Gå til innhold

axe_puzzle

Medlemmer
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av axe_puzzle

  1. Heisann!

     

    Jeg bygget ny PC i fjor, og har ikke brukt den så altfor mye siden det, men var et morsomt prosjekt å fikle med, og koslig med noen Diablo III kvelder med gutta hjemme i Noreg.

     

    Maskinen består av følgende komponenter:

     

    CPU: Intel Core i7 2700K

    GPU: XFX R7970 Double Dissipation

    HK : LGA1155 socket - Asus P8Z68-V PRO(/GEN3)

    PSU: Corsair AX 850W

    RAM: Noe Lugubert DDR3 1600 2x4GB

    HDD: Crucial M4 SSD 128GB

    Seagate Barracuda 3TB

     

    CAB: CM 690 II Plus - Mid Tower

    Pluss 2x140mm Omega Typhoon vifter 900rpm, 62.14CFM.

     

    Sånn, da var det ute av veien. Satt sammen alle delene (i fjor), og hadde ikke noen problemer i starten, men etter en stund (husker ikke helt når) så begynte jeg å få problemer med CPU og overheating.

     

    Nå hører det til storyen. Jeg bor i Japan, her er det veldig varmt og klamt. Det er også en del støv/rot på rommet mitt, og ledningene inne i dataen kan ligge og slenge litt rundt (men tror ikke noen komponenter blir fysisk hindret av ledningene slik de ligger). Noe som også er et stort hinder for meg er WIndows 7... på JAPANSK... noe som hindrer meg i å kunne bruke det effektivt og troubleshoote (har ikke penger til den versjonen hvor man kan bytte språk...). Som regel blir alt jeg installerer av tilleggs programmer og drivere også installert med JAPANSK som språk.

     

    Bortsett fra varmen, klamheten, støvet og det mulige ledning-rabalderet i maskinen min, er det noen av komponentene mine som skulle tillsi at CPU min enkelt skal bli overopphetet?

     

    Takker for svar!

     

    Axel

  2. Jeg ser at noen påstår at de ikke kritiserer anmeldelsen p.g.a karakteren, men p.g.a hvordan den er skrevet. Det er ikke den beste anmeldelsen jeg har lest, den er vel midt på treet kvalitetsmessig IMHO, men jeg har lest utallige dårligere anmeldelser, både her og på mer anerkjente sider. Så jeg er ikke sikker på om jeg kjøper at det er innholdet som har fått folk til å reagere og ikke karakteren.

     

    Dette "opprøret" bekrefter vel at tallkarakterer er uheldig og bare er til for å tilfredstille eller provosere fanboys.

     

    Nå vet ikke jeg hvilke spillanmeldelser du sikter til. Om spillene er gode eller dårlige eller høyt profilerte eller hva enn, men etter min mening fortjener et spill som Killzone 2 en dyp og innholdsrik anmeldelse. Uansett hva karakteren som blir gitt er, så er et storspill som Killzone 2 verdig en bedre anmeldelse. Like mye som Halo, Gears, Resistance, osv. Synes ikke denne anmeldelsen var et storspill verdig rett og slett, og jeg ser ikke bort i fra om hvis det hadde blitt lagt like negativitet og hån ned i en anmeldelse av Halo, Gears, Resistance, Uncharted, Forza eller GT så hadde mange også reagert på lik måte... Shovelware på Wii, shovelware på hvilken som helst annen konsoll eller mindre profilerte spill, det skal jeg ikke si noe om, for jeg mener at alle spill fortjener en verdig anmeldelse uansett. Men men, dette er da min mening om den saken ^^

  3. Til dere gutta som fremdeles quoter Bear^... Skjønner ikke at dere gidder å "diskutere" med ham engang. Bare gi opp. Tydelig at han bare kommer med usakligheter når han trekker frem:

     

    Selv om vi quoter Bear, så betyr det ikke at vi klarer å få en diskusjon med han.

