Gå til innhold

paalolse

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av paalolse

  1. hei. kaster meg inn i tråden

    Da jeg kjøpte mitt første digitale speilrefleks var da eos300d kom på markedet. Og den hadde jeg faktisk helt til desember 07. Det jeg oppdaget raskt var at huset ikke var det store begrensningen. var faktisk veldig fornøyd meg kameraet. Den passet meg ypperlig i hånden og var grei å bruke. Mitt forslag er som andre har nevnt nemlig å prøve kameraet, hvordan det sitter i hånden og brukervennlighet. Eos 400 og 450 er gode kameraer. Sats heller på bedre optikk. Men først og fremst trenger man ikke et rådyrt kamera for å kunne glede seg over fotograferingen.

  2. Hei! Jeg vet at de fleste av brukerene her redigerer bildene før de legger dem ut, for alt blir jo finere da.

    Mange av de bildene jeg tar, blir jeg nesten aldri helt fornøyd med. De har enten kjedelige farger (under/overeksponert) eller litt uskarpe.

     

    Jeg har jo det programmet som skal være det beste innen fotoredigering, Adobe Photoshop CS3.

    Dessuten vet jeg hvordan jeg får bildene skarpere og hvordan jeg justerer kontrast og lys.

    MEN bildene blir aldri veldig bra, for når man tar sharpen i adobe kan det virke litt 'falskt'. Noen som har tips og råd innen dette, og om hva jeg burde gjøre?

    Gjerne komme med forslag til andre programmer (må være gratis). Mange av Deres bilder blir jo alltid så bra etter at dere har redigert dem!

    mvh. charlotte

     

     

    Hei

    Vel når du nå har kjøpt cs3 så er det vel like greit å lære seg å bruke den. Dette er jo et skikkelig avansert verktøy, så her er det bare å lese seg opp.

    Ta en titt her http://www.fotopia.no/nyheter.asp?menuID=4083 . Her finner du tips. Forøvrig kan du jo søke på "tutorials" på google. Det finnes massevis av sider på engelsk med tips og triks for cs3

     

    have a nice weekend

  3. Hei

    Jeg benytter one.com som webhotell leverandør, og de har nå lansert en beta versjon på fotogalleri som er tilgjengelig for de som har webhotell hos dem. JEg har lagt ut en link her http://olsen.rafsnes.com/ . Løsningen er lagt inn med flere templates for utseende etc.

     

    Enkelt å laste opp masse bilder i slengen. Man kan også velge hvilken kvalitet man ønsker på bildene som lastes opp. Om man f.eks vil at noen bilder skal være i kun web kvalitet eller for printing.

  4. Halla, hvordan går jeg fra hvis jeg ønsker og endre farge på et hus med replace color prøvde og trykke på en farge og + men det skjer ikke noe.

     

    Du må kanskje først selektere ut det området som skal erstattes. Som standard så står seleksjon som valg. Eller velge Picture og da erstatte fargen på hele bildet

  5. I valget mellom bedre objektiver og bedre kamera har nok de fleste mest å hente på bedre objektiver. Likevel frister 40D meg også, særlig etter å ha testet fokuseringen...

     

    Hvilke objektiver har du, og hvilke kan du tenke deg?

     

    Kan ikke si meg mer enig en dette. hadde selv eos300d intill før jul og jeg brukte faktisk penger først på bedre objektiver og like før jul kjøpte jeg eos40d et kjempekamera forøvrig

  6. Heisan

    Før jul så er det jo enormt mange som er innom forumet her og spør etter tips, råd, etc for kjøp av fotoutstyr. Enten i gave til seg selv eller andre. Så jeg tenke å sjekke stemningen nå som julegave suset har lagt seg. Fikk du det du ønsket deg av fotoutstyr til jul ?.

     

    Selv kjøpte jeg meg en Canon40D i julegave til meg selv , så jeg fikk i allefall det jeg ønsket meg

     

    :-) Hehe

  7. Heisann

    Har tidligere hatt en gammel versjon av adobe premier, og har nå kjøpt ny pc, og den har selvfølgelig windows vista da. Har noen erfaring med vista og premiere cs3 ?, om de fungerer i lag ?. litt dumt å kaste bort penger på oppgradering om det ikke fungerer, har hørt om mange som plages med programvare når de har fått windows vista

×
×
  • Opprett ny...