Gå til innhold

Jochi

Medlemmer
  • Innlegg

    90
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jochi

  1. Jeg er i tvil om min Nokia E51 støtter over 4gb MicroSD kort. Det som aktiverer tvilsomheten min er at det står i manualen på Nokia.com (og wikipedia) at den støtter opptil 4gb.

    Er dette bare en utdatert manual? Jeg mener, var det ikke større MicroSD kort enn 4gb da dette ble skrevet. Hvor kommer wikipedia inn da? Den pleier jo å være oppdatert.

    Ble bare så i tvil da jeg så 8gb's kort. Nå er det jo SDHC-støtte på mobilen så jeg vil da anta at den støtter 4gb og opptil teoretisk grense (er det 32gb på MicroSD?).

     

    I alle fall jeg vil bare ha et annet synspunkt på problemet. Håper på raskt svar slik at jeg kan oppgradere minnet på telefonen.

     

    Ender vel opp med at jeg kjøper 4gb selv om 8gb er tilgjengelig, pga at det er en smule dyrt.

  2. Det stod SD kort i selve filmen. Helt i begynnelsen, så presenterte militæret tapen "Cloverfield" og sa hvilket medie, dato og resten husker jeg ikke helt. Men jeg er veldig sikker på at det var SD kort, noe som er litt rart. Forstod ikke helt det med hoppingen i filmen, viss ikke ...

     

    Kanskje det var de som fant filmen satte sammen alle de små klippene. Er ikke sikker på hvordan det kameraet fungerte da, men jeg er sikker på at den lagrer i klipp.

     

    PS: Bra film

  3. Det eneste jeg har å si er vel at Pixamania holder til i Frankrike...

    Det betyr at viss du skal returnere så vil det bli en diger jobb og tidskrevende. Ville nok heller anbefalt noen norske butikker. Jeg har ingen erfaringer selv med pixamania, men har hørt tilbakemeldinger på prisguiden.

     

    Ser ikke noe galt i utstyret. Har selv tenkt å kjøpe den skjermen, enten når jeg overkommer mitt "er det egentlig verdt å kjøpe en nye skjerm nå min gamle ennå virker"-problem eller når skjermen tar kvelden.

     

    Jeg bruker selv min skjerm til xboxen og pcen. Funker veldig greit. Til lyd har jeg to dynavoice høytalere og en billig sub som fungerer som en reciever. Bruker vga-kabelen som du henviser til, men kan også bruke hdmi-kabel takket være min Elite konsoll.

  4. Har prøvd kreatin og vil selv bekrefte at det hjelper. Men siden jeg ikke fulgte dietten så nøye så ble det ingen store resultater. Mest pga glemsel og unavailability (haha, jeg har fått for lite søvn og husker ikke det norske ordet for øyeblikket)

     

    Jeg tenker mer på kreatin som en liten boost for å kommer over en vektlinje (i manualer eller benk) viss du har vært på den samme hele tiden. Tenk på det som en exp. boost over til neste level:P

  5. Gleder meg jo selvfølgelig til spillet kommer, men jeg er så utrolig lei av: skryt og tullprat fra utviklerne.

     

    Bungie gjorde noe av det samme med Halo 3, likte det jo siden jeg har vært fan av spillet. Men de skrøt ikke av grafikken, intelligensen, etc om spillet. Tror jeg da... Nei, de gjorde det vel litt.

     

    Uansett, jeg orker ikke å høre ordet cutting edge graphics, radical AI, etc. Har sett det på gamle spill til xbox. Blir vel riktig å si det da, siden spillene er bedre enn det som er der fra før. Men litt senere kommer det jo noe bedre.

    Kan de ikke bare si: improved graphics, better than the previous games, this is good now, but not so good the next day.

     

    Skjønner at jeg har blitt litt satirisk og sarkastisk. Har vel sett for mye "The Angry Video Game Nerd"

     

    God natt.

  6. Hvorfor kan de ikke heller konsentrere seg om en kraftig fysikkmotor. Det er jo det som er virkelighetstro i spill verdenen. Dårlig grafikk kan jo i virkeligheten skyldes et par dårlige øyne, derfor er det lettere å simulere en verden som man har vansker for å se... Ok, det ble kanskje ikke så godt forklart. Men jeg kommer til poenget snart.

    Fysikk eksisterer jo hele tiden, og kan ikke bli påvirket av feil på øynene dine. Derfor burde heller Crysis 2 satse sterkt på fysikk. Da tenker jeg svært mange objekter som kan bli ødelagt. Dumt at realismen forsvinner med engang du smyger deg bak en vegg, mens en 50 tonns tank fyrer av noen 120mm på deg. Og ikke engang mister noe liv. Merket dette på Crysis da de to tanksene kom for første gang.

     

    Men da må man jo ha en svært god CPU for å klare all den simuleringen. Eller så kan man jo kjøpe seg et PPU (Physical Physics Unit, eller hva det nå heter) og la den dele arbeidet mellom din octacpu (åttekjerne).

     

    Jaja, fremtiden bringer mye gøy... Får vel sette meg i standby modus til Far Cry 2 kommer da...

  7. Har Collectors Edition. Følger visst med en APC, men har ikke prøvd den. Mulig at den kommer senere til den vanlige versjonen og da. Dette er da "In-game" for de som ikke har fått det med seg.

     

    Følger jo med to ekstra disker: Musikk og en dvd med "The making of...", etc.

    Kan ikke si mer om pga har ikke sett det ennå. Fikk spillet idag...

     

    Anbefaler CE versjonen, kostet bare 20kr mer og. (gamezone.no, bor i Kristiansand så jeg fikk den veldig fort og)

     

     

    Men får en grafisk glitch. Noen som vet noe om det? Noe av texturen er gjennomsiktig og "flasher" på en måte. Mulig dette har noe med Demoen å gjøre. Uinstallerte den nå, så jeg får se hvordan det går.

  8. Mulig at jeg ikke så det i artikkelen, men må de bytte kabler for å klare det? Altså nye kabler med tenknologien. Viss de ikke trenger det, men bare å implentere de algoritmene i det gamle nettverket.

     

    Uansett, vil det ikke være noe annet som kan slå "algoritme adslen"? Som WiFi, fiber eller noe annet eksotisk noe.

  9. Jess. Har ventet på dette helt siden jeg kjøpte meg Eliten.

    Men skulle ønske at Halo kunne kommet med oppdatert grafikk. Ja, oppløsningen er jo bra. Men jeg tenker mer i retningen HDR og flerspillerdel (eller er det inkludert?).

    Liker fysikken på Halo, morsomt at bilen ikke blir ødelagt og at man kan sprenge dem vekk med mange granater.

     

     

    Blir nok noen filmer eller spill på meg ja.

  10. Angående det problemet med RROD, så fikk jeg en RROD igår. Eller en time siden :p.

    MEN, jeg fikset det med å ta ut strømforsyningen og vente i noen min.

    Det hele skyldtes en lampe på rommet mitt som forårsaket en kortslutning. Tok vekk lampen, skrudde på strømmen, skrudde på Xboxen, så tre skumle ringer, leste om det på microsoft, tok ut støpselet, ventet, skrudde på igjen og da virket den...

     

    Jeg tuller ikke... Jeg som trodde at RROD ikke skjedde med noen. Men kanskje ikke dette var "the real deal".

×
×
  • Opprett ny...