Gå til innhold

Real-Madrid

Medlemmer
  • Innlegg

    455
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Real-Madrid

  1. Gikk for P20 Pro etter å ha hatt S8. Utrolig deilig å slippe den buede skjermen. Jeg noterer meg at Samsung fortsatt holder på denne gimmicken

     

    Huawei og Sony har også begynt med dette på sine nyeste toppmodeller. Det har nok kommet for å bli. 

     

    Selv synes jeg det ser bra ut designmessig, men er dog enig i at det ikke er veldig praktisk. 

  2. Litt off-topic, men jeg spør likevel;

     

    Jeg ser mange stillinger innen IT-support krever/ønsker erfaring med Office 365. Kunne noen gitt meg en kort forklaring på hva det innebærer? Antar at det betyr mer enn å være god i Word :) Og gjerne tips til hvordan jeg kan lese meg opp, eventuelt ta sertifisering online innen dette. 

  3. Min erfaring med innbrenning:

     

    Har en seks år gammel plasma (Panasonic 2011-modell) som jeg begynner å merke sliter mer og mer med midlertidig innbrenning. Merker det spesielt ved hovedmenyen til Playstation, Netflix (spesielt netflix-logoen) osv.. 

     

    Dette har begynt det siste året. I alle andre år har jeg ikke merket noe til det. Vil anta at det er pga alderen på TVen. Heldigvis er det kun midlertidig innbrenning, ingen permanent, og det forsvinner som regel relativt raskt. 

  4. Vurderer å kjøpe den nye versjonen, PS4 Pro 500 million edition, da jeg har en "gammel" PS4 som ble kjøpt da den ble lansert tilbake i 2013. Synes den begynner å bli treg, samt at HDDen er stappfull (ja, vet jeg kan bytte selv). 

     

    Enn så lenge har jeg ikke 4K-tv, men antar at det kommer i hus i løpet av 2018 eller 2019. 

     

    Synes prisen er overkommelig (forventet en god del høyere pris), og synes konsollen virker relativt kul! Vurderer derfor denne versjonen hvis jeg er så heldig å få tak i et eksemplar. 

     

     Det eneste jeg er usikker på er hvordan fremtiden ser ut for Sony, som sikkert de fleste lurer på.. Hvis det f.eks kommer en ny konsoll allerede om 2 år, så klarer jeg fint å utsette kjøpet en stund og heller vente på en eksempelvis PS5. Dette er det vanskelig å vite selvsagt, men hva tror dere? Er det rykter om en ny PS4 på vei i nærmeste fremtid? 

  5. Hvorfor tar mobilen verdens dårligste bilder via Snapchat? Ser jo ikke ut.

     

    Det samme opplevde jeg da jeg hadde P9 Plus. Synd, da jeg var veldig fornøyd med kameraet ellers. 

     

    .. Skal forøvrig sies at android generelt er dårligere på snapchat, så hvis du har gått fra iPhone vil du merke forskjell uansett hvilken android-telefon du har. 

  6.  

     

    Telia har et veldig dårlig kø system. Jeg bestilte den 24.11.17 og har enda ikke fått den. Det er siste gang jeg bestiller fra Telia. Apple har den på lager. Elkjøp har den på butikker. 

    Hvis du tror det er ille, så tro om igjen. Jeg bestilte 31.10 og har enda ikke fått telefonen. Det er fra onecall, men slik jeg har forstått det, så er det telia telefonen sendes fra.

     

    Problemet er at folk som har bestilt en uke etter meg har allerede fått den. De har da bestilt samme farge og lagringsplass. Du kan jo høre med OneCall. Helt enig du burde ha fått telfonen nå. Du kan jo spørre om å avbestille og hente den fra butikk.

     

    Og disse bestilte også fra Telia? Høres veldig rart ut, da må du i så fall ha vært uheldig og noe feil i systemet må ha oppstått. Kan ikke se for meg noe annet. 

  7. Hvis man skulle vært så heldig å fått en iPhone X i første parti som blir sendt ut, tror dere den ville hatt en god videresalgsverdi hvis man la den ut på finn som ny? Finnes vel brått noen gæringer der ute som ville bladd opp et par tusen for å få den så fort som mulig.. eller? 

     

    Ikke at jeg har tenkt til å prøve meg, bare en tanke :)

  8.  

     

    Kanskje på tide å prøve seg på en iPhone, for jeg synes Samsung går i helt feil retning 

     

    Hva er det du sikter til? 

     

    Synes de begynner å bli for stor og i Samsung sitt tilfelle så strekker de den for mye

    Mye bedre om skjermen har større flate den andre veien

    Men dette er jo Note-versjonen. De skal være store, og det har de alltid vært. Synes du Note er for stor, kan du gå for S8 med 5,8", som er på størrelse med en iPhone 7, med samme bredde, bare litt lenger (1cm).

     

    .. Og uten av man har noen offisielle mål på den nye Note'n, så er nok ikke den noe særlig større enn en iPhone 7 plus. Jeg vil anta at de har samme bredde, men at Note er litt lengre. Den er sikkert på samme størrelse med Note 4 også.

     

    Så jeg vet ikke helt hva du mener med at de begynner å bli for store. Med mindre du synes iPhone 6/7 er store også?

     

    Selv synes jeg det var deilig med en overgang til en smalere telefon i S8, da jeg synes for brede telefoner ikke er noe behagelig å holde i(bruker stort sett én hånd når jeg bruker tlf).

     

    Skjermformatet er vel også noe iPhone kommer til å få på sin neste modell (noe lignende hvert fall), da de også skal presse mer skjerm ut av en telefon på samme størrelse.

