Gå til innhold

Citizenx

Medlemmer
  • Innlegg

    1 070
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Citizenx

  1. Behold kortet du. Er veldig liten / ingen forskjell på korta. Som regel følger de et referansedesign fra nVidia, og da er de så og si identiske. Tror de har samme kjøler og.

    6577979[/snapback]

     

     

    Mine svært hemmelige kilder sier at ATI ikke følger Nvidias referansedesign ;)

  2. Er det ikke slik at emnefeltet i korthet skal beskrive hva hele tråden handler om? https://www.diskusjon.no/index.php?act=boardrules#emne

     

    Det viktigste er kanskje at emnefeltet klart og tydelig beskriver hva hele tråden handler om på en lettforklarlig måte

     

    "Nå skal vi tjene penger" sier meg absolutt ingenting før jeg trykker meg inn på tråden. For å være en tråd som et startet av moderator, så er dette litt dårlig. ;)

  3. Kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har opplevd fps-drop i 1.6, selv ikke med den gamle xp1800+ cpuen. Men dette varierer tydligvis fra maskin til maskin. Jeg har spilte cs i snart 5-år, så ikke kom med hentydninger til at jeg ikke vet hva fps-drop er. Men, nok prat om det.. Ville absolutt tatt en nærmere kikk på noen av pcene som har kommet fram her. Noen ser helt dugbare ut. Definitivt.

  4. Hei.

     

    Skal handle inn ny lcd-tv av overnevnte typen, men jeg trenger veggfeste. Derfor lurer jeg på om Sms LCD BASIC TILT veggfestet fungrerer til denne tv'en?

     

    PS: sleit litt med å få linka riktig til det veggfestet, men hvis dere søker på "Sms LCD BASIC TILT" på www.siba.no , så finner dere det.

     

    Tar også i mot andre forslag til veggfester som ikke er så dyre.

     

    Tv'en ser altså slik ut.

     

    På forhånd takk!

  5. Enig med JoachimR, der. Ville heller kjørt rundt i en sikker bil med standard anlegg enn et gammelt vrak som praktisk talt demonterer seg selv under kjøring. Selv om den har bra anlegg. Blir faktisk nekta av foreldrene mine å kjøpe en bil uten airbags. Men har ikke råd til bil for øyeblikket, så får vel heller benytte meg av offentlig transport og lån av mor og far sin bil i mellomtiden.

  6. Er da snakk om en volvo v70 2.4 (140hk). Søkte litt på nett, men finner rett og slett ikke opplysninger som forteller noe om hvor rask den er fra 0-100, NM og bensinforbruk ved blandet kjøring. Jeg og faren min prøvekjørte bilen i dag, og han vurderer å gå til innkjøp av den. Men hadde vært greit med litt bagrunnsopplysninger, annet enn det jeg fikk vite av selger.

  7. Jeg tenkte også på å kjøpe denne mobilen, men den er jo ikke kommet til norge enda, er den? Men så tenkte jeg å kjøpe den i Danmark da, deer er denn mobilen betydelig billigere enn E720 her i Norge for pokker! www.edbpriser.dk der finner du det meste...

    Sjekka siden du linka til, og så at E-730 var prisa til 2743 DKR. Omregna til vår valuta blir det 2973 NKR. Og da må du regne med frakt i tillegg, som helt sikkert er dyrere enn det det koster å frakte noe fra A-B i Norge. Så hvis du er heldig, så sparer du kanskje noen småkroner.

×
×
  • Opprett ny...