     

    Er akkurat derfor jeg skriver "diskusjon"... Og han som hele tiden hylte om en saklig og seriøs debatt i starten ^^

     

    og jeg skal ikke quote han mer. men hvis han tror jeg har en personlig vendetta mot ham, så får han bare tro det. Er mer det at jeg er lei av å lese hans snerve og usaklige syn på saken side opp og side ned.. Men, nå som jeg er på "personlig vendetta" mot ham (selv om jeg gir totalt faen i ham, men ikke hans syn på saken og hvordan han legger det frem som provoserer noe inni helvette), så får jeg vel nok en advarsel fra moderator ^^ lol, det siste jeg quotet av ham viser bare hvor useriøs ham er, når han tar den ENE sammenlikningen fra Dagbladet og sammenlikner denne med de TITALLS sammenlikningene som forekommer i gamer.no sin og mener at hylekoret ikke roper fordi de ga en 5'er. Dette er DIREKTE provosering i fåreklær, som de fleste andre postene hans...

     

    Over og ut.. og sorry for å legge til masse greier i denne posten KongRudi, vet hvor du står og ikke noe er berettiget til deg. Bortsett fra første linje da ^^

  4. Til dere gutta som fremdeles quoter Bear^... Skjønner ikke at dere gidder å "diskutere" med ham engang. Bare gi opp. Tydelig at han bare kommer med usakligheter når han trekker frem:

     

    DET ER STRENGT TATT Helghastene som er stjernene i spillet her. Soldaten du spiller (Sev) og hans medsoldater er som snytt ut av den generiske kjøtthuefabrikken, og ikke en eneste gang får du følelsen av samhørighet med dem som slåss rundt deg. «Gears of War»-spillene inneholder også anabole kjøtthuer, men der klarer de imidlertid å gi dem en forskrudd form for personlighet.

     

    :scared:

     

    *Ser på karaktere*

     

    Phu, de ga spillet 5, gjør ikke noe da.

     

    Og tror dette er en gyldig sammenlikning til Marius sin anmeldelse på noen some helst måte... Seriøst gutta, la det ligge. Er ikke noen vits i å diskutere når man bare får usakligheter servert tilbake. Hvilken som helst idiot kan se at det er KLASSEFORSKJELL på hvordan anmeldelsene i Norge og verden om er SKREVET i forhold til Marius sin. Både innhold, syntaks, ordvalg og journalistikkferdigheter er i en egen liga i forhold til fjaset til Marius...

     

    For å si det slik. Man trenger ikke lese mer enn bildekommentarene i anmeldelsen til Marius for å se hvor lite proff den er...

     

    edit: må ta meg selv i nakken her nå... for jeg quoter jo Bear^selv =D lol.. siste gang!

  5. Syns VG anmeldelsen var litt kort.. Men men, han trakk i hvertfall frem positive sider ved spillet!

     

    Enig, den var kort - men god og presis. Han begrunnet også hvorfor spillet fikk en femmer. Rune er flink :)

     

    Ja, jeg mente det ikke som noe stort negativt punkt egentlig. Fikk bare lyst til å lese mer, for den var utfyldene og god lesning! Andre burde kanskje også lære litt tenker jeg... Han sier også at han ville anbefalt spillet til folk som like skytespill. Noe slikt fikk vi heller ikke høre fra enkelte andre kanter, og trenger vel ikke presisere noe ytterligere...

     

    =D men hvem bryr seg i lengden. Ikke jeg, da jeg ikke planlegger å besøke den nye siden, men kun er her for å godte meg over fadesen som har gjort siden til kanskje norges minst troverdige anmeldere med elendig journalistikk (i dette tilfellet). Og andre norske anmeldelser (som Rune sin) er bare med på å understreke dette ytterligere.

  6. GOW satte standarden for mye, er lenge siden et spill har vært så godt oppbygd. Å på samme tid hatt så stor fokus på hjernedød gøy. Storyen er tynn som aspeløv og karakterene typiske stereotyper. Men det betyr ingenting, siden spillet ikke tar seg selv høytidelig og spiller på det. Dermed blir spillet fantastisk. Så ja det satte standarden for hva jeg mener er gøy.

     

    så først etter GeOW syns du spill var gøy?? Siden det satte standarden mener jeg? Unnskyld, hvor lenge har du egentlig hvert gamer? Må bare spørre...

    Ja var akkurat det jeg sa. Spar meg for tåpelig argumenteringsteknikk.

     

    Jeg har vært gamer siden c64 og Atari var stor. Å jeg har hatt stort sett alle spillemaskiner med unntak av Sega sine siste krampetrekninger, samt Wii.

