Gå til innhold

Lennartz

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lennartz

  1. Dette er da ikke første gang

    9440817[/snapback]

     

    Fatter ikke hva du prater om engang. Tviler på at du gjør det selv.

    Kanskje du skal prøve ikke være så sneversynt?

     

    Er det så skandale at man anbefaler Forza ? Ved siden av Enthusia så er det nemlig ikke mange GT lignenede spill igjen på PS2.

     

    Og det nærmeste man kommer da er Forza 2. Riktignok på en annen og skummel konsoll enn PS2 men jeg tror kanskje trådstarter overlever at det nevnes.

  2. Enthusia er vel det nærmeste man kommer GT på PS2.

     

    Men anbefaler en titt på Forza 2.

    9440726[/snapback]

    Hva er det egentlig du er ute etter?

    9440746[/snapback]

     

    I all verden? Jeg var da for faen ikke den første til å anbefale Forza i denne tråden! Trådstarter sa jo også at han fant spillet interessant.

     

    Les tråden du.

     

    Og jeg anbefalte faktisk Enthusia, et PS2 spill og det klart beste forslaget hittil i tråden.

     

    Skjerp deg. Skulle tro hver forum del var en religiøs kult hvor man ikke kan nevne noe som ikke er Sony/MS/Nintendo. Latterlig.

  3. Folk driver fortsatt å overbeviser seg selv om at dette er et spill å kjøpe?

    Hvor mange anmeldelser som slakter spillet trengs før folk kanskje innser at spillet er søppel? Helt utrolig hva fanboysime gjør med folk.

     

    Greit at det ikke er mye bra å spille på PS3 men det får da være grenser for hva man skal kjøpe. Tydeligvis ikke for noen.

  4. Men da tar du overhodet ingen hensyn til Halo 3 i slutten av måneden. Jeg tror X360-salget vil øke ganske betydelig i ukene framover.

    9425351[/snapback]

    Tror du virkelig det? Jeg er faktisk litt skeptisk til det. Halo er en av grunnen til at folk skaffer seg Xbox, og jeg tor de aller fleste som kjøper Halo 3 allerede har kjøpt seg en Xbox 360. Hovedandelen av 360-eiere er hardcore gamere, så jeg tviler på at salget går så veldig mye opp.

     

    Hvem her på forumet som skal kjøpe Halo 3 har allerede en Xbox 260 tro? Helt sikkert mesteparten.

    9431209[/snapback]

     

    Her vil det nok ikke øke særlig, Halo er ikke særlig populært i Europa men i USA vil det nok øke ganske kraftig. Halo spillene (og Xbox) er mange ganger mer populære der enn her.

  5. Har ikke kalt deg fanboy, selv om det er ganske opplagt du foretrekker Nintendo. Jeg prater om PS3 folka her som prøver å innbille seg selv om at Lair kanskje ikke er så ille likevel.

     

    Sorry, et spill som scorer såpass lavt fra de mest anerkjente spillsidene, er ikke kanskje et bra spill. Det er garantert ræva for 95% der ute.

     

    Jada, jeg ser du sier 1 mening bla bla. Du må ikke unnskylde alt og alle hele tiden. Noen ganger bør man kalle en spade for en sapde. Lair er et drittspill.

    9411938[/snapback]

     

    Jeg kaller nå ikke en Spade for en sapde men det er jo meg da, lille rare meg vettu.

     

    Anyway.

     

    Jeg har ingen personelige preferanser ovenfor konsoll, jeg velger den som underholder meg og til nå har Sega, Nintendo, Microsoft og Sony klart det meget godt. Har koset meg enormt med Sonic, Zelda, Bioshock, God of War og mange andre spill.

     

    I følge gamerankings fikk Red Steel 65% i snitt på karaktere, IGN ga det 6/10. Et åpenlagt drittspill med andre ord. Men jeg vet en god del som liker det meget godt, deriblant meg selv.

     

    Et drittspill kan være en diamant for andre. Ikke tro du snakker for alle, for det gjør du ikke.

     

    Nå, stikk til Finn.no og selg den konsollen din, tror du får mer utav det enn å rante her.

    9411985[/snapback]

     

    Red Steel er et dritt spill. men så har jo ikke du spilt særlig med fps spill heller tydeligvis. Var det ikke du som syntes Black var så bra også ? Det er jo også helt middelmådig. Tydelig du ikke har spilt de bedre eksemplene i fps sjangeren.

     

    Hadde ikke du bare GC forrige runde eller noe ? Det forklarer jo kanskje det meste.

  6. syns nå du skal prøve det før du slakter det.. ironisk om du liker det..

     

    hvorfor er du sur forresten? ble du eid av noen i motorstorm *trøste*

     

    ånei vi er visst voksne her ja:)

     

    du får ha en fin dag:) cheerios, selg ps3en din.. psn er for godt for nicket ditt.

    9411946[/snapback]

     

    Skal jeg prøve alle andre spill som scorer 4/10 i tilfelle jeg vil være uenig i scoren? Sjangsen er at jeg vil være enig med den i 99% av tilfellene så det gidder jeg ikke.

