Gå til innhold

AeterneL

Medlemmer
  • Innlegg

    129
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AeterneL

  1. Å gå gjennom en psykologisk test er noe jeg mener bør kreves av pasienter som ønsker sterilisering; for all del, noen kan gjøre det for feil grunn - tenk seg en mann som går gjennom skilsmisse og føler at hans egen manndom er svekket osv osv.

     

    Når den biologiske klokken min begynner å tikke, vil jeg gjerne har forberedt meg i den grad at jeg har fått sterilisering og ikke behøver å tenke på naturens dumme gang. Verden trenger virkelig ikke flere barn.

    • Liker 1
  2. Jeg er helt forskrekket av at staten skal ha rett til å bestemme om du har rett til å forhindre et potensielt unønsket barn muligheten til å leve.

     

    Skal man være gammel nok til å kjøre når man er 18? Skal man være gammel nok til å drikke seg sørpe full og ha sex i fylla, med et uønsket barn som resultat? Det er min kropp, og det er min rett til å gjøre hva jeg vil men den, så lenge det ikke trosser andre personer sin frihet.

     

    Jeg er 17, har null lyst på barn nå - eller noen gang i fremtiden, for den saks skyld - og er forbanna sur på at jeg ikke får lov til å kutte av muligheten min til å få barn.

     

    Bare man så mye som nevner arvehygiene nå om dags ser folk på deg som du er en ny-nazist. Forskrekkelig.

    • Liker 4
  3. Hei, i høst bygget jeg en PC fra bunnen av. Denne gangen skulle det bli de virkelig kraftige sakene, så jeg tok ATI Radeon 4870 X2.

     

    Kanskje jeg burde holdt meg på Nvidia alikevel.

     

    Nesten så lenge jeg kan huske har flere diverse spill fryst etter alt mellom 30 sekunder og 30 minutter. Dette kan være spill fra Runes of Magic, World of Warcraft, Warhammer Online, Eve Online og noen flere jeg ikke kommer på.

     

    Likevel går Fallout 3, Crysis og Guild Wars på glatte skinner. Det er tydeligvis ikke et problem med temperaturen(som jeg har sjekket og er på relativt lik grad som tester ansier)

     

    Jeg har prøvd 8.10, 8.12, 9.1 og 9.2 catalyst drivere.

     

    Jeg laster opp Dxdiag så det blir lettere å hjelpe.

     

    Takk på forbehånd! :blush:

    DxDiag.txt

  4. Jeg ante ikke at NDA'en har blitt brytt av noen som jobber som beta tester for Adventurine, jeg.

    Ikke jeg heller?

     

    Det jeg mener her er at du antar for mye, og Tasos og co. gitt oss så mye informasjon som så mange ser ut til å anta. Så mye som vi fans sier om Darkfall(ja, selvfølgelig er jeg en fan. Skeptisk en.), så får vi lite konkret informasjon direkte fra Adventurine selv. Noen få videoer, og vi hopper til konklusjoner. Proof, I need proof.

     

    Du vet altså med sikkerhet at Darkfall vil ha 150% features i forhold til Mortal Online?

    Det er ikke verre enn å se på "feature" listene til begge spillene så ser man da at Darkfall skal levere flere verktøy for spillerne sine kontra hva Mortal Online skal.

     

    Jeg tror Warhammer har realisert for mange at, "Quality over Quantity" er viktig. Jeg vil ikke ha et drøss med nye features, når halvparten av dem er bugget eller ødelagt fra ground-up! Få features, men som likevel kjører på glatte skinner, er noe jeg heller velger.

     

    "Quality over Quantity"?

    World of Warcraft har da flere "features" enn hva WAR har, og WAR lovet da ikke så mange ting gjorde dem? Så hva mener du her?

     

     

    Du mener kanskje at Darkfall kommer til å bli "buggete" og mener at Mortal Online ikke kommer til å bli det?

     

    Mortal Online fikk kjøpt sin motor i 2007, og de regner med å lansere i 2009, altså 2 år under utvikling og du regner med at det spillet vil være mer feilfritt enn Darkfall som har vært under utvikling siden 2003?

     

    Uffda, alltid rambler jeg som en galmann i topics, når jeg blir over-entusiastisk. Vel, du får grave deg gjennom det.

     

    For å få et aspekt av et spill bra, må det arbeides hardt på. Lett sagt, det, værre å utføre. Darkfall har en så stor dryss med features, kan virkelig usle Adventurine implementere alle til et godt, bra utført aspekt? Som i f. eks. AoC var Crafting helt pointless, for den ene grunnen at fokuset på Crafting ikke var stort nok, eller det ikke ble arbeidet på betraktelig.

