Gå til innhold

OhChrisis

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av OhChrisis

  1. Jeg vil nokk ikke si meg heeelt enig i anmeldelsen, og ja kanskje er det litt pirkete, men det er flere robotter du får muligheten til å kommunisere med, kanskje spesielt han i Enclave bunkeren.

     

    Men må også si dette spillet kanskje appeller litt mer til de som liker å gå rundt å finne lore fra fortiden, noe alla Gone Home.

     

    Skal nevnes at jeg ikke har kommet meg såpass langt, men det tydes på at endgame ligger i å farme bosser og muterte flora som oppstår etter noen nuker et område

  2. virker som han har lyst på en ny type godzilla film : /

     

    pluss at han muligens har sett på hvor populært "Transported to Another World" tropen er blitt i asiatisk media, det er såpass populært at det blir bannet fra skrive konkuranser.

     

    en annen ting som gjør at det her går gjennom, er mest sannsynelig populariteten WoW filmen fikk i kina.

     

    håper bare dette ikke blir DOOMed...

  3. "noe Valve vil bekjempe dersom det klages inn"

    Se på greenlight, å si meg hvordan folk skal kunne finne stjålet ressurser?

    Ressurser fra store moddere kommer nok til å bli funnet fort, men de som er middels til liten kommer ikke til å kunne beskytte seg mot at deres resurser blir brukt av andre for penger.

     

    det er allerede mange resursskapere som nå stopper, fordi det er ingenting som stopper folk fra å kopiere data filene deres og ta de med i en mod noen betaler for.

     

    Men jeg råder deg Audun Rodem til å lese litt fra de som er påvirket direkte, altså modderne selv.

     

    DarkOne (Admin for Nexusmods): http://www.nexusmods.com/skyrim/news/12449/?

     

    http://www.reddit.com/r/skyrimmods/comments/33nqrq/official_sw_monetization_discussion_thread/

     

    Noen av de større modderne som SKSE teamet Har sagt de ikke har problem med å bli brukt i betalte modder, (De føler de ikke har noe annet valg)

     

    Fore, som lagde FNIS (brukes til å implementere animasjoner) har sagt nei til å kunne blitt brukt i betalende modder, (En av moddene som brukte dette er allerede tatt ned)

    • Liker 3
  4. Tja. Hvis folk vil betale for det, så må vel det gå an. Det kan virke belønnende for utviklerne å lage større prosjekt, og faktisk fullføre dem. 

    Slikt som Early access spill?

    I noen spill ville dette faktisk fungere, men for skyrim så blir det hær bare latterlig. De har rett og slett ikke gjort nokk research før de lanserte dette hær.

     

    Mod filene ligger åpen for alle å ta på, så hvem som helst kan laste det opp ( dette er ikke noe som kan fikses med en patch eller noe, det er rett og slett slikt Skyrim er bygd). Det finnes så mange måter dette kan missbrukes på, og det skjer allerede.

  5.  

     

    Tull.

     

    Vi vil få flere mods, og gode mods. Flinke artister og programmere som tidligere ikke gadd bruke tiden sin på det å lage mods vil nå prøve seg. 

     

    Så lenge man må kvalitetssikre moddene før man kan få penger for dem, så er dette bare bra. 

     

     

    - Steam tar 75%

    - Folk stjeler mods fra andre plasser og selger dem på workshop

    - Kun 24 timer prøvetid. og hvis spillet eller mods slutter å snakke sammen så kan du ikke få pengene tilbake.

    - Man kan få mye dritt som folk tar betalt for.

    - Monopol

     

    - 75% er for mye. Men det at steam tar noe av pengene er bare rett og rimelig, på samme måte som alle andre distribusjonssystemer. Uansett, så forstod jeg det slik at utviklerne av det faktiske spillet også tok sin del av kaken, og ikke kun Steam? Isåfall så er det tallet "greiere". Det vil få flere utviklere til å legge inn mod-support for spillene sine - igjen til fordel for oss brukerne.

