Gå til innhold

FEAR2

Medlemmer
  • Innlegg

    103
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FEAR2

  1. Ser egentlig ikke helt problemet her. Han vil jo tydeligvis ha et møte for å informere / diskutere om noe relevant.

    Da noe du kan forbedre, noe du har gjort bra, eller noe du overhode ikke har gjort bra.

    Er det kritikk, må du ta sjansen til å ta det til deg og jobbe med det.

     

     

    Har vært borti det samme selv, og da var det for å fortelle at jeg gjorde en veldig god jobb, at han ville ha meg fast i mange år fremover og at jeg fikk mer ansvar. :w00t:

    Ønsker deg lykke til :) . Han skrev i eposten at det er " Klagesak ".

  2. Hvis leder ønsker å ha en samtale så tror jeg ikke det finnes noen spesifikke regler mtp innkallelse. Hvis du jobber sammen med sjefen din hver dag så har dere mest sannsynlig en god tone, spesielt siden du har jobbet der såpass lenge.

     

    Det kan jo også tenkes at hvis det er en personalsak så ønsker ikke lederen din å ta en samtale med deg - for så å dra på ferie med en gang. Hvis det er flere sider som må presenteres så kan det hende at det er lurt å la det vente og heller ta det etter sommeren, slik at ikke saken utvikler seg til noe større enn hva det opprinnelig var!

    Ja da, vi har heldigvis en god tone. Jobbet sammen i dette firmaet 14 år + noen år før. Han var min referanse da jeg søkte på jobb.

  3. Siden du ikke har fortalt oss hva denne klagen går ut på så får man da bare trekke egne konklusjoner. Sjefen din hadde sikkert anledning til å ta en samtale med deg før ferien, men det valgte hen ikke å gjøre. Det er sikkert dermed bare en samtale angående klagen, hva du syntes og hvordan dere skal jobbe med en eventuell forbedring i fremtiden. Det er helt normalt og bare bra at sjefen din gjør noe med det

    Takk for fornuftig svar. I tråden skrev jeg: Min sjef vil ha samtale med meg om 3 uker. Om det er riktig eller ikke. Tenkte selvfølgelig på lover og regler!

    Du skrev " Sjefen din hadde sikkert anledning til å ta en samtale med deg før ferien, men det valgte hen ikke å gjøre " . Det lurer jeg på hvorfor?. Vi jobbet jo sammen hverdag!

  4. Hva er problemet, egentlig? Noen har klaget på deg. Han må ta det opp med deg, og han kan ikke gjøre det mens han er på ferie.

     

    Siden du tydeligvis er nervøs eller ikke liker dette: Har du gjort noe du vet er jævlig dumt, siden du preventivt snakker med fagforbund og vurderer å fake sykemelding?

    Ingen har sagt at han ikke kan ta opp klagen med meg!! Read it again. Sier han kunne ta opp med meg når han kommer tilbake!!

  5. Hei.

    Sjefen er på ferie t.o.m 19/08. En dag før han dratt , sendte han epost til meg. Han innkaller meg til samtale, tid 19/08 kl 13 . Klagesak!!! Han vil ta opp saken med meg da.Synes dere at det er riktig?!Burde han ikke vente med innkalling? Tok dette opp med fag forbundet. Tillitsvalgt skal være tilstedet .

  6. Jeg har ar det nok som mange andre. jeg jobber i en bedrift som jeg er alt for underkvalifisert for, beklager hvis det høres arrogant ut.

     

    Jeg BS grad i et samfunnsemne. Jeg jobber som en kundebehandler på telefon og er 37 år. Tok utdannelse i voksen alder. Har mange års ledererfaring ect.

     

    Men min sjef tapper meg for energi, hun avbryter meg midt i en setning. Går sin vei midt i en samtale. Og har en merkelig evne til å la meg føle som jeg sier noe galt og er rett og slett dum. Jeg føler meg som en fjortis.

