Gå til innhold

mmw

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mmw

  1. Kan jeg bare få spørre om hvor mange av dere som deltar i denne tråden som er foreldre? Det er nemlig et ansvar å være foreldre, enten man liker det eller ikke, og det finnes nok eksempler på foreldre som ikke har kunskap nok, ikke er modne nok, eller generelt ikke er egnet til foreldrerollen. Jeg klarer ikke å se hva som er så forferdelig kontroversielt med dette Newzealandske lovforslaget, jeg vil heller si at det dreier seg om sunn fornuft og barnas beste. Det er nemlig barnas beste det dreier seg om, IKKE foreldrenes beste.

  2. Hvorfor er dette forslaget så latterlig? Nå er jeg sikkert litt eldre enn snittalderen her inne, jeg er far, og jeg spiller så ofte som jeg har tid. Hvorfor skal ikke foreldrene ha et ansvar for at barn spiller voldelige spill? Jeg ville da aldri i verden satt meg ned å spilt GTA-spillene eller andre voldelige spill foran dattera mi, like lite som jeg setter på Dagsrevyen foran henne. Uansett om dere 14-åringene her inne liker det eller ikke, så er det faktisk et ansvar å være foreldre. Klarer man ikke det ansvaret så bør dermed foreldrene straffes. Saken er egentlig ikke mer komplisert enn dette.

  3. Oslo Børs var jo en klassiker, i alle fall som jeg kan huske. Men den største klassikeren av alle må jo utvilsomt være Winter Games, bevegelsene på skiskytinga sitter enda i fingrene. Hadde forresten full pakke på C64, men kassettspiller, diskettstasjon, monitor og ikke minst en fantastisk 8-pins matriseskriver. Leverte faktisk stiler på skolen som var skrevet på en tekstbehandler som jeg ikke husker navnet på og printa på overnevnte matriseskriver :)

  4. Håper på hjelp fra noen erfarne S60-brukere her. Jeg sitter her med min splitter nye E61i, og når folk ringer meg er det ikke alltid navnet vises, selv om nummeret ligger i adresseboka. Er dette en kjent bug, eller er det bare en innstilling som er feil?

     

    På forhånd takk for hjelpa!

×
×
  • Opprett ny...