     

    De spillene har ikke satt standarden for en dritt. GeoW gjorde et cover system POPULÆRT, skal gi det credit for det.

    Med å utføre det så godt ja, dermed en standard. Å ja det satt standarden på hvor godt et FPS kan utføres konsoll. Er ingen andre med unntak av Goldeneye som kan vise til det samme. Igjen mine meninger.

     

    GOW står nemlig for kvalitet, og i og med at du skriver GOW for Gears of War så vet jeg hvor du kommer fra.

    Så vet du hvor jeg kommer fra? Om du antyder at jeg er en Xbox-fan tar du helt feil. Er Nintendo og Blizzard fanboy på min hals selv om Wii og Wow tildels suger.

     

    Beklager at jeg sa GOW. Som forøvrig er enda mer hjernedødt enn GeOW :)

     

    Alright Alright! Du har lov til å ha din mening =) Er ikke noe stor fan av GOW jeg heller, bare for å få den saken ut av bildet! Ang. cover systemet, så må man se på at de spillene som først introduserte cover system, sikter til KillSwitch, var på en helt annen hardware, altså PS2 (og muligens XBOX). Det er da vanskelig å gjøre det like perfekt og stilfullt som GeOW sitt som da kom ut på 360 som er en maskin med mye større muligheter for finesser. Det blir som å sammenlikne f.eks fysikken i Goldeneye mot fysikken til Killzone 2.. Et visst form for cover system har man jo hatt siden MGS, men ikke det at jeg sammenlikner GeOW sitt cover system med MGS sitt...

     

    Og ja, Goldeneye satte standaren så det ryker! Savner gode, gamle stunder med det spillet. Nei, sorry for at jeg kanskje var litt hard og usaklig mot deg. Du fortjener det faktisk ikke.

     

    Men over til anmelder som kun skal være subjektiv, der er jeg uenig. En god film, godt spill, god musikk ER GODT uansett om anmelder personlig ikke syns noe om det. Hvis jeg ikke liker SSBB, Super Mario Galaxy, Starcraft, Killzone, GeOW 2, eller hva enn, så skal jeg som anmelder sette meg inn i sjangeren og prøve å se objektivt på saken siden jeg skal sette meg inn i kvaliteter spillet har og hva som kan være bra FOR ANDRE. For å være helt ærlig, så er anmelders subjektive mening noe av det mest uinteressante å lese. Er man proff, skal man vite hva platformere, RTS'ere, FPS'ere, eller hva enn det måtte være er UTE ETTER. Og jeg har ingen tvil om at Killzone 2 appellerer til de fleste FPS'ere og at som FPS spill er dette verdig mer enn 6/10 (selv om karakteren ikke er viktig) og HVERTFALL en mer verdig anmeldelse enn det søppelet "anmelder" lirte av seg!

     

    Anyways, spill godt! Vi er gamere tross alt, så jeg begraver stridsøksen min ^^

  7. Spør like fult fremdeles, dere kalte Killzone 2 en X360 killer (halo 3, gears of war, gears of war 2) men nå tåles det ikke i omtalen? Det er en reel sammenligning å sammenligne Killzone 2 med andre populære FPS der ute, noe som er gjort i utalje sammenhenger før.

     

    Ja ja ja, jeg har lest omtalen og finner ingen ting forstyrrende med den. Jeg finner det mer forstyrrende at folket går av skaftet grunnet 1 persons mening.

     

    Spør like fullt om du har sett, hørt om eller spilt KIllSwitch siden du mener GeOW introduserte et nytt cover system....

     

    Ja ja ja, jeg har lest anmeldelsen og man trenger ikke gjøre mer enn å se hva som blir skrevet under bildene for å se hva "anmelderen" er for en kar... "Søte, er de ikke?". Hele "artikkelen" er en gigantisk vits!

  8. Man har to folketyper: sauer - de som følger etter alle andre og egentlig ikke har noen egne meninger, og haier - de som skaper sin egen retning i livet og jager den sanne mening med ting og tang. Bare fordi artikkelforfatter ikke er en sau, ikke copy-paster et review fra en eller annen internasjonal annerkjent side og ikke gir spillet 10 av10/100%/whatever, betyr ikke dette at det er en dårlig artikkel.

