Gå til innhold

MikaelS

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MikaelS

  1. Hva mener du? Jeg er ikke opptatt med gvg eller lignende nå, så da svarer jeg faktisk. Så sykt skjerpet? Javel.. Har du blitt psykoanalytiker også nå? Selv om jeg har et synspunkt angående eliteskills, og at de som ikke vet hva det er, faktisk er nabbs- så kan jeg vel få lov til å hjelpe? Jeg vet godt hvem dinosaurmannen er, og vi har spillt sammen mye i gw.

     

    Du snakker hele tiden om å skrive noe konstruktivt, men det eneste du gjør i hver jævla post er å framprovosere et nytt innlegg for å fortsette diskusjonen. Jeg har sagt meg fornøyd minst 2 ganger, men du har fortsatt.

  2. Jeg har aldri sagt at noen er umodne. Og når det gjelder rasismepåstandene- så stemmer de. Men spammingen stemmer ikke. Rasismebannene mine har vært pga politiske navn eller navn angående viktige saker- som f.eks muhammed tegningene. Jeg har også kommet til å kalle Israelian Defense Force for Dumb jews i HA de de ba om stratcaller, men ikke fulgte stratcalls.

  3. Petersk91 forsterker sin posisjon som GW Norge miljøets største taper, men et ordforråd tilsvarende en førstegenerasjons innvandrer, liksomsmarte replikker og ignoranse, som selv en nåtids nynazist hadde hatt problemer med å følge opp.

     

    Du sa: Jeg spyr snart av den dritten som kommer ut av kjeften deres. Det henger ikke på greip vet dere, for hva med de nye? Hva med dem som ikke vet hva en capture signet er, eller at det er den enste måten å faktisk skaffe seg en elite som de faktisk ikke vet hva det er for noe.

     

    Svar: Ok.. For dem som ikke vet hva capsig er. så fortjener de faen ikke hjelp da det kommer en SCHVÆR jævla popup i høyre hjørne (med default interface) når du får questet om skillen & hva du skal gjøre.

     

     

    Du sa: Jeg ville ikke blitt med i "norges mest populære guild" om jeg så hadde fått penger for det..'

     

    Svar: Du ville ikke fått blitt med om du så hadde betalt for det.

     

    Hvor mange bekreftelser må du få for å innse at XGFX og dens alliance har et godt miljø? Å kalle Ajaco korrupt, hahaha! Det viser vel hvor saklig du er, slenger random kommentarer hit og dit som det passer deg.

     

    Hvis du lurer på hvorfor jeg kaller dere nabbs og ikke newbie- er det fordi en Newbie er en som er ny i spillet, en nabb er en fornorsket versjon som betyr at du har spillt lenge, men allikevel er en ignorant taper som sitter med null spillkunnskap og ferdighet.

  4. Hvordan jeg kan sammenligne et spill med skolen? Noen av oss tar faktisk spilling seriøst. Kjell's holdning er bra den, men du kan ikke forvente at hardbarka spillere skal hjelpe nybegynnere hele tiden? Jeg har selv runnet folk i ring of fire med Necroen min, da de ikke har klart å henche det -_-. Nybegynnere kan bruke Wiki funksjonen i gw, du som er så opptatt av hvorfor ting er der- så sjekk ut den. (/wiki)

    Forskjell på samarbeid og sutring/mas. Samarbeide? Så samarbeid i GW for deg er altså at alle i hele guilden skal stå parat døgnet rundt for å runne nybegynnerne hit og dit? Skal dere spille PvE ser jeg ingen grunn til å spille GW framfor WoW, Everquest, Phantasy Star Online, Anarchy Online, Ultima Online, Final Fantasy Online, Lord of the Rings Online eller Bard's Tale. Og det er vel du som driver med random fjas om holdningen til folk du ikke engang kjenner.

