Gå til innhold

NorthernAvenger

Medlemmer
  • Innlegg

    338
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NorthernAvenger

  1. Hei.

     

    Jeg har en 60GB PS3 som har hatt en "kokt" HDMI-port og som nå har sluttet å lese discs. Problemet er at jeg ikke er sikker på hvor den er kjøpt. Den er norsk, men noe mer vet jeg ikke xD

     

    Finnes det i det hele tatt noe håp å få den reparert? Muligheten til å spille PS2 er en big deal for meg ellers hadde jeg bare skaffet en PS3slim.

     

    Snakket med nordisk film som bare gir meg en standardmelding om at PS3 må returneres til forhandleren.

  2. Heisann.

    Jeg er en eier av en Playstation 3 60GB med kaput HDMI-utgang. Jeg har ikke kvittering og nordisk film sier de ikke kan hjelpe meg. Finnes det noen andre aktører som driver med reparasjon av slike ting? Er det mulig å få det gjort uten at det koster skjorta? Fikk også høre at Nordisk film ikke lenger sender ut 60GB så da kan det være det samme. Er som sagt bare HDMI-porten som ikke funker og det er ikke noen synlig skade på hardware.

     

    Alle vanlige "fixes" er prøvd da jeg har hatt problemet lenge og er beskrevet i denne tråden.

     

    Jeg er klar over at bilde også kan vises over komponent i HD, men PS2 spill og DVDer blir bare oppskalert med HDMI.

     

    Noen som har noen innspill?

     

    Fant tekniker24.net er det noe som kan anbefales?

  3. Yep. Har nok prøvd det flere ganger. Jeg klarer å få PS3 til å velge HDMI, men når den gjør det så sier TVen "unsupported video format". Altså Det finnes et signal, men av en eller annen grunn så er det "unsupported". Har aldri hatt dette problemet tidligere og det funker helt fint med bl.a. xbox med samme HDMI-kabel.

  4. Jeg fikk ikke noe signal fra HDMI-VGA kabelen så jeg skiftet tilbake og da oppstod problemet.

     

    Har prøvd soft og hard reset(med både touch-knappen og strømbryteren på baksiden) som funker som det skal med at det tilbakestiller bildepreferansene, men av en eller annen grunn får jeg den merkelige "unsupported video format" og ikke den vanlige "no video signal" på TVen når jeg skifter til HDMI. Har funket helt bankers over lengre tid og har aldri hatt noen problemer. Er det en sjanse for at HDMI-utgangen har kortsluttet elns. ? Det rare er at HDMI-kabelen fungerer knirkefritt til både PC og Xbox og Kompositt og Komponent fungerer som det skal. Har også prøvd å skifte HDMI-inngang på TVen til ingen nytte.

  5. Hei.

    Jeg har til i dag vært en lykkelig eier av en problemfri(til nå) PS3. I dag skulle jeg teste en HDMI VGA adapterkabel på en PC skjerm og PS3. Etter dette har jeg ikke fått noe brukbart HDMI signal fra PS3. Det rare er at når jeg skrur på PS3 får jeg ikke den vanlige "no signal" beskjeden på TVen, men en "unsupported video format" beskjed fra TVen så TVen mottar noe, om ikke noe lesbart.

     

    PS3 er koblet til en Phillips FullHD LCDTV og har funket og funker fortsatt perfekt for Xbox 360 etc.

     

    Jeg har prøvd alle former for resets og jeg får bra signal både fra kompositt og komponent og HDMI-kabelen fungerer helt fint. HDMI OUT på PS3 ser også helt grei ut(ikke noe bøyd eller utseendemessig skade)

     

    Er det vanlig at HDMI utgangen ryker? I så fall er det noen som har sent 60GB PS3 på reparasjon? Jeg vil gjerne ha den tilbake og ikke en nyere versjon uten PS2 kompatabilitet.

×
×
  • Opprett ny...