     

    Bare synd at han avslører seg selv som den største sauen ved å ha hard elskov med de to spillene som er mest sau; Halo 3 og GeoW 2..

     

    GOW satte standarden for mye, er lenge siden et spill har vært så godt oppbygd. Å på samme tid hatt så stor fokus på hjernedød gøy. Storyen er tynn som aspeløv og karakterene typiske stereotyper. Men det betyr ingenting, siden spillet ikke tar seg selv høytidelig og spiller på det. Dermed blir spillet fantastisk. Så ja det satte standarden for hva jeg mener er gøy.

     

    så først etter GeOW syns du spill var gøy?? Siden det satte standarden mener jeg? Unnskyld, hvor lenge har du egentlig vært gamer? Må bare spørre...

     

    De spillene har ikke satt standarden for en dritt. GeoW gjorde et cover system POPULÆRT, skal gi det credit for det. Men bortsett fra det har det kun blitt appelert til skyteglade tenåringer (for det meste). For meg er Halo 3 og GeOW det jeg kaller svært uengasjerende. Og jeg er svært glad for å ha denne meningen =p og BTW, si GEOW for svarte. GOW = GOD OF WAR, GEOW = Gears Of War... GOW står nemlig for kvalitet, og ble gitt ut først. I og med at du skriver GOW for Gears of War så vet jeg hvor du kommer fra...

  9. Vel, Gears of war introduserte et cover system som ikke fantes i andre spill, og nå skal plutselig alle ha dette, og gjøre nytte av det (og være bedre, ikke minst).

     

    Men helt ærlig, jeg ser ikke helt hvorfor dere gå av skaftet grunnet 1 anmeldelse. En manns subjektive mening er hans egen å stå for og det gjør han, han backer opp sine påstander med relevante punkter. Killzone 2 har proklamert å være Halo 3 drepern i lang tid nå, tåler dere plutselig ikke at den blir sammenlignet med Halo 3?

     

    Nei, GeoW gjorde cover systemet populært, ja, skal gi det det. Men spillet KillSwitch fra namco hadde jo et liknende (nesten samme) cover system før GeoW på PS2 (og muligens XBOX også?)... men tenker mest på GeoW 2 nå.

     

    jeg tåler anmeldelser som gir dårlig score jeg, for jeg hører aldri på anmeldelser uansett (film, musikk, spill, mat, hva enn). men denne var bare ikke bra skrevet. sorry.. den manglet saklighet og så mer ut som et håneri enn en anmeldelse. spesielt når man også leser under bildene.. "søte, er de ikke?" , "ai, jeg har forstuet ankelen min".. jeg mener.. han har ikke akkurat prøvd...

  10. Hører uansett aldri på anmeldelser, og hvertfall ikke gamer.no, for jeg har min egen mening. Men neste gang dere skal anmelde noe så gjør det med et snev av proffesjonalitet og objektivitet og ikke bare dra inn andre spill i hver andre setning. Til syvende og siste gir jeg blanke faen i hva dere gir Killzone, Marius viser bare at han ikke har peiling når han trekker KZ2 for ting som man TYDELIG burde trukket diverse andre spill han nevner i teksten for også, les GeOW 2, Halo 3, COD4...

    Herlig ironisk selvskudd.

     

    Ja uff, han sammenligner et spill med andre spill som har satt standarden andre må leve opp til. Fy skamme.

     

    Ja jeg vet herlig ironisk selvskudd. men jeg er ikke anmelder og skal ikke hjelpe folk til å finne ut hva spillets kvaliteter er. jeg roser heller ikke andre spill opp i skyene som har samme mangler som det neste spillet som jeg slakter. enten vær konsekvent, eller hold kjeft!!!

     

    du kan være så smart du vil med den kommentaren. men faktum er at en anmelder har et større ansvar på seg enn meg som er en mann i gata OG når han digger spill i samme sjanger som Halo 3 osv (og han liker sikkert mange andre FPS også) så blir det latterlig å skrive som han gjør, i og med at FPS sjangeren ikke har hatt mye nyskapning på 10 år. pluss jeg har lov til å være uenig.. skjønner ikke helt hvor du vil med kommentaren din...

     

    uansett er jeg av den oppfatning at anmeldelser ikke bare skal være basert på subjektiv mening. derfor syns jeg ikke det er et argument for anmelder.

