Gå til innhold

kniggit

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kniggit

  1. Hei,

    Må kjøpe et nytt hovedkort etter at det gamle ble ødelagt, og har tenkt å prøve sli. Skal bruke to asus geforce 260 top kort, og kikket derfor på dette HK-et:

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=344350

     

    Noen som har invendinger på dette kortvalget?

     

    andre deler:

    PSU: Under kjøp https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1041412

    CPU: duo E6700

    Minne: 4gb Corsair 6400 CL4

     

    Vil de gamle delene være noen slags flaskehals i dette oppsettet?

    Tar gjerne imot innspill og tips!

     

    mvh

    Knut Anders

  2. Hei!

     

    Skal kjøpe nytt skjermkort for sli-oppsett (2x asus geforce 260 TOP), og har kikket på denne:

    http://www.ps.no/ArtDtl.aspx?i=133105&model=

     

    Hvorfor står det Server-Class i overteksten? kan den ikke benyttes til en vanlig maskin? Er det virkelig nødvendig med 1000w, og hvorfor er denne så fryktelig billig i forhold til konkurentene?

     

    Noen som har erfaring med denne? tar gjerne i mot tips på andre PSUer. Kan tenke meg å ha en strømforsyning som varer i flere år, slik at jeg ikke trenger å kjøpe ny neste gang.

     

    Mvh,

    Knut Anders

  3. Jeg fikk satt inn et nytt skjermkort (asus 260gtx TOP)etter at det gamle tok kvelden(8800gtx), og maskinen funket som den skulle den første dagen. Dagen etter fikk jeg bare "no imput signal" på skjermen når jeg startet maskina. Det samme skjer når jeg bytter skjerm og kabler. Skjermkortet er ikke defekt, det funker i en venns maskin. I min maskin kan jeg høre viftene på skjermkortet, vifta på CPU så de får strøm. Får heller ingen pipelyder på fra hovedkortet ved boot.

     

    Hva er det som kan ha skjedd over natta? maskina var slått av. Kan det være noe i veien med hovedkortet eller PSU? Takker for svar.

     

    strømforsyning: 750w Thermaltake

    cpu: intel duo 6700

    minne: corsair 6400 cl 4

    HK: asus p5w dh deluxe

    skjermkort: asus 260gtx TOP

  4. Halveis off topic, men jeg brukte selv briller i mange år, og jeg anbefaler deg virkelig å bytte til linser. Slike problemer, samt ting som dugging på glasene om vinteren etc etc etc er alle småproblemer som du fort kan bli kvitt ved å kste glassene :)

     

     

    joda, har prøvd linser, men øynene mine klarer ikke å bruke dem over lengre tid, er visst for tørre. blir laseroperasjon så snart øynene har stabilisert seg :)

  5. hei!

     

    Vurderer å kjøpe et bra headset både til pc-bruk og til mp3-spilleren, og har derfor havnet på BeyerDynamic DT 770 Pro som en verdig kandidat. Problemet jeg har opplevd før med hodetelefoner er at brillene mine blir "presset" inni hodet til den grad at det blir ubehagelig etter en stund. Er det noen her som har både briller og disse hodetelefonene? Tar også imot andre anbefalinger av hodetelefoner som passer til oss uheldige brillebrukere.

     

    På forhånd takk for svar!

  6. da har jeg hatt min BenQ i ett døgn. ble stor overgang fra den gamle 19"eren. Mange har oppsumert det positive med skjermen, og stort sett så stemmer dette godt. Men jeg er ikke helt enig med alle de positive erfaringene.

     

    Skjermen er ikke helt fri for ghosting, man kan faktisk se det godt hvis man drar skjermbildet sidelengs i strategispill (som f.eks civilization 4). Dette er nok ikke en big deal, men det merkes godt for meg, siden jeg har hatt en crt-skjerm i alle år. Ghostingen vises ikke like godt i fps- spill.

     

    Ellers kan jeg også kritisere innsynsvinklene. man skal ikke langt mot siden med hodet, før man ser at fargene forandrer seg litt. Dette merkes ikke godt i spill og filmer, men mest når man ser på skrivebordet og internet explorer ol. Det er mulig at jeg sitter litt for nærme skjermen da.

     

    Ellers fungerer skjermen fin-fint med playstation 3 og det er en drøm og kunne skifte mellom DVI og HDMI tilkoblingene med en enkel knapp. Skjermen fungerer også kjempebra med lavere oppløsninger enn 1900x1200 i spill (1:1 ftw), som er bra når man ikke klarer å dra crysis med 1900x 1200 oppløsning hakkfritt *kremt kremt*. Den er flott til film, og med 1060p blu-ray filmer ser det helt fantastisk ut.

     

    Vil ikke si at skjermen er lys-svak. all-in-all et godt kjøp for snauve 3 tusenlapper.

     

    edit: glemte å si at skjermen kom med en død pixel i øvre del av skjermen. fikset dette med å prøve "masasje-metoden" som jeg lesteom her på forumet en gang for lenge siden. helt utrolig at det faktisk virket :)

  7. Noen som husker dette spillet? jeg og broren min spillte dette spillet når vi var små, men det har sporløst forsvunnet. Det hadde derfor vært moro å spille det igjen. er det noen som har det til salgs? :)

     

    film fra spillet her:

    http://youtube.com/watch?v=OCQY8x78F6s

     

    edit: viste seg at systemet ikke funker lenger.. noen som har en fungerende sega master system pakke til salgs? (med kontrollere)

  8. og du har aldri opplevd noen bugs med dette hovedkorted, som BSODs i oppstart o.l.? var uansett ganske dyrt da, untatt på netshop, hvor de selger det for 1500(demovare). er relativt skeptisk til å kjøpe demovarer av et hovedkort som folk sier det er mange bugs på. er vel en grunn til at folk sender tilbake korta før angrefristen går ut :p

  9. hei!

     

     

    har fått et tilbud fra en kompis om å kjøpe hans gamle 8800 gtx kort(jeg har et fra før av). derfor vil det falle meg naturlig å kjøpe nytt kabinett og hovedkort til disse to kortene. Her trenger jeg deres hjelp, siden jeg begynner å bli utdatert på hovedkort/ kabinetter med tanke på SLI-oppsett. Tenkte ikke å bruke mer enn 1000-1500kr på hovedkort, og det samme gjelder kabinettet. Fordel om det er med vifter, selv om jeg har noen fra før. oppsettet bør ha meget god kjøling. 750W strømforsyning vil være nok for dette ja?

     

    edit: hovedkortet bør være overklokkvennlig, og kabinettet bør også gi god kjøling for andre komponenter, ikke bare skjermkortene.

     

    takker for alle seriøse innspill!

×
×
  • Opprett ny...