  5. Ledelsen i xGFx er noen av de beste GW spillerne Norge har produsert, Kjell er sikkert den med mest Allsidig kunnskap av alle. Den finn det ut selv kommentaren husker jeg godt selv, og hvis du tar deg nær av det, så er du pretty fucked up i hodet ditt. Det er akkurat det samme som om du spør en i en fagtime på skolen om noe og de svarer finn det ut selv. Den saken om pengene vet jeg intet om, men hvis det var i gc er kicken forståelig. Var det i pm var den finfin for meg- siden en som maser om hjelp er noen god tilvekst til guilden. Driter vel i om dere maser på vt vel, da kan bare vi som driter lang f i hva dere sier mute dere så kan de som vil høre på maset deres svare på det. Ky Ay godtok oss aldri.... LOL... Hadde jeg vært lord hadde dere aldri vært i nærheten av å få joine engang, og hvis dere på mirakuløst vis hadde kommet dere inn, hadde jeg kicket officeren som invita dere, for så å skjelle dere ut en etter en før kick. Jeg sier nesten daglig at guilden er latterlig, og jeg blir ikke kicket av den grunn. Så det var nok en annen grunn han ble kicket for. F.eks at han har maset 25/7 i 1 måned, bedt om penger, ikke vært aktiv på forum eller vt ELLER GvG. Når det gjelder hvor lenge jeg skal forsvare, så kommer det anpå hvor lang tid det tar for dere å innse at ledelsen i xGFx ikke er latterlig, men at det rett og slett er dere som ikke passer inn i guilden.

  6. er der mange medlemmer? jeg kunne tenke meg å joine.

    Ha nettop dratt frem guild wars igjen.

    9292189[/snapback]

     

    I skrivende stund har vi rundt 10 medlemmer. Er på ferie no så har ikke akkurat heilt oversikten men vi har mange på listen som skal joine ettersom de ikke får hjelp i fra den guilden vi var med i før. Vi har også venner som spiller Guild Wars. Den gamle guilden het noe med Dark Guardian Force (xGFx) med en leder og officerer som er så overlegne, sta og wannabees at du nesten får lyst grine over kor latterlig det er. :(

    9300507[/snapback]

     

    Du vet at xGFx er en av norges mest populære guilder?

    9318092[/snapback]

     

    So?

    Bare fordi at guilden er stor så betyr det ikke at en skal lå være å oppføre seg normalt. Du skulle bare visst. Vi kan sammenligne guilden med en slags konsentrasjonsleir. Du får ikke hjelp, du skal alltid være til stede, alltid spille med de på samme rang og godta alt som blir sagt. Ellers blir det spark bak.

    Så valget er ditt.

    :hmm:

    9318379[/snapback]

     

    Tror nok at de er mye hyggeligere, bare at du/dere kom litt skeivt ut.

    9319726[/snapback]

     

    Bra at du tror, ellers hadde vi diskutert i all evighet. Amen

    9324521[/snapback]

     

    Hva faen er problemet deres? Dere var inhabile nabbs uten spillforståelse eller lagfølelse. Når man ber om en shock warrior, så regner man med at du faktisk har med shock og Eviscerate og ikke Defy Pain og Lightning Hammer. Dere er en skam for det norske GW samfunnet og jeg håper guilden deres blir lagt ned asasp pga dårlig navn. Er det noen som er arrogante her, så er det dere. Tror dere skal få hjelp til alt mulig rart fra GvG laget. Vi skal spille GvG og er klare. Så spammer dere ned GC om running til LA og BC? Ber om hjelp til enkle missions som selv de dårligste av de dårlige hencher uten problemer. Herregud ass, håper vi slipper å se dere patetiske nabbs igjen.

     

    Ønsker dere lykke til i de 2 ukene dere kommer til å vare, før alle innser at lederne deres er inhabile, dårlige, uerfarne og elendige.

    Ønsker dere alt det beste i GvG'ene deres rundt r10k/NA og måtte dropraten i UW være med dere.

     

    Mvh Herm.

    9325120[/snapback]

    80 stykk på et vt rom blir litt drøyt etter min mening.

    Hva er galt med navnet vårt? Det betyr no i vert fall noe i motsetning til deres.

     

    Et ord e tygge på:

    Skjerpings!