     

    og hvis du mener Halo 3 og GeOW har satt noen standarder for noen ting så er du bare rubbish uansett.. /care

     

    edit: hvis jeg f.eks skal anmelde Super Mario Galaxy. Som vi alle vet er et ypperlig spill, men av en eller annen grund så liker ikke JEG det. har jeg da den rett å si at spillet ikke er noe bra?? NEI, en anmelder setter seg inn i sjangeren og tenker: "hva ville en som liker plattform spill like? Har spillet gode elementer, osv". Altså det skal være et snev av objektivitet og proffesjonalitet. Noe anmelder i denne saken tydeligvis mangler... mener nå jeg da =)

  11. Det er nok ingen av anmeldelsene du ser om dagen som er objektive. Hvis du tror det, så har du nok heller rotet deg inn på en artikkel som inneholder kalde fakta om et spill, slik som utgivelsesdato ol. Kanskje det er en grunn til at det er slik? Kan kanskje den grunnen være at omtaler må ytre skribentens meninger for at det skal være en omtale?

     

    tror du noen folk tror at anmeldelser er objektive? hvertfall ikke jeg.. en noen prøver bedre enn andre.. og noen viser bare hvor latterlige de er.. som mange ganger her på gamer.. liker å lese anmeldelsen for å se synspunktene, men noen ganger... haha..

  12. jeg er ikke noe orakel, og gir forsåvidt totalt faen... jeg bare ytrer min mening!! haha, det høres så dumt ut =p dere kan selv finne ut av hvordan man kunne anmeldt objektivt, for jeg sitter kanskje ikke med fasiten, men det gjør tydeligvis ikke dere heller...

     

    noen anmeldelser blir trukket for en ting som andre ikke blir (kommer ikke med spesifikke eksempler da jeg ikke gidder å lete), noen blir trukket for framerate, mens på noen spill gjør det jo ingenting om mye er negativt, fordi historien er så rørende (LO anmeldelse...lol)

     

    men jeg vet hvertfall at mye av det jeg ser av dagens anmeldelser IKKE er objektivt. en anmeldelse kan kanskje aldri bli 100% objektiv, men men...

     

    samma for meg, digger mgs og gir faen i anmeldelser, syns det bare er mange latterlige "meninger" ute å går om dagen..

     

    en anmelder skal være profesjonell og gi et helhetelig bilde av et spill til en forbruker.. eneste grunnen til at anmelderen er til er for å gi "oss vanlige" et bilde av hvordan et produkt er ut i fra visse kriterier som er gitt.. mens når anmeldelser blir bygget på anmelderens subjektive meninger er det jo (for å sette det litt på spissen) "bare" de som deler anmelderens spillsmak som får noe ut av anmelderen..

     

    9/10 er bra, ikke noe å si på det. men er ikke MGS4 10/10 er ingen av spillene dere har gitt 10/10 verdt sin karakter.. men men. smaken som baken. nå gidder jeg ikke kaste bort mer tid her når det er MGS4 på skjermen.. tragisk...

  13. en anmelder skal ikke ytre sin mening, men som profesjonell ta for seg objektive kriterier. begynner å bli lei av alle de som mener at anmelderen har sin mening. for det skal han ikke ha. samma hva han liker, så skal han anmelde objektivt.

    når han så har satt standaren med 10/10 på enkelte andre spill der ute (bla. LO..), samt 9/10 til NG2 (elsker NG2, så misforstå meg rett), så syns jeg at det blir dumt å sette 9/10 på MGS4, som til de grader er det beste spillet på en lang stund. savner noen elementer fra de forrige spillene faktisk, men ellers er det herlig.

     

     

    er så mange anmeldere der ute som ikke ser det objektivt. vi andre derimot, vi her på forumene, har ikke dette som en jobb, er ikke "profesjonelle", og derfor kan vi ytre vår subjektive mening som vi ønsker!

  14. Hadde begge med meg på ferie nå i påsken. Brukte bare PSP mens søster brukte NDS for Mario Kart. Begge er noen juveler. Men om du vurderer PSP er Killzone, Patapon, God of War, GTA spillene, Castlevania Dracula X Chronicles, pluss pluss kjekt. Er mye bra på NDS også og har fler spill der enn på PSP, men PSP har mange fine funksjoner og har mer potensiale enn NDS som jeg ofte føler er litt "cheap". Men den har gode spill, MANGE gode spill..

