Gå til innhold

photella

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av photella

  1. Hei takker for raskt sva perottol, det var vel noe jeg kunne bruke men et røntgen bilde blir vel en helt annen verden enn det dere driver med.

     

    Mvh

    photella

     

    Fotokompendium

    Et fotokompendium jeg har skrevet kan lastes ned gratis her:

    Adobe Reader: fotokompendie.pdf.

    Word: fotokompendie_word.zip.

     

    Det er skrevet i 2000, og omhandler alt fra teknikk til komposisjon. Hvis noen ønsker å videreutvikle kompendiumet så setter jeg pris på å holdes oppdatert. Epost meg på perotto(alfakrøll)mittet.no

     

    Farge/kontrast-behandling i Photoshop

    Her finner du en oppskrift (tutorial) på hvordan man utfører en komplett farge/kontrast-behandling i Photoshop ved hjelp av fem adjustment layers. Den ble skrevet for at fattern skulle kunne bruke den, derfor er den enkelt beskrevet.

    Word: five_essential_adjustments_layers.doc.

     

     

    Edit: har lagt ut kompendiet i word-format for dem som ønsker å tilpasse kompendiet til til sitt eget behov, eller som ønsker å videreutvikle det.

     

    Edit2: Lagt ut oppskrift (tutorial) på hvordan man utfører en komplett farge/kontrast-behandling i Photoshop.

     

    Mvh

    Per-Otto Larsen

    5083809[/snapback]

  2. Hei jeg er en radigrafstudent som skal skrive en teknisk oppgave om billedtaking, og digitalt bildeprossesering. Vi har hatt lite eller ingenting om dette på skolen så jeg håpet det var noen her som kunne hjelpe meg med begreper og uttrykk som blir brukt ved digitale bilder. Dette for å hjelpe meg til å lete opp literatur og dokumetasjon til bruk i oppgaven.

     

     

    MVH

    photella.

×
×
  • Opprett ny...