     

    Hun har kritisert meg på hvordan mitt hår ser ut.... ( det er ikke noen rar farge, helt vanlig blondering)

     

    Hvorfor tillater jeg at hun overkjører meg på denne måten og hva bør jeg gjøre....

     

    P.S er på utskikk etter ny jobb, bare på grunn av henne. (og kanskje også forde jeg har lyst å arbeide med det jeg er kvalifisert til. )

     

    Har andre lignende erfaringer???

    Det samme på min jobb. Hennes humør er mye opp od ned. Hvis natten var vellyket, er hun blid og gald. Otherwise helvete for oss. Siste gang brukte peke fingeren. Hun trodde sikker snakkert til barnet sitt på 11 år. Minner at min utdannelse er mye mye høyre enn henne. Får ikke den jobben som jeg ønsker p.g.a navnet mit

  7. Dette gjelder utenlandiske jenter/damer.

    Du MÅ være vedlig forsiktig . Har lang erfaring. Det fleste har mer enn 1 profile.Det fleste er på jakt etter dine penger eller for å komme til Norge. Er medlem i en tysk nettsider som prøver å avslå svindlere.Besøk oss gjerne på http://anti-scam.de

    Her er noen punkter tyder på svindlere:

    Har ikke penger for å kjøpe webcamera eller mitt webcamere ikke virker.

    Har ikke jobb nå.

    Hvis du ikke sender meg penger, stenges snart internett abonnementer mitt.

    De fleste vil få tilsendt penger via Westeren Union. Ikke mulig å spore.

    Sjekk alltid hvor eposten kommer fra. Land osv.

    Du kan sjekke eposten om noen ble svidnlet tidligere med samme epost.

    Lykke til

  8. Trådløst headsett er til å anbefale! Har hatt Logitech g930 i 9 måneder nå og synes de er ganske gode, intill festet knakk etter bare 5 måneder med normal bruk. (Fikk erstattet av komplett)Ganske greit å slippe å tenke på kabelen som kan komme i veien og enda at det er mulig å hente drikke/mat uten å være "afk". :)

     

    Logitech G930 bra lyd, men min knakk også etter bare 6 mnd.

  9. Hei.

    Er 42 år . Kom til Norge for 13 år siden . Har leilighet - Dyr bil , veldig bra jobb og lønn ++++. Er likevel veldig deprimert. Gråtter mye. Sliter med angst og deprisjon . 2 mislyktes ekteskap. Første hadde spilleglaskap - vi ble silt etter 6 år ektesakp, og nåværende kone, kaller henne BIG DIKTATOR - en . Det er ikke så lett å snakke med henne. Hun blir fornærmet for minste ting.Hun er en del av min deprisjonen , tror jeg. Gleder meg når hun går ut av døra. Vi har HELDIGVIS ikke barn sammen. Hun har fått RØDT kort. Snart skal hun HELDIGVIS ut av kampen. Når det gjelder saken til han som startet tråden. Prøv å gjøre det du liker. Bruk tiden på det du liker. Fastlege i Norge gjør dette: Gir deg sykemelding. Har vært sykemeldt i 8 uker nå. Fastlegen henvende deg til kommunal psykolog. Ventetid er mellom 7 - 10 uker. Prøv privat psykolog HVIS du har råd til det . Husker DESSVERRE ikke prisen. Er heldig som har veldig bra arbeidsgiver. Jobben dekker privat psykolog + Fysioterapi . Til nå hadde jeg 3 samtaler med psykolog. Det hjelper mye. Liker ikke politikk, men kjære nordmann IKKE stem på partiet/ partiene som vil privatisering. Fikk privat psykolog på 123- Kommunal mellom 7- 10 uker. Fikk privat fysioterapi på 123 , men kommunal 7 -10 uker. Stakkars nordmann som ikke har råd til hjelpen de trenger.

×
×
  • Opprett ny...