    9325506[/snapback]

    Eh, xGFx er en guild på godt over 70 stykker, dere leavet/ble kicket. De 70 andre har det fint sammen. Du er vel klar over at en vt server faktisk er delt inn i mer en et rom? Og at man maks kan være 8 i ett party? Rite? Så hva mener du med 80stk på vt blir litt mye? Dere bare beviser igjen at dere suger maks+ Hvis dere har nooba sammen et party i GH, hvorfor gir dere fra dere leaden da? Vi driter vel langt faen i hva dere loker rundt med når det ikke er GvG. +btw, jeg er ikke i xGFx lenger, bare svarer for "oss" da jeg husker [noen] ekstremt irriterende folk som ikke gjorde som de skulle. Navnet deres betyr ikke noe mer en "vårt", Vicious Vikings er akkurat det samme som "vårt". Xx Dark Guardian Force Xx. Begge navn bare konstaterer hva man "er". Når det gjelder hva A-Net lagde chatten for, så var det for allmenn kommunikasjon, ikke nedspamming om hjelp- det er dårlig kommunikasjon. + dere klager på holdningene til folk, et nei ER faktisk et nei. Kjell har vel hjulper de fleste i snart 2 år, han har jo knappt tid til noe annet da det alltid er noen som skal ha hjelp. Hvorfor vi har så mange officerer? Fordi det er noen av "oss" som faktisk er veteraner og har vært sammen i 2år+. Det er også av GvG/Rekrutteringsmessige årsaker. Holdningen vår= Spør pent, så får du hjelp- men ikke under GvG. Spam så blir du kicka eller ignora. Deres holdning = Hjelp oss eller vi klikker maks og leaver+ klager på et helt annet forum en guildforumet, som dere sikkert ikke engang har giddet å registrere dere på, slik som dere ikke gadd å laste ned vt, eller bruke det.

     

    To ord å tygge på: Verdiløse nabb

  7. er der mange medlemmer? jeg kunne tenke meg å joine.

    Ha nettop dratt frem guild wars igjen.

    9292189[/snapback]

     

    I skrivende stund har vi rundt 10 medlemmer. Er på ferie no så har ikke akkurat heilt oversikten men vi har mange på listen som skal joine ettersom de ikke får hjelp i fra den guilden vi var med i før. Vi har også venner som spiller Guild Wars. Den gamle guilden het noe med Dark Guardian Force (xGFx) med en leder og officerer som er så overlegne, sta og wannabees at du nesten får lyst grine over kor latterlig det er. :(

    9300507[/snapback]

     

    Du vet at xGFx er en av norges mest populære guilder?

    9318092[/snapback]

     

    So?

    Bare fordi at guilden er stor så betyr det ikke at en skal lå være å oppføre seg normalt. Du skulle bare visst. Vi kan sammenligne guilden med en slags konsentrasjonsleir. Du får ikke hjelp, du skal alltid være til stede, alltid spille med de på samme rang og godta alt som blir sagt. Ellers blir det spark bak.

    Så valget er ditt.

    :hmm:

    9318379[/snapback]

     

    Tror nok at de er mye hyggeligere, bare at du/dere kom litt skeivt ut.

    9319726[/snapback]

     

    Bra at du tror, ellers hadde vi diskutert i all evighet. Amen

    9324521[/snapback]

     

    Hva faen er problemet deres? Dere var inhabile nabbs uten spillforståelse eller lagfølelse. Når man ber om en shock warrior, så regner man med at du faktisk har med shock og Eviscerate og ikke Defy Pain og Lightning Hammer. Dere er en skam for det norske GW samfunnet og jeg håper guilden deres blir lagt ned asasp pga dårlig navn. Er det noen som er arrogante her, så er det dere. Tror dere skal få hjelp til alt mulig rart fra GvG laget. Vi skal spille GvG og er klare. Så spammer dere ned GC om running til LA og BC? Ber om hjelp til enkle missions som selv de dårligste av de dårlige hencher uten problemer. Herregud ass, håper vi slipper å se dere patetiske nabbs igjen.

     

    Ønsker dere lykke til i de 2 ukene dere kommer til å vare, før alle innser at lederne deres er inhabile, dårlige, uerfarne og elendige.

    Ønsker dere alt det beste i GvG'ene deres rundt r10k/NA og måtte dropraten i UW være med dere.

     

    Mvh Herm.

×
×
  • Opprett ny...