Gå til innhold

silentstorm

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av silentstorm

  1. Jeg er litt enig her, apple må åpne mer for forbrukerene sine, jeg har kjøpt telefon så må jeg kunne få bruke den som jeg vill mer, apple skal ikke begrense mitt produkt og og overvåke meg. Dette er grunnen til at jeg skifter på Samsung nestegang at jeg har fått nåkk av at apple tar seg litt til godt til rette, at apple begrenser NFC til fordel med sikkerheten holder ikke. Det er dem som kontrollerer alle appene som er på telefonen og bestemmer sådan hvem som kan benytte seg av teknologien. Akkurat her viser jeg ingen forståelse for apple. jeg har iphone i over 10 år og elsker telefonen og dem gjør en god jobb, men nå har jeg fått nåkk.

    • Liker 1
  2. Jeg tror så abselutt denne saken setter en presedens på likende saker også ikke bare i norge. Dersom er lite firma i et bitte lite land som norge kan kjempe mot Goialt tror jeg nåkk at flere kan gjøre det. hadde en kollega som trengte en ny skjerm. Bestilte en "refurbished" skjerm fra ifixit men fikk den aldrig da dem ble stoppen en tollvesnet i usa tok beslag for en reparert skjerm.

  3. Vi er en amerikansk militær organisasjon som bruker virkelige regler og prosedyrer for å etterligne mest mulig, våre ledere er ekte piloter sivilt og militært. Alle nykommer vil gå igjennom et eget treningsprogram kalt UPT (Undergraduate Pilot Training) før du begynner å et skikkelig program (APT advanced pilot training) for flyet piloten skal til slutt bruke. Vi setter kunnskapen og disiplin høyt og strever etter å lære mer.

    Vi har to flightsim servere en Public (174.138.160.67) og en privat, vi har selvsagt TacPack aktivert for VRS. TeamSpeak har vi også alt oppe 24 timer i døgnet. Så om noen har lyst til å lære militært isteden for å fly på egenhånd. To av våre medlemmer er også kontrolltårn på flyplass samt i felte AWACS (Airborne Warning and Control). Om noen er mer interessert i mere informasjon kan du se på denne siden. Aldersgrense er 16 år.

     

    http://www.fsxfleet.com/main//index.php?id=11

×
×
  • Opprett ny...