Gå til innhold

DYM

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DYM

  1. Må man provosere muslimene så jævlig bare fordi man har ytringsfrihet da? Har aldri skjønt det der jeg. Ytringsfrihet er bra det, men det viser seg jo gang på gang at dette misbrukes.

     

    Ytringsfrihet er er en frihet som medfører et visst ansvar. Ansvar for å ikke mobbe og provosere hele folkegrupper.

     

    Bullshit. Det er også aldeles umulig for deg eller meg som personer å provosere noen som helst. Andre mennesker kan LA SEG provosere, det er en annen sak. Eller de trenger ikke la seg provosere. Vi er alle født med hjerne og fri vilje.

    • Liker 4
  2. AMDs problem er for små marginer. De har såpass gode produkter at de har vunnet ALLE neste generasjons konsoller, selger så mange APU'er de klarer å produsere og konkurrerer bra med Nvidia på skjermkort. Disse markedene har store volumer men små marginer.

     

    Men de taper stort mot Intel på server CPU'er og Nvidia på GPU'er for stormaskiner. Begge disse markedene har enorme marginer og fortjenester.

     

    OG: de skulle ALDRI inngått forlik med Intel i "unfair trade" saken de hadde gående. Skulle kjørt den til topps over alt (og særlig i EU)!

  3. Fatter egentlig ikke hvorfor man på død og liv må kjøre spillfysikk på GPU? Dagens quad CPU'er har som regel 50-70% av ressursene sine ledige selv i de mest krevende spill.

     

    Å designe et "CUDA"-kort og selge som et skjermkort er også ganske latterlig spør du meg. Mye bedre om de hadde designet et "rent" spillkort (som ATI har gjort) og heller laget et eget kort for HPC-markedet. Det ryktes at ATI jobber med nettop dette (skal se om jeg finner igjen kildene).

  4. Nvidia og diverse hardwaresites får mye pes rundt forbi i dag. Mye av kritikken går på det samme som vi kritiserer hardware.no for. Kanskje dere kan gå foran med et godt eksempel?

     

    Nvidia har scrubba wallen på facebookpagen sin utallige ganger siden i natt pga. negative kommentarer, kom vel ikke akkurat som noen bombe at de ikke tolererer kritikk :)

  5. Jeg har nå lest testen 3 ganger. Og 5-6 andre tester. Jeg synes artikkelforfatter bør forklare nærmere hvordan det er mulig å anbefale et slikt kort. Det er såpass mange her har reagert sterkt på konklusjonen at den bør revurderes etter min mening. Hvis ikke dere vil bli stemplet som en kjøpt og betalt site da. Det hele fremstår som veldig desperat og faktisk litt patetisk fra mitt ståsted :thumbdown:

     

    Og oppdater artikkelen med siste drivere fra ATI.

  6. Ops så ikke at det eksisterte en egen W7 kategori. Båre å flytte denne tråden!

     

    Med en gang jeg melder en W7 maskin inn i Windows 2000 domenet (2003 Server) så bytter windows over til enkeltklikk-modus for åpning av mapper. Under Folder Options står den fremdeles markert på dobbeltklikk, og enkeltklikk er grået ut; dvs jeg kan ikke gjøre noen valg i det hele tatt. Andre options under Folder Options funker tilsynelatende OK.

     

    Har googlet og prøvd alt mulig rart i policyer både på domenet og lokalt uten hell. Har kommet så langt at jeg tror det er en registerinnstilling:

     

    HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CabinetState\Settings: 0c 00 02 00 0a 01 00 00 60 00 00 00

     

    Disse skal styre det som har med Folder Options å gjøre. Noen som har forslag til hva som må endres? Eller andre glupe ideer? XP og Vista maskiner oppfører seg normalt.

  7. Kommentarer som "Ser man bort i fra pris så har dessverre ikke AMD en sjans" er unøyaktige og usaklige. Teknologi og platform-messig er AMD veldig gode. De ligger ca. 1 år bak Intel på krymping av kretsene men det har de alltid gjort og likevel hevdet seg bra takket være mange "fiffige løsninger"! (direkte sitert Reodor Felgen, uttalt i medvind med andaktig røst, og med lett svikt i knærne).

     

    Phenom 2 leverer mer prosessorkraft enn det 99% av brukerne noensinne har bruk for (det samme gjør Intels alternativer selvsagt). Det er kun vi entusiaster som gnåler om de siste 5% ytelsesforbedringene vi får i en syntetisk benchmark eller et spill med den ene modellen kontra den andre. De siste 5 prosentene koster også forholdsvis veeeldig mye mer enn de første 95 prosentene!

     

    Men ja, det blir vanskelig for AMD i kampen mot Intel framover. Det økonomiske overtaket Intel har er enormt, og de utnytter det til fulle. Jeg tviler ikke på at AMD overlever, men håper også at vi en gang i framtiden kunne fått to like store aktører i markedet! Det hadde vært noe det!!

  8. Ingen grunn til ikke å støtte AMD og kjøpe en Phenom 2 nå. Ypperlig spill og allroundprosessor som overklokker meget bra. Kjører min 940 på 3,8Ghz ved 1,44v. Ligger på 45 grader load med luftkjøling.

     

    For å være ærlig så er jeg mektig impnert over at AMD klarer å levere såpass bra produkter som de gjør. Hele deres omsetning er mindre enn det Intel bruker bare på forskning og utvikling. Likevel er AMD meget konuransedyktige på de aller fleste områder.

     

    Skulle de ikke overleve på lang sikt så er det full krise for oss forbrukere! Alle vet jo hvordan Intel oppfører som "monopolist"!

×
×
  • Opprett ny...