearts.

    - Hungry Heart - da tar publikum virkelig av for første gang (ikke minst under sjarmis-synging av en liten jente som Bruce drar opp fra publikum)

    - Reaksjonen når Bruce drar fram skiltet det står Cover Me på, samt fremføringen av denne sangen.

    - The River, ikke minst avslutningen.

    - Nils Lofgren går gitar-bananas på Because the Night

    - Badlands vekker publikum igjen mot slutten av settet

    - Hele settet med ekstranumre, ikke minst Born to Run - bare må ha den.

×
×
  • Opprett ny...