Gå til innhold

krazy

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av krazy

  1. Google er vennen din...

     

    Og nei, mobilen blir ikke bricket hvis du gjør alt riktig. Uansett kan du alltid falle tilbake på TouchFLO hvis du ikke er fornøyd. Theme'n fungerer som en skin "over" TouchFLO igjen, så hvis du lukker den er du tilbake til TouchFLO :)

  2. Du trenger versjon 2.0, for themes funker ikke på 2.1.1 (siste versjonen fra deres eget nettsted).

     

    Så og si ingen "custom themes" til Mobile Shell fra XDA forumet funker lenger og det er hete diskusjoner på Mobile Shell sine forumsider. Ifølge en av moderatorene så funker bl.a. GreatBals Diamond theme på siste versjon... Skin

  3. vurderer å kjøpe telefonen, har kun et spørsmål:

     

    er det ekstremt lett å lage riper i den? Mobilen ser flott ut, men er litt redd at kan komme til å se helt forjævelig ut etter noen ulykkelige "turer" med nøkler\penger i samme lomme som mobilen.

     

    noen erfaringer?

    9517733[/snapback]

     

    Anbefaler ikke å kjøpe denne mobilen vis du har tenkt å ha masse annet rot i samme lomme som mobilen ligger i :p

    9521382[/snapback]

     

    Helt enig, de fleste som liker denne telefonen har vel vett nok til å ta vare på det fine utseende så pusseklut/følsom behandling er nesten obligatorisk :p

  4. Jeg har fylt opp 2GB brikken min på U700 og opplever ikke at den går noe spesielt tregt.

    9464135[/snapback]

    Hvordan program brukte du til å overføre musikken?

    Jeg synkroniserte med MediaMonkey.

    9468125[/snapback]

     

    Brukte bare Windows Utforsker og kopierte jeg :) Liker cover funskjonen også i MP3 spilleren. Har prøvd Samsung programmet som følger med og, funker veldig greit. Har fortsatt ikke fått svar på om jeg kan bytte ut 2GB kortet mitt til 4GB, får vel ta en tur innom butikken etterpå :)

     

    Anbefaler uansett telefonen på det sterkeste!

  5. Vel, slarken er veldig liten, håper bare ikke det er kun min som har det...

     

    SMS toner er kun polyfoniske, og det er bare 5 lagt inn som standard, de er ikke noe spesielt kule :p

     

    Lyden på headsetet som følger med er veldig bra til å være standard og jeg bruker den som mp3 spiller nesten hver dag uten noen problemer. Batteri-tiden er ikke så verst, men hvis du snakker mye/bruker 3g/mp3 spiller 4-5 timer hver dag så må du lade hver/annenhver dag.

     

    Men det er vel ikke noe nytt i forhold til andre telefoner, pluss denne telefonen handler mye om utseende, som var den største faktoren for at jeg kjøpte den :) Utrolig fin!

  6. Jeg har telefonen selv, veldig fornøyd selvom jeg har opplevd litt slark i skyvemekanismen.

     

    Det jeg lurer på er om jeg kan kaste 2GB microSD kortet mitt og kjøpe et 4GB? Noen som vet? Ingen butikker som kunne svare på det heller.

    Fikk bare med meg at overføringssystemet i de nye 4GB brikkene skulle være nytt og det var ikke sikkert U700 støttet dette...

     

    Håper noen der ute har peiling og eventuelt prøvd, nysjerrig på om/hvor mye tregere telefonen blir :p

  7. Er det mulig og legge in "themes" på telefonen? Og støtter den 4GB microSD kort? har kjøpt 2GB selv og er strålende fornøyd bortsett fra at det er ekstremt lett å få fingermerker på skjermen :)

     

    Nysjerrig på hvordan jeg legger inn spill og ettersom det ikke følger med noen, og hvordan jeg kan vise cover på sangene jeg spiller, har prøvd og legge .jpg i samme mappe som .mp3 filen uten hell :p

×
×
  • Opprett ny...