     

    Og psn er det siste jeg kommer til å savne med min PS3, skjønner ikke hva du prøver å oppnå med den barnslige kommentaren der.

  7. PS3 har nå en del som er verd å vente på om man allerede har PS3. Haze, LittleBigPlanet, MGS 4, God of  War 3, Black 2, TBA tittel fra Team Ico, GT 5 i tillegg til multiplatformene.

     

    Vil nå si at det er vel verd å ha en liten smule tålamod og slutte å forhåndsdømme.

    9411714[/snapback]

     

    Et hovedpoeng her er 'vente'. Jeg er ihvertrall dritt lei av å vente nå.

     

    Ingen garanti for at noen av disse spillene blir noe spesielt.

    Når kommer disse forøvrig ? GOW3, 2008/2009? GT5, 2009? MGS4 neste år?

  8. Lennartz, lær deg definisjoner før du slenger dem rundt deg. En fanboy er en person som desperat holder til 1 konsoll og forsvarer den hele tiden. Jeg har 7 konsoller og 2 håndholdte fra 4 forskjellige selskap. Jeg vil ha meg frabedt å bli kalt fanboy for ettertiden.

     

    Og jo, omtaler er 1 persons mening, sist jeg sjekket var det 1 person som spilte spillet og 1 person som skrev omtalen, det gjør det til 1 persons mening, og ikke noe mer. Og som sagt, et spill kan få slakt av 1 anmelder men fremdeles være kjempelikt av enkelte. Smaken er som baken, den er delt. Det er ikke noe annet enn fakta.

    9411884[/snapback]

     

    Har ikke kalt deg fanboy, selv om det er ganske opplagt du foretrekker Nintendo. Jeg prater om PS3 folka her som prøver å innbille seg selv om at Lair kanskje ikke er så ille likevel.

     

    Sorry, et spill som scorer såpass lavt fra de mest anerkjente spillsidene, er ikke kanskje et bra spill. Det er garantert ræva for 95% der ute.

     

    Jada, jeg ser du sier 1 mening bla bla. Du må ikke unnskylde alt og alle hele tiden. Noen ganger bør man kalle en spade for en sapde. Lair er et drittspill.

  9. Tragisk å se diverse sony fanboys i denne tråden nærmest tvinge seg selv til å tro at spillet "kanskje ikke er så dårlig allikevel".

     

    Men sånn går det vel når man har betalt tusenvis av kroner for en møkkamaskin som enda ikke har et eneste virkelig bra spill.

     

    Min PS3 skal nå selges så fort som mulig, verste maskinen jeg har kjøpt noengang.

    9411392[/snapback]

     

    Du har sagt nå i vær bidig svar at du skal selge PS3n din, du er på feil side da lille venn, salg er ikke lov her på forumet, juple deg over på Finn.no og legg anonsen der slik at vi er bespart det her på forumet. Takk.

     

    Anmeldelser er ikke noe annet enn 1 person's mening, ikke noe mer enn det. Jeg liker veldig god Red Steel men det fikk dårligere karakter enn Lair. Smaken er som baken, den er del. Thats one of life's fact, learn it.

    9411760[/snapback]

     

    Ja, hva skal man med anmeldelser ? Sjangsen er stor at spill som får 4.9 av IGn og 4.5 av Gamespot er bra allikevel! :roll:

     

    Er så drittlei slike klisje meninger du kommer med her, 'bare en mening bla bla'.

     

    Dette er faen ikke annet enn fanboys som desperat prøver å overbevise seg selv og andre om at det "kanskje ikke er så dårlig" likevel.

  10. Godt spørsmål.

     

    Lair ble jo en gedigen flopp, Heavenly Sword heller ikke noe å hoppe i taket for så nå blir det venting på....Uncharted ? Nei takk.

     

    Kommer til å kvitte meg med min PS3, har fått nok. Også lei av at nesten alle PS3 versjoner av multiplattform spill er bedre på 360.

  11. Tragisk å se diverse sony fanboys i denne tråden nærmest tvinge seg selv til å tro at spillet "kanskje ikke er så dårlig allikevel".

     

    Men sånn går det vel når man har betalt tusenvis av kroner for en møkkamaskin som enda ikke har et eneste virkelig bra spill.

     

    Min PS3 skal nå selges så fort som mulig, verste maskinen jeg har kjøpt noengang.

  12. Jeg sier bare:"Drit i reviews! Det sier ingenting om hvordan DU liker spillet."

    Eller hur?

    9396629[/snapback]

     

    Ja, derfor jeg kjøper alle spill jeg kommer over. Ikke noe er bedre enn å finne ut SELV om spillet jeg betalte 500kr+ for suger. Fattigere kanskje, men da fant jeg det ihvertfall ut selv.

  13. Vel, når IGN har bestemt seg for å slakte et spill, gjør de det fullt ut og.

    Se bare på God Hand, IGN gav spillet 3/10 og klaget på absolutt alle aspekter av spillet mens stort sett alle andre gav det minst 8/10.

    9396605[/snapback]

     

    Vel, de aller fleste slakter jo nå dette. Selv PSM ga det bare 5/10 tror jeg, og det betyr vel ca 3/10 realistisk sett.

×
×
  • Opprett ny...