     

    Du blander ikke ketsjup oppi grøten bare fordi du liker begge tingene ekstremt godt.

     

    Jeg går til den siste uttalelsen der. Darkfall har, ja, vært i utvikling en god stund, mye lenger enn MO. De fleste som har en god dataforståelse, gjerne innenfor programmering, forstår at jo mer kode man putter inn, jo mer bugs blir lempet med.

    Darkfall har aldri blitt radikalt endret, men endringer må det blodige med ha blitt på 5 år, så du tror ikke Adventurine har hatt problemer med bugs som kom med nye features på den lange utviklingsreisen deres?

    Adventurine er ambisiøse, faen heller, jeg vil inderlig at de lyktes. Dog, Adventurine vil ha hele smørja denket opp i samme spill. Greit, en sandboks trenger det, mye å gjøre, frihet i hva du gjør osv. Synes du helt ærlig at Naval Combat ser bra ut? Imo, det ser utrolig klumsete og kjedelig ut. Ærlig talt, mer spenning i kampene får man i f. eks. EVE. Folk kommer uansett til å sammenligne det med Pirates of the Burning Sea o. l.

     

    For mange features, alle halvferdige. Kanskje bedre, kanskje værre, men ingen kan måle seg med enkeltfokuserte spill på markedet fra før..

     

    Åhh, jeg håper jeg tar feil.

     

    Kan du forklare for meg hvilke "features" du mener er halvferdige?

    Er det Naval Combat du mener så har vi da sett at det er spillbart allerede og ja, jeg syns det ser kjempe spennendes ut.

     

    Det å sammenligne det med PotBS blir jo helt på trynet ettersom i PotBS så er man som i EVE, en båt i seg selv. Man løper ikke rundt på båten og har sin guild med seg på den, man spiller den som sin "avatar" og det er langt fra hva en gjør i Darkfall.

     

    Båten fungerer som en mount i Darkfall, hvor man i enkelte spill har "mounted-combat"

    kan bruke sin "mount" for å frakte seg og sin guild over lengre strekninger, og man kan bruke den som et middel for angrep.

    Jeg mener at "naval-combat" systemet ikke er laget for å ha slag på vannet i seg selv selv om det er mulig, det er laget for å la guilds ha muligheten til å fraktes og forflytte seg ved hjelp av sjøen. Noe man ikke har sett i så mange spill enda. Det at båtene har kanoner der enkelte båter har plass til opptill 40 kanoner må da være spennende for de som liker slikt. Jeg selv gleder meg til å dra på tokt med en båt hvor hele guilen står klart ved hver sin kanon for å slå til, enten det er en by nærliggendes vannet, eller om vi rett og slett er ute for å kapre andre båter.

     

    Jeg valgte POTBS som eksempel, fordi der ligger fokuset på hav, og "dogfights." Darkfall vil også implementere dette, ja, som du sa blir det mer til transport o. l, men "dogfights" blir å finne her og, som vi så i den 17 minutt lange gameplayvideoen.

    Og folk vil sammenligne det med hva de tidligere har sett, POTBS og andre 15-17hundreår spill, og det vil verken imponere eller fungere i like bra tilstand. Jeg tviler sterkt, sterkt. Hvor mange utviklere har Adventurine? Hvor mye ressurser til å gjøre alt på en gang?

     

    Jeg tror ikke flesteparten av oss vil ha litt det, litt det, og en tad' bit av det, blandet i ett, bare for å skryte på coveret bakpå med en drøss av features! Mener å huske noe lignende i Vanguard: Saga of Heroes, og om de ikke hadde mer tid og penger enn Adventurine...(kanskje ikke like mye tid, men det var ikke grunnen til at VG gikk kræsj)

    Men ja, du om ditt, og jeg om mitt. Jeg mener bare at WAR er som lillebroren til WoW på samme måte som at MO vil være lillebroren til DF.

     

    Lillebror kommer ofte med en upper-cut en gang i blandt. Jeg håper Star Vault vil lære mye av det Darkfall gjør, fordi, som alle MMO launch, vil det være problemer.

     

    Hvem som er "buggete" eller "halvferdig" gjenstår å se, da ingen av de tåler å lansere et halvferdig spill.

     

    Nok en gang, unnskyld for mine dårlige evner til å klarifisere poenget mitt, til tider..

