Gå til innhold

Leviath

Medlemmer
  • Innlegg

    980
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Leviath

  1. Det var forøvrig en fra nyhetsspeilet som lurte skepsis.no folket trill rundt med å kalle seg vigridtvedt på forumet der, de kjøpte selvsagt krok,line og lodd, men ser du de fra nyhetsspeilet opprette tråder i alle underforum på diskusjon.no fordi?

    Jeg tror du misforstår hva som skjedde angående Tvedt/Sigurdsson. Men jeg kan vel ikke forvente en forklaring?

  2. Hvem står bak fiskeslo? det er jo noe av det første som burde bli informert om på den siden om man forventer at den skal tas alvorlig.

     

    Ingen kontaktperson = useriøst.

    Trådstarter. Det er trådstarter sin blogg.

     

    Og personen bak fiskeslo finner man gjennom bloggen, så på ingen måte anonym. Men dette gidder ikke folk som Ebeneser å sjekke før de troller.

  3. Merkelig at det ikke(edit) er noen konspirasjonsteori om viruset er satt ut for å redusere antall mennesker på jorda, slik at jorda ikke overbefolkes.

     

    Joda, helt i begynnelsen av svinepandemien (da den fortsatt var begrenset til Mexico) var kosnpirasjonsteorien at det var dette som var "the final solution". Men i god konspiratorisk ånd har teoriene endret seg etter hvert som man har måttet se realitetene i hvitøyet.

     

    Da de oppdaget at det ikke var så dødelig som først antatt ble det endret til at "dette er bare en prøvesmak på hva som kommer senere". Så ble det endret til at vaksinen er livsfarlig. Og nå i det siste, ettersom det rapporteres få bivirkninger, er det vel mest fokus på at noen tjener penger på vaksinen og at den egentlig er unødvendig.

     

    Interessant å følge utviklingen på konspirasjonsteorier :thumbup:

  4. http://www.abovetopsecret.com/forum/thread332930/pg1

     

    Så denne linken, som sier at tysk militære har innrømmet det er bare tullball ?

    Nå funket ikke noen link til videoen. Men den har blitt vist på diskusjon tidligere tror jeg. Det viste seg å være en tysk nyhetssending som noen hadde lagt en meget kreativ engelsk oversettelse på.

     

    Det var snakk om at det tyske militæret "innrømmet" (ikke så kontroversielt egentlig for det var velkjente ting) at de sprayet ting ut av sine fly som skulle forstyrre radarer. Dette påvirket også måleustyret til tyske metrologer og det var vel grunnlaget for hele nyhetsinnnslaget.

     

    Ble diskutert her:

    https://www.diskusjon.no/index.php?session=...&p=14021816

     

    Hvis det er samme video da...

    • Liker 1
  5. Uavhengig at teorier kan det fastslåes at det er et lukket samfunn i samfunnet bestående av bla. politiske, juridiske, militære, intellektuelle og finansielle elite. Dette er ikke helt heldig.

     

    Nå ble vel medlemslistene lagt ut hos TV2 med navn, bosted og yrke. Jeg har lest raskt over og må vel konkludere med at det var veldig lite "elite" spore.

    http://www.tv2nyhetene.no/prosjekt/frimure.../etter-stilling

     

    Men noen vil sikkert påstå at denne lista ikke er den virkelige. Og det er forsåvidt ikke en påstand jeg skal avfeie.

  6. men vitenskapen Illuminati har tilgang til er mange år foran det som Intel og AMD har. Jeg kan selvsagt ikke bevise det

     

    Selvsagt kan du ikke det. Som du selv har sagt gjentar ting seg hele tiden her. Du kommer med påstander du ikke kan underbygge i nesten hvert eneste innlegg. Da er det vel bare å gå tilbake til å ignorere deg. Synd, for jeg var interessert i disse nano-chipene og hadde håpet det fantes noe mer enn feberfantasiene til Hamer.

  7. Jeg skriver noe å tråden - Så kommer det noen som spør etter bevis, skriver at det er bare bullshit eller så brukes det en form for personangrep. Dette skjer hver gang.

     

    Korrekt, og som vanlig nekter du å fremlegge relevant bakgrunnsinformasjon. Ikke en link til David Icke eller Prisonplanet/Infowars engang? En er alt jeg ber om i all ydmykhet, så skal jeg gjøre "researchen" derfra selv.

  8. Du kan stoppe hele debatten (eller hvertfall gjøre den langt mer interessant) ved å gi en beregning som viser at konveksjonskreftene ikke er store nok til å forårsake kontinentaldriften slik vi kjenner den. Hvorfor gjør du det ikke?

     

    Som en kollega en gang sa "I only trust the word of one person and that is God. The rest of you have to show me data".

  9. Denne var jo enkel. Det er bare å vise til konspirasjonsteorien som sier at Alex Jones er CIA og hans jobb er å villede sine tilhengere. Ikke bare det, de bidrar også til å generere støy i samfunnet som dermed ikke ser noe problem å pøse penger inn i "politistaten".