  15. Gears of War 2 og Fable 2 det eneste bra til 360 i år? Nå har jeg hørt den idiotiske kommentaren og. Du har jo killer tittler som Lost Odeyssey(lagd som et av de seneste Final Fantasy-spillen burde ha vært), Alan Wake, HaloWars(hvis du liker serien da o.s.v.

     

    Skal ikke henge meg mye opp i dette, gir egentlig faen i det og er på ferie.. men nevner du hele TRE tittler i tillegg!! WOW!!!! men men. gir faen, smaken er som baken. kos deg med 360!!

     

    AH, SORRY!!! Glemte Ninja Gaiden 2 !!!! *envy* for den. eneste spillet jeg selv kunne tenke meg av årets tittler til 360... druel!!! Så da blir det 6 gode tittler, er ikke verst, men men.

     

    Jeg har både PS3 OG Xbox nå ;)

     

    men da er det ikke NOE stress! Da kan du kose deg i massevis på begge konsoller!! Hehe, nice!

  16. NÅ ja. Men hvorfor i all verden tenkte man ikke LØP og KJØP (eller Gå på nett og kjøp!) da man fikk vite at 60GB med BC skulle bort fra markedet hvis man virkelig hadde lyst på en?? Det må vel være prisen? Ellers ser jeg ingen grunn, for ALLE burde vite at spillene PS3 har i vente hadde vært verdt en PS3 uansett... Det mener hvertfall jeg.

     

     

    btw: nydelig PSN du har.. Jiraiya rocker! Rasengan!!! Hehe! *Envy*

     

    Ser ikke helt hva du vil fram til altså, hva med de som ikke fikk med seg at produksjonen skulle stoppe?

     

    Og jepp, Jiraiya rocker hardt :)

     

    Nei, synd for dem. Meeen føler at de som faktisk verdsetter BC som en ting å MÅTTE ha på PS3 sin faktisk følger litt med på forum og lignende og da kanskje hadde fått med seg litt news. Men kanskje bare meg som er trangsynt =)

  17. Tingen er jo at det er mange som er villig til å betale enda mer, men det er rett og slett ingen tilgjengelige.

     

    NÅ ja. Men hvorfor i all verden tenkte man ikke LØP og KJØP (eller Gå på nett og kjøp!) da man fikk vite at 60GB med BC skulle bort fra markedet hvis man virkelig hadde lyst på en??

     

    Jeg var faktisk klar til å bestille, både fra elprice og andre steder, men de gikk så fort at jeg ikke rakk. Hadde det ikke vært for det så hadde jeg hadde 60B PS3 nå.

     

    Føler med deg, og håper virkelig for alle de som ønsker seg PS3 med BC at den kommer en i nærmere fremtid!!

  18. Tingen er jo at det er mange som er villig til å betale enda mer, men det er rett og slett ingen tilgjengelige.

     

    NÅ ja. Men hvorfor i all verden tenkte man ikke LØP og KJØP (eller Gå på nett og kjøp!) da man fikk vite at 60GB med BC skulle bort fra markedet hvis man virkelig hadde lyst på en?? Det må vel være prisen? Ellers ser jeg ingen grunn, for ALLE burde vite at spillene PS3 har i vente hadde vært verdt en PS3 uansett... Det mener hvertfall jeg.

     

     

    btw: nydelig PSN du har.. Jiraiya rocker! Rasengan!!! Hehe! *Envy*

  19. Spør du meg... Hvis man virkelig hadde lyst på 60 GB med BC så er ikke 6500 mye å betale for en pakke med 2 spill. Hvis ikke du gjorde dette, så vil man ikke nok. Syns dere virkelig 6500 for en maskin som er lovet en levetid på 10 år er mye??

     

    Problemet her er vel ikke prisen, men det faktum at den er umulig å få tak i lenger.

     

    Kanskje ikke for deg, sorry mente ikke å si at du spesifikt mente det!! Men ser altfor mange steder at folk klager på en dyr pris på PS3 noe jeg egentlig ikke synes. Vil man betaler man og 6500 er ikke en SÅ UHYRE dyr pris at man mister all form for økonomi av å kjøpe den. Spar eller jobb! Hvem som helst kan det. Så da man fikk høre at BC skulle bort, hadde jeg LØPT av sted og gladelig betalt 6500 for en PS3 med 2 spill!

