Gå til innhold

Badjoker

Medlemmer
  • Innlegg

    1 510
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Badjoker

  1. 5 hours ago, Sesseth said:

    Noen som prøvde spillet og kan gi et førsteinntrykk?

    Yes, jeg klokket gode 91 timer under betaen forrige uke. Jeg fokuserte mest på å lære meg åssen spillet fungerte fremfor å levle fortest mulig, så jeg avsluttet på level 32 av 60. Så kan ikke si noe om end game.

    Jeg fikk testet en dungeon som jeg kjørte en 8-10 ganger, litt kort, men helt okay. Man må riktignok ha nøkkel for å gå inn, altså en av fem i gruppa må ha en nøkkel. Litt pain å fikse nøkler ettersom de må craftes (ikke den første, den får man som del av et quest), men helt ok system for å hindre mass-farming I guess?

    Crafting / Gathering er en stor del av spillet, det fungerer bra og er relativt intuitivt. Jeg savnet enkelte funksjoner, som f.eks en god craftig bok man kan se på ute i felt og ikke måtte tilbake i byen for å se på oppskriften på en crafting station. Dog kan man "flagge" en oppskrift så den viser hva du mangler i quest loggen, jeg skulle heller sett noe ala en bok som man kan se alle oppskrifter uansett hvor man er. Ga feedback på dette. Gathering tar mye tid, men synes ikke det var drøyt mye, og det går fortere når man får bedre utstyr og reputation med hvert enkelt område.

    Jeg kan ikke si jeg fant mange, om noen, direkte feil. Dog var det mange quality of life forbedringer jeg ga tilbakemelding om, f.eks  oppskriftboka jeg nevner over.

    Faktumet at man ikke kan velge startsted, er problematisk om man skal spille med venner. Det løses "enkelt" under betaen ved å lage ny character om og om igjen til man havner på samme sted, eller ved å løpe til startstedet kompisen er på, men unødvendig tidsbruk, så de burde bare gjøre det mulig å velge. Dette var vel det jeg så oftest i ingame chat, så regner med de fikser noe for å løse det før launch

    At man kan bli invitert til en gruppe når man allerede er i en, var også en annen ting. Gruppe invitasjon tar nemlig relativt stor plass på skjermen, og man må trykke F2 for å decline eller vente til den timer ut.

    Det var også enkelte grafiske elementer som kan forbedres for å bli tydligere, eller lysere, noen områder var så mørke at man nesten ikke ser noe.

    Det er heller ikke noe mini map, det er istedet ett kompass som en lang linje øver på skjermen og alle element man tracker enten det er quest, kompiser, waypoints, gathering nodes etc dukker opp på denne. Tar tid å bli vant til, men fungerer helt greit om man ikke har 300 ting man tracker, da kan ting havner litt oppå hverandre på denne linjen som gjør det litt knotete å se, men no biggie

    Mange spillere mente også at spillet trenger mounts, no det ikke har. Jeg er ikke sikker på om det trengs, jeg tror kanskje verden hadde blitt for liten om vi hadde det. Verden er veldig stor til fots, og det er ofte man er ute på 20 minutters gåtur, men på veien finner man masse ting man kan gathere osv så man føler ikke at gåturen er meningsløs.

    Jeg testet ikke noe særlig av PVP systemet, men de har tenkt litt nytt, noe jeg liker selvom jeg ikke er PVP fan. Det er tre factions man velger mellom rundt level 10, og hver faction kan da ta over byer og sette skattenivå på f.eks crafting i den byen osv, noe som gjør at man kanskje må tenke på hvilken by man er i før man crafter... Og andre kan ta kalle inn til krig for å forsøke å vinne byen.

    Men som sagt, alt i alt et spill med mye potensiale, veldig lite feil som jeg fant, men med mange små forbedringer som ville gjort spillopplevelsen bedre.

    • Liker 2
  2. Sliter med den trofeen der du skal kjøre opp i 249km/h, har prøvd med mange biler men kommer bare i 244. Hvilke biler har høyere toppfart?

    Denna?

    icon_trophy_bronze.gif

    111 Meters a Second

    Break the 249 mph (400km/hr) barrier, in a car not specially provided for an event.

     

    Jeg tok den med en Mazda 787B :)

    Vil tro du klarer det med en Zonda R, eller en full trimmet Bugatti Veyron også. Eller det store esset i ermet da så klart, Red Bull X2011

     

    Ps. Kjøper du fully costimizeable gear box, så kan du justere girene slik at du får høyere toppfart, gitt at bilen har nok hester til å klare å kjøre fortere that is..

  3. Lol, fant ut at man kunne oppgradere bilene, nå har jeg en 240 driftebil :p

    Hvilke biler anbefalerer dere? Har 450k.

    Spørs helt åssen løp du skal kjøre.