    Dette er alt annet enn logisk. Kom du på det i farten?

    Jeg tror du trenger litt mer fartstid i konspirasjonsmiljøene Investor. Det finnes flere "leire" og det er ikke veldig uvanlig at de beskylder hverandre for å være "shills" eller disinfo agenter.

     

    Og nei, det trenger absolutt ikke være logisk.

  10. Zionisme er en religiøs og politisk bevegelse som går ut på at jødene har rett på et hjemland der dagens Israel ligger. Jeg klarer ikke å se koblingen til 9/11, men du kan helt sikkert forklare det for meg?

     

    Henvisning til "dansende israelere" eller jøder som ble bedt om å holde seg hjemme fra jobb om

     

    3

     

    2

     

    1

     

    ...

  11. Jeg noterer meg at Betroz nok en gang velger å ikke dokumentere sin påstand om at flyene var fjernstyrt. Hvorfor er dette så vanskelig? Det må da ligge solide beviser til grunn, eller?

     

    Er det viktig? Ja. For hvis det kan bevises, eller sannsynliggjøres, at kaprerne ikke kunne stått bak så blir saken med ett ganske interessant. Men å oppnå en grundig forståelse av hendelsene rundt 9/11 er tydeligvis sekundært.

  12.  

    Nei. Har videoen noe å gjøre med din tidligere påstand?

    De bildene jeg har sett av små fly vs store fly på TV har vist at instrumentene er annerledes og mer avansert på store fly. Dessuten var terroristene veldig treffsikre som traff tårnene med presisjon i flere hundre kilometer i timen! Flyene som traff tvillingtårnene ble fjernstyrt.

     

    Eller skal du fortsette å hoppe til nye punkter?

  13. Han påstår at den lille glødende massen som rant ned rett under der flyet krasjet er jern/stål, og at flybensin ikke brenner varmt nok til å smelte jern (1500c). OK, men hva faen er det som nettopp har skjedd? Flyet som krasjet inn i bygningen, hva er det laget av?

    Jeg har ikke sett programmet men regner med det her er snakk om det berømte bildet der vi ser en liten strøm av flytende metall fra et av hjørnene på WTC2?

    Nå er det vel ikke hjørnet der flyet kom inn , men der store deler av det stoppet. Det er i det hele tatt ganske merkelig at Harrit ikke trekker den tilsynelatende mest åpenbare konklusjonen med en gang. Men så er ikke denne gjengen kjent for å benytte seg av Occam's Razor i særlig stor grad.

     

    Vi vet altså at det var aluminium i området, vi vet at det var en brann der og vi vet at en brann i en bygning kan nå over 1000 grader celsius

     

    Hva er da den mest plausible forklaringen?

     

    Nano-thermite

    Typisk truther-logikk fra Harrit. Han har kommet frem til at det MÅ ha vært stål (selv om dette i beste fall er ren spekulasjon), derfor MÅ det være et element oppi det hele som kan gi høy nok temperatur til å smelte stål. Han bygger en spekulasjon på en annen spekulasjon.

     

    skal Bush liksom ha strippet samtlige bjelker for isolasjon for så å male på et lag med NT?

    Man kan strippe så mange bjelker man bare vil. Et tynt lag med nano-termitt kan ikke kutte stålbjelker av den størrelsen som ble brukt i WTC. Faktisk kan ikke store mengder termitt engang skade stålbjelker av mye mindre størrelse:

    http://www.youtube.com/watch?v=dkODHlDQpeU

     

    Som du sier, legg merke til fyrverkeriet. Dog bør det nevnes at eksperimentet ikke er helt optimalt, man burde for eksempel gjort det på en bjelke som var belastet for å se om det ble svekket. Det er også brukt vanlig termitt men den eneste forskjellen er at det brenner langosmmere. Energiutviklingen er totalt sett den samme.

  14. Mange idioter som tror det er ekte kan jeg tenke meg.

    Ikke så rart siden AJ hypet det opp til uante høyder:

    http://www.youtube.com/watch?v=cxKAsbKiqoQ

     

    Og når "intervjuet" først ble lagt ut på Infowars og Prisonplanet oppsto det dessverre en teknisk feil og den lille notisen om at det ikke var et reelt intervju forsvant. Om ikke det var nok så ble intervjuet liggende i mer enn en time uten denne lille notisen. Administratorene kunne visstnok ikke endre det heller fordi serverne krasjet hele tiden (snodig siden kommentarer til intervjuet både ble lagt inn og slettet i det samme tidspunktet).

     

    Nå er derimot alt i sin skjønneste orden og alle kommentarer til artikler i forbindelse med denne lille glippen er som seg hør og bør blokkert.

     

    http://www.prisonplanet.com/media-blogosph...with-obama.html

     

    Men underholdningsverdien er stor når man nå kan lese kommentarer rundt omkring fra AJ-tilhengere som mildt sagt føler seg lurt :!:

×
×
  • Opprett ny...