Gå til innhold

zappod

Medlemmer
  • Innlegg

    97
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zappod

  1. Hei.

     

    Jeg lurte på det samme og spurte @DellDirekte på twitter. Fikk følgende til svar:

    "Hei! Skal selges online fra midt av Nov med Win10 US pack. NO versjon kommer i Desember. Har dessverre ikke noe priser ennå"

     

    Så da burde den snart være tilgjengelig.. Litt synd med den svake krona fortiden..

  2. Google Now er fantastisk..

     

    Skulle til en stor messe i utlandet for vell en mnd siden.. Da dukket det opp fly-info.. den ga beskjed om at jeg måtte reise 15 min før pga av mye trafikk til flyplassen.. når jeg landet kom det automatisk opp beste offentlige transport til messen der jeg skulle og valuta info fra landet jeg var i .. GENIALT :)

     

    Til dere som ikke for den til å virke, hvilket språk har dere satt opp?

    Og ja.. den har ikke norske fotball-lag enda, men engelsk liga er støttet:)

     

    Jeg har engelsk språk på tlf og google now. Men når jeg går ut døra fra jobb og nærmer meg t-banen skjer det ingenting.. Er kanskje t-bane og trafikk info som er viktigst, men har ikke prøvd trafikk info enda.

     

    Hvordan visste google now at du skulle på en messe der? Hadde du en kalender oppføring med lokasjon da eller?

     

    Og hvordan visste den at du skulle ut å fly?

     

    Jeg skjønner prinsippet google now skal bruke, men jeg skjønner ikke helt hvordan den får all infoen den trenger.. Hvordan vet den feks hvor jeg bor? (ref en som sa han fikk trafikkinfo når han gikk ut døra hjemme og satte seg i bilen)

  3. faen i hælvete jeg hater Kies... Midt i installasjonen koblet den fra og til telefonen, men når den skulle koble til fant den ikke telefonen eller noe slikt og kræsja. Nå får jeg ikke koblet telefonen til Kies (virker ikke som om den "ser" at den er kobla til) og alt telefonene sier er "Firmware upgrade encountered an issue" også ber den meg koble til Kies og prøve igjen.. men kies kjenner jo ikke igjen telefonene.. Arrrrggghhhh!!!!

  4. Min løsning på Kies problematikken var å avinnstallere Kies, installere på nytt og vips kunne jeg koble telefonen til Kies igjen.. Så da fungerer det sikkert til neste gang jeg rebooter maskina ;-)

     

    Ser ut som om nedlasting av nye firmware upgrade components har hengt seg på 99%.. Jippi... Krysser fingre og tær for at den begynner på igjen snart!!

  5. Tror det er en setting rett i dropbox-appen. Nå synest jeg dropbox fungerer helt glimrende, eneste jeg ikke liker er at jeg ikke kan velge hva som skal synkes. Er jo begrenset lagringsplass på ting som ipad...

     

    Du kan velge hva som skal synces =) Du må gå på appen DropSync of ikke DropBox.. Der kan du sette opp hvilke mapper som askal synces og hvor på telefonen de skal synces til...

  6. Ser ikke ut som du har cellestandby-drainen da. Innstillinger -&--#62; Om enheten -&--#62; Grunnbåndversjon.

     

    EDIT: Jeg oppdaterte også til siste versjon via Kies tidligere i uken.

     

    Jeg har LF5, batteriet er greit men ikke fantastisk. Jeg har ikke på strømsparing, har en del wifi og alltid "Mobile data" på. En Exchange, en gmail, dropbox og en samsung account er satt opp med sync. Når jeg legger meg om kvelden ligger batteriet på 10-30%. Det kunne jo godt vært bedre, men etter å ha levd med en LG Optimus 2x er jo dette som en drøm =) Etter 2,5 t i dag er batteriet på 84%. Jeg har satt den i laderen nå og slått på strømsparing, så skal jeg se om det gjør noen merkbar forskjell..

  7.  

    Det vil ikke gå noe galt, jeg har gjort det på denne måten før. Jeg hadde den gamle før jeg instalerte beta va den nye versjonen og den listen han karen skriver opp er genial. Takk for linken, trengte faktisk den gamle spotifien, den nye støtter ikke micro sd minne, noe some er surt. Takk igjen!

     

    Skjønner ikke helt det her jeg.. Installerte spotify for ca en uke siden. Fulgte det spotify sa jeg skulle gjøre (logg ut og endre osv) og det fungerte smertefritt. Jeg har nå spotify på external sd. Prøvde å logge ut og gjøre dette på nytt for å se om jeg kunne hjelpe dere, men nå finner jeg ikke tilbake til der jeg gjorde det. Er det kommet en ny versjon siste uka? Jaja.. den bruker fortsatt external sd så jeg er jo fornøyd, men syns jo det er rart at de tar bort helt nødvendig funskjonalitet..

  8. Det er en ting som jeg lurer på og som jeg ikke har funnet øke særlig informasjon om noen steder. Når kommer den trådløse ladestasjonen, som Samsung presenterte i London. Jeg har hørt at den ikke blir tilgjenglig før til høsten. Er det noen som vet om det stemmer?

     

    ryktene sier september, men dette er nettopp bare rykter.. tror ikke det er noe håndfast enda...

  9.  

    Edit2: Ordnet seg etter jeg avinstallerte betaversjonen og reinstallerte fra Google Play - men fant fortsatt ikke muligheten til å styre hvor nedlastet musikk/ playlists skal lagres...

     

    Gjør som følger:

     

    Open Spotify in your mobile

    Go to “More”, “Settings” and select “Clear saved data”

    Press More and then Log Out

    While at the login screen, press the hardware Menu key and select SD Location

    Enter the path to a folder on the SD card

     

    ( http://www.spotify.com/no/help/faq/mobile/android-how-do-i-store-offline-music-on-the-external-sd-card/ )

  10.  

    Ok, takk :) Overføring av film osv er ikkeno problem. Problemet er/var å kunne velge hvor telefonen lagrer ting. Så spotify og apper generelt kan ikke lagres på SD kortet nå til dags? Håper det er en bug og ikke en feature...

     

    For å endre hvor spotify lagres: Log ut -> før du logger inn skal det være en eller annen option der du kan endre hvor de skal lagres (mulig du må inn i en settings meny) -> log in og livet er godt å leve.

    Dette er med siste versjon da..

  11. Lurer på en ting til også, man kan jo velge mellom å lagre kontakter på SIM eller Telefon. SIM er jo ofte praktisk, men ser at man ved å velge Telefon får flere valg som f. eks å putte kontakten inn i en gruppe. Dette valget finner jeg ikke hvis jeg velger SIM. Noen synspunkter på det?

     

    Jeg har sluttet å lagre kontakter på telefon/sim. Dvs. De ligger vel på telefonen, men der jeg oppdaterer og holder orden er i Gmail. Der har jeg en gruppe som heter "my contacts" og de sync'er jeg med telefonen. På den måten slipper jeg å tenke på dette når jeg skal bytte tlf. Da jeg bytta til SGS3 i går var det første den spurte etter en gmail konto og hvordan jeg ville synce, og vips var alle kontaktene mine på plass... Riktig nok alt for mange av dem (tok alle 'other contacts' også), men det fikk jeg ordna etterhvert =)

     

    Er super fornøyd med denne telefonen. Den er alt det jeg en gang i tiden trodde LG optimus 2x (verdens mest ubruklige telefon) skulle være..

     

    Nå har jeg i tillegg fått meg en galaxy tab 2 (10.1) så nå får jeg jo ikke gjort noe fornuftig på jobb... :-D

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...