Gå til innhold

m_8

Medlemmer
  • Innlegg

    324
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av m_8

  1. Ble selv utsatt for dette i august i fjor. Da var prisen 139 euro og det sto ikke "Bestill" men "Send". Sendte de en lang mail om norges lovverk, og sa at saken ville bli politianmeldt etter ytterlige krav. Da fikk jeg svar dagen etter, som lød "Your order has been cancelled, thank you!" Ikke betal disse, da det vil opprettholde et marked for dette. 

  2. Hei

     

    Er ute etter et godt headset som spiller klare naturlige lyder. Skal brukes til film og litt musikk, samt lydbok. Budsjettet er satt til 1000-2000. Har vurdert Sennheiser Momentum, og Bose AE2i, er ganske blank når det kommer til headset.

     

    Komfort er også viktig, har prøvd Bose, og der var det ingenting å si på komforten, kjentes ut som jeg ikke hadde noe på øret. Det må være over øret. Elkjøp har AE2i til 895,- og komplett hadde QC15 til 1999,- i går.

     

    De trenger ikke være lukket, da de skal brukes på stille rom for det meste, koblet til datamaskin. Håper på svar fra mer erfarne medlemmer. :) På forhånd, takk!

  3. Retina er verdt det, til tross du skriver om burn-in. Har selv en med LG-panel, og merker dette kun ved skjakkbrett-testen. Skal nok bruke reklamasjonsretten til å få en med samsung-panel, kun fordi jeg jobber mye med adobe-programmer. Til trådstarter: er Air utelukket? Om man først skal ha 13" hadde jeg gått for en MB air :) og det høres ut som air passer til bruken.

  4. Hei! Jeg kjøpte en Macbook Pro 13" 2.5GHz. Den er blitt slått av og på hver dag siden og brukt veldig pent. Men i det siste har den begynt å fryse...

    Noen forslag? Dette skal vel ikke være vanlig når jeg kun bruker chrome. Har også tenkt på å oppgradere minne til 8 GB. Ville dette hjelpe meg? Og i tilfelle vil det utgjøre stor forskjell når jeg kjører Minecraft?

     

    Håper på svar. :)

×
×
  • Opprett ny...