    Jeg har gode erfaringer med Lexus IS-F Touring til touring car løp. Renault Clio RS for små bil løp. Og for the big boys - Lett en Peugot 908

    Til amerikanske løp kjører jeg en gammal chevrolet jeg vant. :)

  4. har du trimmet bilen noe? jeg opplever uendlig hjulspinn etter pit når jeg gir gass, lurer på om jeg bare skal vente på en fiks.

    Med Peugot bilen har jeg kun lagt på største turbo, som i prinsipp er full trim.

    Og ja, du har mye hjulspinn. Men det virker som spiller forventer den 3-stop strategien jeg nevner over, for alt annet går til helvete.

    Følger du den går det "ok", selvom det ved full gass fremdeles er noe spinn. Pumpebremse og pumpegass er stikkordnene, men som sagt, jeg vant med over minuttet.

  5. noen som har kommet seg til 24 min løpa? dekka mine dør etter en runde lemans etter første pitstop. kunne jeg beholt dekka den starter med kunne jeg sikkert kjørt hele løpet. bare det løpet jeg har igjen så er jeg ferdig med super biten av carrer

    Kjører du i overkant agressivt med soft dekk dør de jævlig fort, vær varsom med gassen ut av svingene for å unngå spinn på hjula.

    Eller gjør som meg, kjør med hard dekk eller medium. Jeg kjører tom for bensin før jeg har ødelagte dekk.

     

    Edit, ser nå at du nevner ETTER første pitstop - jeg får teste noen flere løp og se om jeg opplever det samme. Kun kjørt 20 min løpet.

     

    Edit 2 - Det det stemmer som du sier, det virker som en åpenbar bug. Ikke nok med at dekkene slites veldig mye fortere etter pitstop, men de fremstår også som totalt ubrukelige selv fra når de er nede på 6-7, noe som er heeelt på jordet. Bilen ligger på veien som ei gammal kjerring på glattisen.

    En annen idiotisk ting er at løpet er aaakuratt for langt for at en 787B skal klare seg med kun ett stopp, må inn i pit når det er under ett minutt igjen av løpet for å få nok bensin til å overleve løpet, som resulterer i at man fullfører løpet i pit.. Får prøve en annen bil da...

     

     

    EDIT 3 NAILED IT.

    Etter 4 forsøk naila jeg den - byttet bil til Peugot 908 HDi FAP Base Model '10.

    Fulgte en tre stopp strategi.

    Start med racing soft/medium/hard (hva du trives med)

    Kjør i pit på enden av runde 1 - bytt til racing intermediate (minste regndekkene)

    Kjør to runde, inn i pit på enden av runde 3 - bytt til racing soft/medium/hard (hva du trives med)

    Kjør to runder, inn i pit på enden av runde 5 - bytt igjen til racing soft/medium/hard (hva du trives med)

    Kjør til løpet er ferdig - Merk, velger du soft har du dekk helt nede 3 før du er ferdig, slik jeg hadde. Da er det bare å pumpebremse inn i svingene, og pumpegasse ut av svingene.

     

    Ps. Jeg vant med 1.01 min.

    Ps2 - Under testforsøkene fant jeg en trophy "bug" - Det er en trophy for å "finish the race with 1% or less fuel in first place". Tydeligvis betyr ikke "finish" at man nødvendigvis vinner, kun at man går tom for bensin på 1.plass og avslutter racet. I mitt tilfelle feilkalkulerte jeg hvor mye bensin jeg hadde og måtte ta en restart når jeg hadde over en halv runde igjen, men siden jeg ledet fikk jeg trophyen :p

  6. Er det bare meg som merker en åpenbar "catch-up" effekt etter 4-5 runder i et løp?
    Kjørte nettopp et 5 runders løp på grand valley, hvor jeg etter 3 runder lå 19 sek bak, etter en dårlig første runde kjørte jeg jevne runder med +/- 0.5 sek avvik på rundene og tapte ca 1 sek per runde for runde #2 og #3.

    MEN, på runde 4 og 5 hentet jeg inn hele forspranget på 19 sekunder selvom jeg kjørte kun de samme rundetidene.

     

    Det virker som konkurrentene i stor grad har dårlige runder de siste 2-3 runder som gjør det mulig å ta igjen MYE tapt tid.

     

    Det samme gjelder for 20 min++ løpene i super serien. Jeg kjører jevne runder og taper stort i startene, men henter inn tapene med samme rundetider mot slutten av løpene.

     

    Forøvrig merker jeg ganske store forskjeller fra GT5, spesielt på måten bilen oppfører seg, lettere å hente inn sleng på bilen, lettere å "sette opp" bilen i forkant av singer.

