Gå til innhold

Stipi

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stipi

  1. NXT Norge skrev (På 9.8.2022 den 14.59):

    Hoi!

    Det er riktig at vi ikke har hatt Viaplay-kanalene klar til start. Dette er selvsagt beklagelig, og jeg kan forsikre dere om at vi er, og har vært på saken siden godt før seriestart, og at disse kanalene vil komme. Jeg har dessverre ingen ETA ut over at vi ikke er så langt unna å ha disse ferdigstilte til brukerene. 

    Jeg er dog usikker på hvorfor du hevder at man ikke burde stole på at kanalene kommer snart? :) 
    Kanalene er under utbedring, og Viaplaykanalene ligger allerede klare i en kategori for norsk Viaplay for testing internt (og eksternt) hos oss. 

    Jeg har stor forståelse for at man velger andre aktører dersom det er viktig å ha tilgang på disse kanalene fra første sekund/spark på ballen. Det er vårt tap, og vi presser på for å tilby disse kanalene i best mulig kvalitet for våre kunder så snart som mulig. Kundene vi har kan fortelle at vi har god og kjapp support, en dønn stabil tjeneste uten buffer/større driftsavbrudd og god kvalitet på innholdet vi har. Vi kan dog ikke gjøre spesielt mye med at TV2 og Viaplay sender sine kanaler i 720p.

    Ha en fortsatt god uke, dere! Uansett hvilken tilbyder dere går for, så håper jeg dere får se alt innholdet dere ønsker! :)

    Hei. Hvordan er det å bruke NXT på flere enheter? Jeg trenger ikke å kunne bruke flere enheter samtidig, men trenger den på to tver i huset avhengig av hvilken som er ledig og på en ipad på reiser. Er det mulig å få en prøve på dette?  

×
×
  • Opprett ny...