     

    Skal innrømme at jeg selv var skeptisk til skjermformatet på S8, men etter å ha tatt den i bruk liker jeg det veldig godt. Jeg får en stor skjerm, samtidig som jeg har en telefon som er enkel/grei å bruke med én hånd.

  9. Telefonene har nå vært på markedet noen uker, og til dere som har kjøpt den;

     

    hvordan ligger det an med skjermformat og apper? Er det apper dere bruker til vanlig som (foreløpig) ikke støtter skjermformatet? Hvilke i så fall :)

     

    Blir nok et kjøp på meg nå snart, og det eneste jeg er litt skeptisk/nysgjerrig på er skjermformatet :p

  10. Facebook og Twitter har buttons nederst men bruker hele skjermen oppe; blir ikke kuttet av. Snapchat ser helt fint ut. Chrome funker og bra, men med software keys nederst som Twitter/fb.

     

    Det meste av slike "lese" apps funker kjempefint, da de bare viser mer i høyden. Det er mer telefonen som gjør dette enn at utviklerne har vært kjappe, tror jeg.

     

    YouTube og spill blir cropped hvis du ønsker dem i det nye formatet.

    Men det kommer nok støtte snart på det meste.

     

    Takk for svar!

     

    Det høres bra ut. Skjermformatet er i utgangspunktet det eneste jeg er skeptisk til med telefonen, så da er det godt å høre at det allerede fungerer nogenlunde greit.. Og det én uke før lansering :)

    • Liker 1
  11. Til de av dere som har fått telefonen; Er appene tilpasset det nye skjermformatet? De appene dere har lastet ned altså, regner med at se som følger med er tilpasset skjermen.

     

    F.eks: Snapchat, Facebook, Instagram, Chrome, Twitter osv.. ☺

     

    Vil tro de fleste ikke er det, men alltids spennende å høre hvor raskt ute de er med å tilpasse de forskjellige appene.

  12.  

    Det var også sånn at mobilen ble treg etterhvert for appene kunne ikke stoppes helt. Jeg tok de av men de startet automatisk etter en stund.

     

     

    At mobilen ble treg kan skyldes din behandling av appene. Det er rett og slett slik Android fungerer, og når du kveler/stadig avslutter apper, kan det forårsake at systemet/og eller appene oppfører seg ustabilt. Skal sies at dette som oftest skjer når man bruker tredjepartsapper for å stenge/avslutte apper, ikke når man bruker det innebygde løsningen for å avslutte apper. 

     

    Hvis du, eller andre bruker slike Android Task killers, så les denne artikkelen for å få et bedre innblikk i hvordan android fungerer, og hvorfor slike apper ikke burde brukes:

     

    http://lifehacker.com/5650894/android-task-killers-explained-what-they-do-and-why-you-shouldnt-use-them

  13. Jeg har bestilt S7 edge, og har noen spørsmål til dere som har litt mer peil på dette enn meg :)  Pr. dags dato har jeg en Samsung S5.

     

    1. Er det dual sim? Så vidt jeg har sett så er det det, men andre nettsider sier at det ikke er det :hm:

     

    1b. Jeg har en jobbtelefon (samsung A3) der jeg vil bruke den nye S7 som både privat/jobbtelefon. Dersom det er dual sim, hvordan får jeg overført kontakter både fra gammel telefon (S5) og jobbtelefon (A3) til ny telefon? Kontaktene er ikke lagret på simkortene da det er begrenset hvor mye info man kan lagre per person hvis man ikke lagrer den på enheten. Er eneste løsning å flytte kontaktene fra enheten til sim-kortet?

     

    1c. Er det mulig å både bruke to simkort og ha i et micro SD-kort i tillegg?

     

    2. Hvis jeg bruker et vanlig hardplastdeksel, kommer det til å påvirke trådløs lading?

     

    Det er ikke dual-sim. 

     

    Angående lading, det kommer an på dekselet. Jeg har ikke S7, men vet av erfaring at min S6 ikke vil lade når jeg har på et tynt plastdeksel. 

    • Liker 1
  14.  

     

    Plutselig vil ikke telefonen hurtiglade. Har AFC-laderen og med 30% batteri igjen oppgir den 3h30 min ladetid.

    Når jeg kobler samme laderen i en trådløs plate får jeg opp 1h 56 min. Dette skjedde plutselig, men 2 dager etter at telefonen hadde hatt seg en aketur ned en slalombakke. Dvs den har hurtigladet etter den ble eksponert for snø.

    Noen som har hatt problemer med dette? Telefonen er Edge+ og har Marshmallow.

    For min del fungerer det etter å ta ut og inn kabelen når telefonen nekter å hurtiglade. Prøv å eventuelt ta en plasttannpirker og sjekk om det har kommet smuss inn i ladekontakten.

     

    Det er prøvd.

    Ser at ladeport-bytte er et enkelt inngrep. 365 kroner hos MyTrendyPhone.

    En AFC-ladematte er litt dyrere. Uansett er hurtigladingen noe som gjør telefonen ganske bekymringsløs. 15-20 minutts lading mens man spiser middag gir jo fort 30-40% mer batteri.

     

     

    Har selv samme problem enkelte ganger. Som oftest løses det ved at jeg tar ut og inn ladekontakten, men det er likevel ganske irriterendede gangene man ikke legger merke til at ladetiden er ekstremt lang. 

     

    Btw, hvorfor bytte den selv og miste garantien på tlf? En slik feil som du, jeg og flere andre opplever er garantert en garantisak, som man får sendt inn tlf på reparasjon uten betaling. Selvsagt kjedelig å sende inn tlf, men likevel. :)

×
×
  • Opprett ny...