     

    edit: ser jeg skriver DU i innlegget, noe jeg gjør noen ganger jeg mener MAN.. Dum feil =)

  20. Vel, hvis dette betyr at du IKKE har penger til å kjøpe deg en PS3 i år ville jeg aldri gjort det. For i år er det vel bare Gears 2 og kanskje Fable 2 som i det hele tatt virker verdt å plukke opp.. Kanskje Too Human også.. Og seff multiplat med GTAIV + dlc, selv om jeg personlig driter litt i det dlc for GTAIV er stort nok uansett og noe ektra content kommer til begge platformer, men skjønner jeg at folk syns det er spennende med litt exclusive content. Mener LBP, MGS4, Haze, FFXIII, Uncharted 2, Resistance 2, GT5, osv osv osv, er mer verdt et konsoll kjøp enn å kjøpe spill fra i fjor (ikke det at jeg mener at "gamle" spill (ikke det at 2007 spill er gamle) er dårlig, er old-school fan så det synger, lenge leve min Wii min).. Pluss PS3 har en "lovet" levetid på 10 år, noe jeg tviler på at 360'n har... Men smaken er som baken, uansett gratulerer!!! Happy gaming!

  21. Spør du meg... Hvis man virkelig hadde lyst på 60 GB med BC så er ikke 6500 mye å betale for en pakke med 2 spill. Hvis ikke du gjorde dette, så vil man ikke nok. Syns dere virkelig 6500 for en maskin som er lovet en levetid på 10 år er mye??

     

    Jeg mener ikke at PS3 skal komme uten BC, for jeg skal gjerne kjøpe meg en japansk eller amerikansk med BC fremover.. MEN på en annen side, hvis ikke du klarte å investere 6500 i en maskin som PS3 når den hadde BC har du ikke noe å klage over. Det er en uke med arbeid som man lett kunne gjort. Tok meg sommerjobb for første gang i fjor og betalte gladelig 6500 for PS3 pakken med de pengene jeg hadde. Og angrer ikke et sekund, og jeg syns heller ikke at 6500 for en maskin som skal vare i 10 år er mye, med alle de funksjonalitetene den har...

     

    PS3 er en luksuspakke der man (nesten) får alt i et. Bare se på 360 som alle mener er så "billig".. legg til HDD til MS, WLAN, LIVE, Blu-ray mulighet, etc og etter 1-3 år er den vips dyrere enn PS3 og har den en lovet levetid på 10 år??? NEI!!!! Pluss alle spill til PS3 er sonefrie, så alle de kronene alle med Wii og 360 må bruke på de spillene som ER inndelt i sone her i Norge, har jeg spart ved å kjøpe spill på billigsalg i USA med 4 dagers leveringstid!

     

    Har man lyst på noe, så betaler man. Har man ikke penger, jobber man seg til det, eller sparer seg til det!

  22. Har prøvd det spillet, og fikk ikke noe "wow" følse. Føltes egentlig mer ut som en dårlig versjon av Crysis, bare med litt annerledes gameplay og mer Sci. fiction. Fikk også det "har gjort det 1000 ganger før" følsen, ikke no nyskapende spill, bare skyt og drep liksom(på de 2 banene jeg prøvde). Men det kan sikkert bli et greit FPS spill til PS3, men var ikke no spill jeg ble motivert til å spille igjen.

     

    uhm,, hvor lenge siden er det du spilte det? ikke si Electroworld i Oktober... For da er det urelevant...

     

    Pluss, ettersom jeg har fått med meg har de lagt på utrolig mange tøffe features. Spille som to forskjellige lag med forskjellige abilities. 4 player co-op som man bare kan "klikke seg inn i". Forskjellige måter å sette folk ut av spil på (stjele gunner, overdose av nectar, osv..) Spør du meg så er det mange kule detaljer som (hvis de holder det de lover) kan gjøre Haze til et FPS med stor klasse.

     

    Tviler ikke på at de har finpusset litt på grafikken mellom delaysa heller og framerate issuene som var på Electroworld demoen virker som om er borte vekk..

×
×
  • Opprett ny...