Gå til innhold

Mikael89

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mikael89

  1. Har fått laget en blogg aktig webside hvor folk kan poste musikk dem liker og dele den med andre. Hadde satt veldig stor pris på hvis noen har lyst til og prøve det ut bare lage en bruker og følge instruksen for og poste fra Spotify eller YouTube www.fervidusmusic.com Designet er fortsatt ikke helt tilpasset, men det kommer etterhvert. Formålet med siden er og lage hyggelig stemning og en god atmosfære hvor folk kan diskutere og utveksle meninger om musikken de liker!

     

    Siden er basert på wordpress. Jeg har ingen kunnskap om koding, men om jeg får bra nok respons i fremtiden så kommer jeg til og endre en god del ting.

     

    Har dere tanker om ideen? Personlig så lagde jeg denne siden fordi jeg ikke fant noe annet nettsted der ute som baserer seg på og diskutere god musikk. Jeg synes også det var viktig og få med en god atmosfære hvor alle kan føle seg velkommen!

     

    Så ta en titt, hør på noe av musikken, meld dere gjerne inn får og teste poste funksjonen og forumet. Det hadde jeg satt veldig stor pris på! :D

     

    Følg gjerne Fervidusmusic på facebook: https://www.facebook.com/Fervidusmusic

    twitter: @fervidusmusic

    Ser ut som et spennende prosjekt, og liker ideen! Det finnes mange musikkblogger og det er vel større sannsynlighet for at folk bruker spotify, soundcloud eller youtube enn å gå inn på fervidus. Men kanskje du kan spisse ideen litt mer, feks til kun relax-musikk, studiemusikk, vorsmusikk eller lignende og du bør tilføre brukeren en "ekstra verdi" slik at folk heller vil gå inn på fervidus enn å bruke spotiify..

  2. Så gjennom video på It's Learning når han viser hvordan man estimerer en modell med heteroskedasitetsrobuste standardfeil av white-typen og der lar han bare justeringen for d.f stå huket av..men om noen har vært på aspirikurs så må dere gjerne prøve å gi en forklaring på hva som ble gjort og hvorfor.

     

    Jeg var på aspirikurset og tror grunnen bare var at foreleseren "alltid hadde gjort det".

  3. Umulig å bestemme seg :p Hoppe rett fra vgs til BI, eller jobbe et halvt år elns, for så å begynne neste år. Blir nødt til å flytte inn alene. What to do?! :confused:

    Jobb et par måneder og reis til Australia med working holiday visum. Kommer ikke til å angre, BI drar ikke noe sted.

  4. Har kommet inn på internasjonal markedsføring på BI, men vurderer å bytte over til enten entreprenørskap eller BBA. Noen som går/har gått BBA som har noen erfaringer å dele? Er det vanskelig å komme inn? Er det fortsatt tid til å ta den TOEFL testen? Er også interessert i erfaringer fra entreprenørskap og internasjonal markedsføring.. hva ville du valgt?

  5. Takk for svar<3

     

    Jeg har ikke begynt å lese enda, og skal opp til eksamen sent i november en gang.. sliter jeg?

     

    Skal jeg lese hele boken? På avkrysningen, blir det fra hele boka, eller bare noen kapitler? Er det nok å lese gjennom boka? (type, skumme)..

     

    Hva fikk du, og var eksamenen vanskelig i seg selv??

     

    Mange spm dette menmen :(

     

    Jeg kjenner meg igjen, hadde store planer om å lese, men endte med at jeg leste de to siste dagene før eksamen. Hadde jeg gjort det om igjen ville jeg skumlest hele boka, og satt meg litt mer inn i de viktigste kapitlene.

     

    Avkrysning er fra hele boka, og det holder med generell kunnskap her, men husk å memorer de svarene du er usikre på/ikke kan, og finn svarene i pausen. Dette scoret jeg endel på tror jg. For da vet du akkurat hva du skal snakke om og kan bruke mye tid.

     

    Eksamen var ikke så vanskelig egentig, fikk en svak 4er uten undervisning og med 2 dagers lesning, men tror ikke det skal så mye mer til for å få en 5er. Sett av en time hver dag fram til eksamen, og du får lett er 5er.

  6. Tok privatist eksamen i høst og det fungerte slik: en skriftlig avkrysningsprøve på morgenen, ganske lett hvis man har lest hele boka. Et par timer senere er det muntlig eksaminering hvor du får sjangs til å forklare de spørsmålene du svarte feil på (derfor må du prøve å huske de sp.målene du er usikre på. Man får ikke ha med seg noe ark ut fra prøva) + du får spørsmål fra 2 kapitler fra boka. Jeg ble også bedt om å forklare elektrolyse, altså en elevøvelse.

  7. Jeg jobber fra 8 til 7 ca og trenger derfor å ta med meg 2 matpakker på jobb. lunsj og middag. Trenger tips til enkel mat å ta med meg. Pleier å spise brød m/ makrell/tomat el. lignende til lunsj. Middag blir ofte brødmat, eller kjøp av hamburger osv, vanskelig å finne billige og sunne alternativ. Kan jeg gå ned i vekt ved å bare spise brød med div pålegg? skjønner jeg trenger proteiner, men kan jo spise cottage cheese osv ved siden av.. Give me some good tips!

  8. Jeg og en kamerat skal jobbe og reise i australia et halvt års tid og vil gjerne at folk deler erfaringer, tips osv her. Hvor mye vil det koste? Hva er best av atlantis og x-plore? Har hørt at for å få visum må man bevise at man har 25k på kontoen.. stemmer dette?

×
×
  • Opprett ny...