     

  5. Mortal Online kan bli godt det, men ikke med det tulleopplegget spillutviklerne vil ha angående statloss systemet.

     

    Spillet mangler også 50% av features Darkfall skal ha, samt det er bygget opp på Unreal Engine 3. Ikke akkurat noe en skal skryte på seg ettersom andre MMOs som har brukt UE har failet stort sett når det er snakk om massive slagsmål.

     

    Jeg sier mine meninger, så får forumet i seg selv enten sette seg på min side, eller andres side. Jeg har i det minste fått utlevert svar fra spillutviklerne ved å diskutere som jeg gjør.

    Det å kysse spillutviklerne oppetter ræva kan andre gjøre. :)

     

    Aaaanyway... Sorry off-topic.

     

     

    Jeg ante ikke at NDA'en har blitt brytt av noen som jobber som beta tester for Adventurine, jeg.

     

    Du vet altså med sikkerhet at Darkfall vil ha 150% features i forhold til Mortal Online? Jeg tror Warhammer har realisert for mange at, "Quality over Quantity" er viktig. Jeg vil ikke ha et drøss med nye features, når halvparten av dem er bugget eller ødelagt fra ground-up! Få features, men som likevel kjører på glatte skinner, er noe jeg heller velger.

     

    Adventurine er ambisiøse, faen heller, jeg vil inderlig at de lyktes. Dog, Adventurine vil ha hele smørja denket opp i samme spill. Greit, en sandboks trenger det, mye å gjøre, frihet i hva du gjør osv. Synes du helt ærlig at Naval Combat ser bra ut? Imo, det ser utrolig klumsete og kjedelig ut. Ærlig talt, mer spenning i kampene får man i f. eks. EVE. Folk kommer uansett til å sammenligne det med Pirates of the Burning Sea o. l.

     

    For mange features, alle halvferdige. Kanskje bedre, kanskje værre, men ingen kan måle seg med enkeltfokuserte spill på markedet fra før..

     

    Åhh, jeg håper jeg tar feil.

  6. Folk ser ut til å overse så mye. Ikke angående hele rumor-mill greia, men Blizzards kompetanse når det gjelder Diablo.

     

    Blizzard North jobbet på Diablo og Diablo 2, ikke Blizzard teamet som jobbet på Warcraft/Starcraft. Utviklerne av Diablo 1 het Gondor Studios før de fikk finansielle problemer som førte til at Blizzard Entertaiment kjøpte dem opp, stemplet navnet sitt på CD'en, og tok så og si all æren. Gondor Studios som ble kjøpt opp, ble endret til Blizzard North.

    Blizzard Entertainment teamet vil mest sannsynelig jobbe på det(eller noen av de som fortsatt jobber i Blizzard siden Diablo-tidene), alle gutta med ideene bak Diablo har forlatt Blizzard til å danne ArenaNet, Flagship og noen mindre.

     

    Gud, som jeg vil ha Diablo 3, ja - men ikke som et "MMO" eller noe bull.

  7. Ja. Age of Conan er beta.

    Drunken Brawling er ikke levert. Siege PvP er halveis levert, med halveis mener jeg at det er krydret med bugs i skyhøye tall, og at Funcom tydeligvis ikke har kjørt optimaliseringen sin på kontorene, og forventer at vi skal først gi dem penger før de gjør gir oss patch som fikser den ekstreme laggingen vi har så langt.

    Age of Conan er elendig i sin nåværende build, og Funcom har lurt meg, og utvilsomt mange andre, med sine flotte videoer de siste årene. Til og med ting de sa på åakken til spillet, har de ikke i spillet nå.

    Funcom får ikke et rødt øre mer en det jeg betalte på Spaceworld. Nå stikker jeg tilbake til å drepe Caldari's og Amarr's i EvE.

  8. Jeg venter til demoen.

    2'eren har fått slakting i [iforhold[/b[/i]til hva den første fikk. Jeg er fortsatt en så høy fan av Ninja Gaiden at jeg, i dette øyeblikk, hører på musikken fra eneren(sangen i boss-fighten, Alma) og jeg har runna black på Master Ninja. Jada, jada, skryt i hytt og pine her, likevel... :blush:

  9. Et bra strategispill er der hvor man ellers har få units, med snedige triks og special traits eller hva enn det måtte være. Det var derfor jeg kastet opp av Tiberium Wars, rett og slett den som hadde flest units som vant.

    Blizzard har en uslåelig game design innenfor strategi, og det er derfor Starcraft er så brutalt populært i visse land 10 år etterpå.

×
×
  • Opprett ny...