Gå til innhold

Keogh

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Keogh

  1. :utakt skrev (58 minutter siden):

    Kjedelig for Gåte å komme sist, da. De har jo mange låter som er mye sprekere enn Ulveham, jeg skjønner ikke helt hva de tenkte på da de bestemte seg for å gå for den i ESC. "Svarteboka" fra samme album hadde nok hatt bedre sjans. Eller noe i stil med det eldre materialet deres, som "Knut liten og Sylvelin". Se noen liveopptak av den, det er helt vilt show. 

    Sant, likevel stod Gåte for en av de beste låtene. At verken juryen eller folkestemmene gav de mer poeng er veldig merkelig. Middelmådigheten seiret. Morsomt at Irland kom såpass høyt opp dog, den var... interessant i hvert fall.

    • Liker 2
  2. Veit ikke hva jeg skal si egentlig

    jeg liker og så litt bad ass ut og da

    og monk for meg er ikke bad ass, skalla man i løse klær? nei

     

    men gi meg litt mer focus på svart og litt død så

    få min fig til og se litt mer bad så er jeg med

     

    tingen er sikkert at jeg ikke er ein hero type jeg liker mer Anti hero classes

    Når ting blir for Goody goody så stemmer det ikke heilt med meg hehe

     

    Heh, nå så aldrig necromanceren så veldig tøff ut akkurat. Tidlig eldet spinkel kar, med tynt pistrete hår og veldig feminin. Hvis dette er din oppfattelse av tøff så jaja :>

     

    Necromancers i Diablo er heller ikke onde.

     

     

    Forøvrig så er monk en kombinasjon av paladin og assasin. Så vi kan trygt si at neste blir en ranged mêlée class.

  3. Det som er en smule tragisk er at Blizzard har bestemt seg for å ikke bruke samme Voice Actor (Glynnis Talken) for Kerrigan i SC2. Talken var mer enn villig, men Blizz' ville heller ha en blond nakemodell som har vært med i Battlestar Galactica (Tricia Helfer).

     

    -_-

     

    Ifølge ryktene gav Blizz' et absurd tilbud til Glynnis som hun ikke kunne godta. Hvordan de da kan rettferdiggjøre å gå for en "kjent" person som koster betydelig mer er for meg en gåte.

  4. Det var rett og slett bare slurvent. Måten Guybrush var tegnet på, måten han var integrert i bakgrunnene på, skaleringen. Animasjoner. Originale Monkey Island 1 er utrolig mye bedre på alle disse aspektene. Stemmene og den nye musikken var bra dog, det skal dem ha.

    De har ikke sagt noe om en remake av Mi2 enda.

     

    Må si meg litt enig her desverre. La spesielt merke til det hos Meathook, der hadde de ikke giddet å animere ilden i grua engang. Legger jo enda mer merke til det når man switcher frem og tilbake mellom originalen med F10. Bakgrunnene er for det meste bra, men preges av hastverksarbeid. Karakterene er dårlig tegnet og stive animasjoner. Det ser nesten ut som et flashspill.

     

    Nå skal man kanskje ikke klage fordi det er en oppussing, men likevel Lucasarts tar seg betalt for det og da synes jeg man kunne forvente en høyere standard. Jeg håper virkelig LA legger lista høyere hvis de velger å følge opp med MI2.

  5. Grafikken var vel kanskje ikke "next-gen", men den var da rimelig greit da D2 kom, de introduserte vel også en ny teknikk for å skape et 3D-perspektiv. Ikke baser deg kun på oppløsningen, det var rimelig mange kule elementale effekter også.

     

    Maskina mi på et drøyt år slet i alle fall med Diablo 2 når det skjedde mye på en gang.

     

    Men var det ikke mulighet for 800x600, eller kom dette i LoD?

     

     

    Hadde man et Voodoo kort gikk D2 utmerket. Problemet var at Blizzard kun gjorde en god job mot glide, og en elendig job med directx implementasjonen. D2 går den dag i dag bedre på et Voodoo 3 kort enn et av de nye.

     

    Grafikken i Blizzard sine spill har aldri vært av den imponerende sorten, det er gameplayet som er så fantastisk at det veier opp for det.

×
×
  • Opprett ny...