Gå til innhold

sissel-

Medlemmer
  • Innlegg

    183
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av sissel-

  1. hehe.

     

    fikk besjed i fjor om at stryke i gym var ike så farlig. for det var ikke et avsluttende fag.. kommer på skolen dette året. blir inkallt til privatist møte.. får besjed om at jeg bare er delkurs elev. å at jeg ikke får karakter eller noe som helst bedømming i gymmen og får ikke fravær om jeg er borte. men jeg kan være der om jeg vil. jeg må melde meg på eksamen før slutten av januar. å ta eksamen om våren.

     

    helvetes piss. å alt pga lærerene på vg1 ikke viste dette...

     

     

     

    btw.. noen som har tatt privatisk eksamen i gym.....?!

  2. jeg lurer på hva lønna er for maskinførerer...

     

    for jeg har netopp begynt i en ny bedrift (holder navnet anonymt fåreløpig vertfall) på intervjuer sa han at jeg skulle få like mye som de andre som kjørte maskin. som da var 160

     

    men tinger er en at hu ene som jobber der har vert der i nermere 2 år.. hun spurte meg hvor mye jeg fikk og det viste seg d t hun hadde bare 137.. så ble hun litt furtete. så spurte jeg en annen i går om hva han tjente å han fikk 140 å jeg å han begynte på samme tiden å har sammegrunnlaget men han er et år eldre enn meg å jeg er jente å han gutt.

     

    men hvorfor er det forsjell? jeg burde jo egentlig være glad siden jeg tjener veldig bra osv. for det er jo ikke fast jobb en gang åsså får jeg så mye.

     

    men jeg får vondt på de andre sine vegne.. er en gutt jeg jobber sammen med han tjener mer enn meg.. men han e den eneste av de jeg har spurt som gjør det..

     

    men hva lønner har dere ert borti som maskinførerer?

  3. hvorfor skal ungen din bli en tømmerhogger? det er jo et dritt yrke :-P en ting om ungen trives som det. men allså har den et bra hode å vil studere i flere år å heller bli lege eller jurist så må den jo få låv til det..

     

    du må være det mest trangsynte personen jeg noen gang har komt i kontakt med..

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    djises...

     

     

     

     

     

     

    men nå har jeg sakkt det.. : jeg er blitt slått.. det fører til helt andre ting enn du tror.. jeg snakker ikke med foreldrene mine jeg kan være innom der men da er det bare for å såve. ellers er jeg bare hos venner og typen. jeg eier ikke samvittighet ovenfor di. jeg kan stå å lyve dem rett i fjset å det koster meg ikke noe for jeg har ingen grunn til å være grei mot dem osv når de har vist sitt hat med å slått meg.

     

     

    kommer ingenting godt utav det. å vil du virkelig føkke til livet deres slik at du faktisk har planlagt det lenge før de gjør noe galt at du skal slå dem.. uff.. jeg har tom. hatt selvmordspoblemer pga foreldrene mine, hadde det ikke vert for di vennene jeg hadde på den tiden hadde ikke jeg levd nå. så jeg håper at ungene dine klarer bygge en god vennekrets før du begynner å bryte dem ned å behandle dem som noen dyr du smikker når de gjør noe galt. helvetesbehandlingen din :no:

  4. Hei alle sammen!

     

     

    Jeg prøvde oblivion for noen dager siden igjen. Jeg hadde allerede en level 3 character med ca. 30 saves på. Men pga. det vanvittig irriterende vampyr-sykdommen, så lagde jeg en ny character.

     

    Det jeg gjorde først etter å ha kommet ut av fengselet, var å besøke en hule med tyver som lå rett ved. Lengst inne i hula støter jeg på noe helt merkelig: Halvparten av rommet er helt svart med løse objekter i luften, og når jeg prøvde å gå bort dit, så datt jeg ned og kom som en teleport rett på den samme plassen hvor jeg datt ned.. slik fortsetter det igjen og igjen.

     

    Det samme skjedde når jeg var i det ene tårnet i oblivion gates ved Kvatch. Plutselig mangler midten av tårnet texturer. Jeg hopper ned og ender på "sti-aktige trappen" nedenfor. Og ender dermed å ikke komme opp eller ut.

     

    Jeg har oppdatert spillet til det nyeste versjon. Prøvd å holde inne A knappen ved oppstart.

     

    Jeg kan legge til at jeg har fått DDE erroren da jeg spilte spillet på de forrige konsollene ( har levert inn X360 konsoll to-tre ganger), men får det ikke på denne konsollen. Har gnikket ut det meste av riper med q-tips..

     

    Noen ideer, løsninger, forslag?

     

    Takk så mye! :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...