Gå til innhold

Mariusq

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mariusq

  1. Hei, jeg jobber for tiden i butikk og er ganske lei det for å si det mildt. Jeg har prøvd å google etter noen veldig lite synlige ørepropper men har ikke funnet noe. Tror kanskje jeg såvidt har langt nok hår til å dekke noen veldig anonyme ørepropper.

     

    Tenkte kanskje på noen hvite ørepropper med en veldig lite synlig kabel som jeg kan ha ned ryggen. Skal kun ha i en ørepropp, må nesten høre om kunder spør meg om noe :)

     

    Skal stort sett bare brukes til å få meg til å tenke på andre ting ved podcasts eller lav musikk, så kvaliteten er ikke det viktigste. Pris er heller ikke relevant.

     

     

    All hjelp er gull!

  2. Mark Jacobs:

    Folks,

     

    As you might have expected, Mythic has been talking to GOA for the entire day about today's events. GOA is still our partner and no matter what the difficulties are right now, we must act as partners. I expect you'll be hearing more shortly.

     

    Mark

     

    P.S. The key Mythic personnel (including yours truly) have been involved in these discussions since way too early this morning. Hopefully that will give you some comfort on how seriously we are taking things.

  3. Dette er en vanlig metode å gjør slikt på. På denne måten får de et stigende stressnivå på serverne og kan se om de takler det etterhvert, forså å sette igang arbeid om det skulle vise seg at de ikke gjør det. Dette arbeidet kan som oftest utføres uten nedetid.

     

    Om alle fikk tilgang ved samme tid ville det mest sannsynlig føre til crash, og nedetid, sammen med feilsøking. Den første er såklart bedre, ihvertfall for en beta-release...

     

    Så vidt jeg vet er det ikke sånn med US open beta. Og jeg hadde ikke hatt noe i mot å faktisk gjøre det på den måten om de gjorde det sånn at alle kom inn i løpet av dagen. Men at de kommer og sier det etter at de har funnet ut av de aldri i livet kommer til å klare å få alle inn på en gang bare for å ha en unnskyldning, er latterlig.

     

    Det er fortsatt bare de 5000 closed beta testerene som har tilgang, jeg har hvertfall ikke hatt noen flaks med å klare å få logga inn på siden dems.

  4. Problemet for min del er ikke at de ikke har levert som de skal. Men gang på gang lover de ting de ikke kan holde, jeg hadde ikke regna med at de kom til å ha en perfekt release i dag, men problemet har ligget i authentication og registrerings serveren.

     

    Folk har klaget på at de burde åpne registreringene noen dager før serverene åpna. Men Goa har sagt at de var helt sikre på at flashsiden sin var 100% klar til å tåle det, noe den tydeligvis ikke var.

     

    Det verste er at de ikke klarer å innrømme at de faktisk har dummet seg ut, og de skylder på at ikke så mange folk kan spille samtidig i starte sonene og derfor kan de ikke slippe inn så mange av gangen.

     

    Et par quotes fra Magnusk

    I honestly don't think we've done that bad of a job with bringing the beta servers online.
    Ever since GOA and Mythic started this joint venture, both parts have been very clear on the importance on equal (not identical hehe) treatment.
  5. Ranger fikk en kjempenerf i dag, shatter stance sin knockback sjanse har blitt redusert drastiskt. Noe som gjør at den stancen nå er ubrukelig. Shatter stance var helt latterlig imba før patchen og en nerf var nødvendig, men å gjøre den helt ubrukelig er vel ikke helt det som er meningen når mean skal nerfe noe... Har selv en 57 ranger, har ikke spilt på en stund pga. alt for mye grinding og ikke noe quests.

     

    Har specca Waylayer eller hva det nå heter for noe, bytter litt mellom bue og xbow. Men foretrekker xbow over bue. Artig å oneshotte 2-3 mobs om gangen med piercing shot :D

  6. Går DL speed opp etterhvert på early-access downloaderen?

    Sitter på en 20000/20000kbbit/s linje og har fantastiske 165 kb/s...

    Noen som har erfaringer? Om dette er alt den klarer å utnytte av linja må jeg si meg skuffa :p

     

    Etter å ha restarta nedlasteren et par ganger gikk jeg fra 300 kb/s til 650 kb/s.

     

    Virker som dette er helt tilfeldig, noen ganger når jeg restarta gikk hastigheten opp, mens andre ganger gikk den ned.

  7. Plutselig en dag klarte ikke pc'en min å kjøre de nyesete spillene lenger, så jeg tenkte tenkte det var på tide å oppgradere den nå. Har jobbet hele sommer for å få råd til det :p

     

    Fant fort ut at prosessoren begynte å bli ganske utdatert.

     

    Etter å ha sjekket litt rundt, virker det som det er smart å kjøpe en quad prosessor. (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=330169) Men er veldig usikker på hva slags hovedkort (sli) jeg burde kjøpe med den.

     

    Som sagt hadde jeg blitt glad hvis noen kunne hjelpe meg med å finne et hovedkort (evt. minne også), prisen er ikke så viktig men vil gjerne at pcen skal kunne klare å takle de nye spillene som kommer ut mot slutten av året (Assassins Creed, Crysis o.s.v.)

     

     

     

    Marius

×
×
  • Opprett ny...