Gå til innhold

LeMaoo

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LeMaoo

  1. Det gjorde faktisk susen å legge inn nyere GDesk versjon, mange takk for en god walktrough :)

     

    Det eneste jeg savner litt på peni er edge og kanskje WM! Men alt i alt så er det en klar 6'er, verdt alle kronene den kosta

     

     

    edit: får ikke til den MBMtool greia, hadde vært morsomt å ha en unik bakgrunn på ilock. men døøør vel ikke :p

  2. jeg kjøper normalt sett 3-4 mobiler hvert år ettersom ting blir "bedre og bedre"

    9402645[/snapback]

     

    tør jeg spørre hva du gjør med de "gamle"?

    9402747[/snapback]

     

     

    en går til lillebror, en går til samboer, den siste er som regel ødelagt av overdrevent bruk :p de sparer endel penger på det, mens jeg sløser for mye. Håper at N81 blir gående lenge,

    noen som har noe info om N82(5mpix etc) at den har Wi-Fi?

  3. Jeg ser etter en grei nettleser til s60(har Opera mini og standard Nokia N73 nettleser) og en videoavspiller, har problemer med å få realplayer til å spille av format som .avi og .mpg.

     

     

    edit: fant videospiller, divx mobile (mobile.divx.com)

    9386367[/snapback]

     

     

    Har du prøvd fullversjonene av Opera?

     

     

     

    Et annet spørsmål:

    Er det noen som kjenner til et lite excel-lignende program? Dvs med mulighet til å skrive inn i celler/tabeller, etc?

     

    (Kjenner til QuickOffice, men synes den blir litt dyr. Mener å huske at jeg tidligere fant et lite program som kunne dette, men finner det ikke igjen nå...)

    9415978[/snapback]

     

     

    problemene er løst, fikk tak i alt jeg trengte. divx mobile er litt ymse. ettersom den ikke kan spille alle formater. men grei ellers, opera mobile funket også kjempegreit. bortsett fra at den laster sider i fullformat.

  4. selv om du fant svaret så kan en ta det for ordens skyld.

     

    iirc så er wlan den korrekte terminologien. det står for wireless local area network.

     

    wifi derimot har fint lite med det hele å gjøre siden det står for wireless fidelity. så hvor det kom inn i dagligtalen aner jeg ikke.

    9402551[/snapback]

     

     

    takker for et svar som var mer fornuftig og ga mer mening en det jeg fant, litt dårlig googling fra min front. eller så er jeg bare utrolig trøtt, men denne lekkerbisken her tror jeg jaggu skal være en fin investering. jeg kjøper normalt sett 3-4 mobiler hvert år ettersom ting blir "bedre og bedre"

     

    et lite spørsmål, series60v3.1 ny versjon?

    eller er jeg helt på bærtur

  5. jeg må bare spørre, stusser litt på denne saken her. noen sier wi-fi og andre sier wlan. hva i huleste hoppesnakkekassa er forskjellen? :p

     

     

    edit: trengtes bare en flittig runde med søking på google for å få forklart hva forskjellen er. *si til seg selv, HUSK, HUSK å google før du stiller slike teite spørsmål nestegang!*

  6. den saken der blir jo nesten et must å ha, tykkelsen gir jeg blanke i. har hatt en w880i som jeg ikke kjenner er i lomma engang, og får flere ganger panikk og tror jeg har glemt mobilen hjemme, vil heller ha et superspekket telefon i litt tykkelse når jeg får med alle godsakene som denne har. kamerabiten drar litt ned, kunne jo vært 3.2 istedenfor, ettersom de fleste 3.2mpx mobilene jeg har vært borti har vist seg å være bra nokfor mitt behov. pris uten abo noen?

  7. Synes det er en grei artikkelserie dette her.

    Selv om det er små eller store ting. De blir jo trossalt brukt på vg.no

    9388357[/snapback]

     

     

    Er det ikke slik man sier da? All PR er god PR? :p

     

    Er vel kjekt for de som aldri har settet seg noe inn i telefonen, eller har kjøpt f.eks en HEEELt splitter ny telefon med symbian OS 1000x85025 også kommer det opp masse dill dall. Jeg må innrømme at jeg sleit en liten stund med min første series60 telefon, men resten kom som en dans på roser.

     

    Tross alt, fortsett med slike artikler. Hjelper folk som ikke er så teknogeeks som generelt sett mesteparten av amobils brukere :whistle:

  8. uten moms ja og andre norske tulleavgifter.

    så havner nok oppi 5000 denne tipper jeg.

    9387078[/snapback]

     

     

    Mulig det, norge er jo kjent for å slenge til masse ekstra tulltøysåfanteri-avgifter. muligens bare bestille den på en nettbutikk fra england eller sverige, forhåpentligviss vet de litt mer enn å legge til tøyseavgifter en norge..

     

    Men alt i alt, så var denne telefonen skikkelig lekker. Prisen burde ikke være noe problem forsåvidt for min del, kunne kanskje vært litt flere mpx på den bare forlengelse av løken.

  9. Nå har jeg egentlig hatt min w880 i et par måneder, men den sliter litt. tastene reagerer av og til ikke. skrur seg av om den blir for varm (ja, batteriet koker om jeg kobler mobilen til pc'n) knappene knirker når jeg ikke trykker rett på og det er altfor lett å treffe andre knapper når man skriver fort. Ser fram til K850 dog! :love:

×
×
  • Opprett ny...