Gå til innhold

Mogens4

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mogens4

  1. Hehe. Jeg har "arvet" en gammel pc med XP på og den er treg som sirup så jeg tenkte å innstallere windows på nytt og da formatere disken først. Når jeg setter i xp'dvden nå så anbefaler den jo ikke at jeg innstallerer xp 2 ganger (på c:), og jeg får ikke til å lage en ny partisjon og den vil ikke at jeg sletter c: fordi den bruker den til midlertidige filer.............

  2. Takk for gode svar :) . Jeg får smøre meg med tålmodighet da. Men jeg er litt betenkt med at hydrometeret har stått på stedet hvil i et par tre dager nå (rett før det står "bottle"). Hver dag jeg tar av lokket på dunken så bobler det bra i gjærlåsen så det må jo være noe på gang enda.

  3. Takk for svar begge to, men jeg vet ikke om jeg ble noe klokere :hmm: . Jeg har ofte tenkt på at om en brygger øl selv så blir det ikke kullsyre, men så mener jeg å ha hørt at det siste sukkeret en heller på flaskene har med kullsyre å gjøre, men ikke vet jeg :w00t: . Står jo ingen ting på etiketten heller!

  4. Takk! :) Trener du for styrekløft du også eller?

     

    Jeg har en fortid hvor jeg trente litt (bare på gøy), men likte da spesielt knebøy godt. Er 191 cm og veide vel under 75 kilo da jeg begynte å trene :whistle: . Det endte vel på 200 kilo i bøy og mark og 140 i benk før jeg fikk unger og skader og livet tok en annen vending. Veide mellom 95 og 100 kilo da jeg var på mitt beste, og nå er jeg nede i 80-85 kilo igjen :!: . STÅ PÅ!

  5. Jeg ser hva du skriver ogskal hverken si meg enig eller uenig på dette med supertilbud. Men hvis du går på netthandelen siden nå. Ser du ikke (utenom supertilbudene) alle de auksjonene (på batteridrevet skrutrekker blant annet) hvor det står 0 og 1 kr. Det står ikke under supertilbud, og blir borte hvis du får tilslaget på noe der.

  6. Hvis du går inn på Netthandelen sine sider. Før du har handlet noe der for dagen så legg merke til en del produkter (som ikke har mange sekundene/minuttene igjen) som ligger til 0 eller 1 krone. Legg også merke til at disse er borte så fort du har fått tilslaget på et produkt. Altså det som er borte er at produktene ligger til en så billig pris når det er så liten tid igjen av auksjonen.

     

    Dette gjøres nok for å lokke deg til å by/få tilslag på ett produkt. Da betaler du uansett bebyr og frakt for å få det tilsendt eller 120,- for å hente det selv. Så satser de på at du byr på en del andre produkter for å få opp summen/fortjenesten.

     

    Er det noen andre enn meg som har lagt merke til dette :innocent: ?

     

    Jeg er ikke enig i din fremstilling. Har selv kjøpt mange artikkler for kr. 1,00, som er laveste pris. I de tilfellene hvor prisen stiger brått etter man er inne på selve artikkelen kan det være en ide å vente til auksjonen er avsluttet før man går inn på neste auksjon av samme vare.

     

    Man handler vell på Netthandelen for å skaffe seg billige varet. Da bør man med litt "substans mellom øra" ta høyde for ekspedisjon og transportkostnader som følger med.

    Jeg prøver å ta høyde for dette med å ha en plan med hensyn til mine kjøp for dagen slik at jeg ikke ender opp med en liten "filleting" nermest gratis + frakt og ekspedisjonsgebyr.

     

    Her er forøvrig en annen streng om Netthandelen og de erfaringene man har derfra.

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1265819

     

    Da tror jeg du har misforstått. Poenget mitt er at så fort du har fått tilslaget på en vare så kan du prøve å finne en annen vare til 0 og 1 kr hvor auksjonen avsluttes innen et par minutter. Det finner du ikke. De legger ut auksjoner på 0 og 1 kr som bare er synlig for de som ikke har kjøpt noe den dagen. Skjønner du??!

  7. Mener å huske at en kun kan by og vinne på et supertilbud.

    Ikke at jeg finner igjen noen referanse.

     

    Den skjønte jeg ikke. Hva mener du? Du kan jo by og vinne på hva du vil??!

    Du kan kun vinne et supertilbud/lynaukasjon pr. gebyr og frakt.

    Derfor forsvinner de andre når du har vunnet et supertilbud/lynauksjon.

     

    Aha, I see. Kanskje du har rett i dette?! Noen andre som vet noe om dette?

  8. Hvis du går inn på Netthandelen sine sider. Før du har handlet noe der for dagen så legg merke til en del produkter (som ikke har mange sekundene/minuttene igjen) som ligger til 0 eller 1 krone. Legg også merke til at disse er borte så fort du har fått tilslaget på et produkt. Altså det som er borte er at produktene ligger til en så billig pris når det er så liten tid igjen av auksjonen.

     

    Dette gjøres nok for å lokke deg til å by/få tilslag på ett produkt. Da betaler du uansett bebyr og frakt for å få det tilsendt eller 120,- for å hente det selv. Så satser de på at du byr på en del andre produkter for å få opp summen/fortjenesten.

     

    Er det noen andre enn meg som har lagt merke til dette :innocent: ?

  9. Fraps og GameCam er de to som hopper opp i hodet mitt. Ta et googlesøk på dem :)

     

    Takk takk. Det eneste "problemet" med disse 2 programmene er at de har for store begrensninger hvis man ikke ønsker å kjøpe produktet...

     

    Det finnes ingen andre da, som lar deg ta opp lyd også og mer enn 30 sekunder :)?

     

    Mogens

×
×
  • Opprett ny...