Gå til innhold

gnugfur

Medlemmer
  • Innlegg

    366
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gnugfur

  1. Det at noen ønsker pengene sine igjen fordi de ikke evner å følge en utviklingsprosess er da bare et vitnemål om deres utålmodige vesen og ingenting annet. Foreslår at de holder seg utenom prosjektet videre og slutter å backe prosjekt under utvikling.

    • Liker 1
  2. Heisann.

     

    Vi er flere som er litt lei av å bytte Teamspeak hele veien og ønsker å samle oss på ett sted. Så vi har leid en del dediboxer som vi kjører flere spillservere på og vi har egen Teamspeak hvor vi henger.

     

    For øyeblikket fokuserer vi på å få opp en Arma 3 Altislife server hvor vi koder alt innholdet selv. 

     

    Servere som kjører for øyeblikket er 

    *Minecraft TPPI2

    *Killing Floor 2

    *Space Engineers

    *7 Days to die.

     

    Med mulighet til å kjøre mye mer. 

    På sikt vil vi få opp en side med server monitorer.

     

    Om du ønsker ett sted å være fra nå av er du hjertelig velkommen til oss på TS 217.23.4.206.

     

    Siden vi er ganske ny mangler det nok kanaler. Ta kontakt med en av våre vennlige administratorer så lager vi de kanalene du ønsker og gir deg rettigheter til den. :)

  3. Syntes e-sport grupperunkingen har tatt helt av hos gamer.no og det å dekke spill har dødd helt ut. De dekker AAA titler og de mindre perlene forsvinner fullstendig. Sendte gamer en nøkkel på Rimworld. Et hysterisk spill som har gitt meg ukesvis med moro foreløbig og det er fortsatt under utvikling. Dette er et eksempel blandt mange.

     

    Gamer.no. For e-sport junkies. ikke for gamere.

    • Liker 1
  4. *snap*

    Kan ha en sammenheng med at det trolig ikke er noen på laget til Gamer som kan så mye om romspill som dette *snip*

    Kalles Journalistikk. Om de ikke kan noe om emnet, burde de lære seg om emnet eller gi beng i å dekke det i det store hele.

     

    Som nevnt i innlegg lenger oppe av Zlinga er det kun negative artikler som er skrevet rundt emnet.

     

    Negativitet og svada.

     

    Om man ønsker mer informasjon rundt emnet så er det tonnevis av media på https://robertsspaceindustries.com/ og videoer på Youtube.

     

    Forøvrig. Siste update på FPS modulen.

    https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/14911-Star-Marine-Status-Update

     

    Tenker selv som nevnt ovenfor her at vi ser på nærmere jul. Men om det holder kvalitet oppmot Arena Commander, blir det meget bra. 

    • Liker 3
  5. Jeg spilte Eve i 9 år,

    Jeg har spilt alle X spillene. Og jeg har vært igjennom freelancer, wing commander osv. Jeg liker romspill.

     

    Men det har alltid vært noe som har manglet.

     

    Star citizen later til å gi meg det jeg vil ha. Så jeg har følgelig backet spillet og har pr dags dato 3 multicrew skip i hangaren min og et par jagere jeg kan hekse rundt i. Dette er fint og flott, Arena Commander føles mer autentisk enn noe annet jeg har flydd til nå og jeg elsker hvert sekund jeg tilbringer der.

     

    Jeg er igrunn mer en FPS/STRATEG enn dogfighter. Og her kan jeg få utfylle mine roller i en kaotisk ballett hvor alle har sitt hull å fylle.

     

    Til nå har Chris Roberts klart å skape et helt univers både innen lore og blandt fans. Selv om spillet ikke er kommet engang. Dette er noe som er verdt mye mer enn bare ett skip man gjerne har betalt 1500kr for. Her støtter man oppunder en ide, en verden, et community!

     

    Gamer.no sin manglende dekning ovenfor det største prosjektet innenfor spill som noensinne har blitt påbegynt er for meg ingen overraskelse. Det later til å være veldig selektiv dekning innpå siden, noe som gjør meg litt trist. Det er mange nyheter jeg har meldt fra om via epost som har gått forbi uten å engang ha blitt utprøvd. (nøklene jeg har sendt har ikke blitt aktivert).

     

    Trollene som mener dette er en flopp orker jeg ikke prøve å mate engang. Arena commander alene kunne de klasket på en historie, lagt inn en brukbar AI og noen cutscenes og det hadde vært bedre enn samtlige rom"simulatorer" på markedet til dags dato.

    • Liker 7
  6. Dette er jo ikke noe nytt fenomen. Men dette er grunnlaget til at vi i gruppen min har sluttet å spille en del spill.

     

    Tilbake i MW2 dagene når vi enda spilte det gjorde vi et eksperiment hvor alle på laget (fullt lag) kalte seg "i am everyone" så motstanderene ikke fikk et spesifik mål å gå løs på. Det endte opp i ragequitting og total forvirring på motstanderlaget. Vi spilte som noen gjennomførte rævhøl bare for å gjøre det hele komplett.

×
×
  • Opprett ny...