     

    - Regler? Tyveri er straffbart, så hvorfor kan det ikke være straffbart å selge andres mods? Pokernettsider krever ofte ganske omfattende ID sjekker etter en viss tid om man har tjent nok penger. Det samme systemet kunne steam implementert også for utviklerne og designerne av modsene, og pengene kunne vært låst inntil ID sjekken hadde gått inn. Med andre ord, om du er tyven som stjeler mods for å selge dem igjen, så hadde du ikke kommet særlig langt. Og om dette blir en sak som forekommer ofte gjennom Steam sitt system, så vedder jeg på at Steam også vil gjøre noe lignende senere for å forhindre det. 

     

    - Vell, det er risikoen man tar som kjøper. Verken du eller jeg er avhengig av mods. Det er ikke slik at dette er noe du må kjøpe slik at du kan spille spillet videre. Det er valgfritt. Gjør research rundt modden før du kjøper den rett og slett. Er modderen kjent? Har han laget noe tidligere? Fortsetter han å oppdatere modden? Etc. 

     

    - Hva mener du med monopol? At steam er den eneste mediet som gjør dette? Slapp av, om det fungerer så vil nok alle de andre følge etter. 

     

     

    Hær er det mye å ta tak i altså.

     75% forkastelig på alle måter. Men ja Bethesda har bestemt at de skal ha en bit, så følger steam og slenger sin bit oppå. men 25% til de som lagde modden er usmakelig på så mange måter at jeg nesten kaster opp.

     

    Regler? Steam har offisielt gått ut å sagt at communitiet og de som lagde resursene må passe på selv. Det blir ganske vanskelig med hvordan moddene fungerer. du må kjøpe pakken for å kunne se hva slags resurser som er brukt....

     

    Mange som kjøper Skyrim gjør det fordi det er så stor modding scene(gjelder særlig meg). Spillet hadde faktisk ikke gjort det så bra på PC om det ikke hadde vært for det faktum( Det er en grunn til at det finnes tonnevis av skyrim modde YT kanaler). Og det er ikke bare bare å gjøre research om modden fungerer eller ikke, for slikt som de fleste andre modder, så er de i konstant utvikling, det vil si at det kan komme mer content og fikser som kan ødelegge eller lage konflikter med andre mods. Og det er det ingen som kan holde styr på. så på mange måter så kan flere av moddene du har kjøpt bli ubrukelige fordi andre modder bruker samme resurser. 24 timers tilbakebetalinggreia fungerer heller ikke, fordi mange feil vil du ikke kunne finne før laaangt ute i spillet.

     

    Steam har ikke bare monopol, men som både TB og andre folka har sagt, de har et "super monopol".

     

    Men anbefaler at du faktisk ser på modde scenen til skyrim før du kommenterer på noe du rett og slett bare gjetter på.

  6. som de står i overskriften så vil ikke Oblivion starte.

    Det kan godt hende at jeg har for dårlig PC.

    Noen forslag til å fikse problemet?

     

    Jeg får beskjed om at Oblivion har et problem og må avsluttes

    9294386[/snapback]

     

    Det problemet har jeg å.

    en ting du må sjekke før du kjøper spill til pc er at grafikk-kortet ditt, takler TnL

    (Transform & lightning). bare et spill som virker uten den supporten somk jeg hvet om:GTA SA. men spillet blir MYE tregere enn viss du hadde det.

     

    ikke alle spill krever TnL, men de jeg hvet om nå er:

    Oblivion

    GTA: SA ( kan spilles uten)

    Half life 2 ( hovedsakelig de spillene som bruker half life 2 motoren)

    Ghost recon: advanced warrior 2.

     

    du kan sjekke om kortet støtter TnL på hjemmesiden av kort-produsenten.

    PS! som jeg har fått med meg så er det veldig få av Intel kortene som støtter TnL.

     

    håper dette svarer spørsmålet ditt. ;)

×
×
  • Opprett ny...