     

    Og med tanke på lyden dere never synes jeg den faktisk er bra, spesielt uten musikk (jeg kjører det separat via spotify fra annen kilde) - lyden gjør mye for å håndtere bilen på banen, spesielt i forhold til dekkhvining i svinger, så man lettere oppfatter når man må foreta seg noe for å unngå og snurre. Riktignok er det ofte en liten lydbug i starten av løpet hvor man nesten ikke har lyd på egen bil i enkelte løp, og balansen mellom egen bil og konkurrentene i enkelte tilfeller er heeeelt feil, dog noget sporadisk

  7. Med den utrolig arrogante holdningen HBO har vist vet jeg ikke om jeg vil bli kunde likevel. Hvertfall ikke om de bestemmer seg for å øke kostnadene pr mnd.

     

    Nå har vel store deler av befolkningen bevist at et firma kan være så arrogante de vil så lenge de har et produkt som er attraktivt (les Apple) - så hvorfor skulle ikke man betale for dette også hvis man vil se de seriene som er tilgjengelig?

     

    Selv akter jeg å bli langvarig kunde ene og alene pga utvalget de har.

    • Liker 2
  8. Skikkelig skuffelse å oppdage aldersgrensen. De fleste som spiller FIFA er antageligvis under 20 år, ikke over. Det er ikke sjeldent at arrangører av FIFA-turneringer sier at de er på utkikk etter den beste spilleren, for så å ekskludere halvparten av spillerne.

     

    Nå vel..

    I følge Wikipedia:

    "The average gamer is 30 years old and has been playing for 12 years. Eighty-two percent of gamers are 18 years of age or older."

    Det er riktignok på tvers av alle spill, men At majoriteten skulle være en helt annet i Fifa er vel mindre sannsynlig.

     

    Dessuten er det vel ganske logisk med aldersgrense når turneringen skjer på en pub.

     

  9. Folk som ikke har tilgang til inett 24/7:

    - Fattige folk (dog, ikke mange)

    - Studenter som må nøye seg med dårlig tilkobling, eller deler nett med mange romkamerater i hybler, osv. (dette har jeg personlig erfaring med)

    - I periodesvis går nettet ned, enten det er vedlikehold fra ISP, eller om det skyldes lokale problem i hardware og router

    - Ved orkan og andre lignende uværssituasjoner kan strømnettet og internettlinjene gå ned. Her i Møre og Romsdal var det folk som var uten internett i 4-6 mnd., etter orkanen som var her.

    + Flere som jeg ikke kommer på nå

     

    - Om man ikke har råd til en hundrelapp i internett, har man vel knapt nok råd til 5-6 hundrelapper i et spill.

    - Det krever ca nada båndbredde å spille online, så kan ikke se hvorfor faktumet at man deler båndbredde med andre skal ha noe å si.

    - At ting går ned fra tid til annen gjør all teknologi, e-post, tv, mobiltelefoner osv osv Det kommer man ikke vekk fra, men ser man på WoW så er det ikke mange timer i løpet av de årene jeg har spilt det hvor det har vært nede. .. med unntak av planlagt vedlikehold, som nesten utelukkende skjer i perioder av døgnet/uken hvor det er minimalt med aktivitet (på natten, og når folk er på jobb/skole)

    - Om strømnettet går ned sliter du med alle spill, så lenge du ikke spiller Yatzi. Men ja, om man er uten internett i 4-6 mnd pga orkan har man et problem. Og det skjer ofte eller?

     

    Problemer fra produsenten sin side:

    - Planlagt nedetid (vet ikke hva prosenten er): du har mao. ikke alltid tilgang til spillet (noe du burde ha)

    - Problemer som oppstår med servere og hacking, etc.

    - Server-ustabilitet gir en dårlig opplevelse (til og med i SP)

    - Når spillet eldes, tas serverne ned, og da kan du ikke bruke spillet du betalte for. Blizzard plikter ikke å gi deg en SP-versjon om serverne legges ned (Les EULA/TOS).

     

    Du har rett i mye her, men ser man på andre spill fra Blizzard holder de liv i de 10++ år så skulle nok tro de ikke dreper dette spillet heller før folk dør av alderdom. Og vedlikehold igjen, det skjer ofte på tider av døgnet/uken hvor det er lite aktivitet.

     

    ---

     

    Men missforstå meg rett, jeg er enig i at de burde splittet SP og MP. Men at folk velger å ikke kjøpe et spill de har ventet på i 10-15 år fordi de må være på internett for å spille det er for meg komplett uforstående.

  10. Nå argumenterer vel Blizzard også med at de vil få bukt med juksingen i Diablo, dvs items osv, og ved å kontrollere chars på sine servere vil ikke spillerne ha lokale kopier av sine karakterer og kan dermed ikke forfalske in-game utstyr. Det er jo bra, sett både fra et inflasjonssynspunkt og i forhold til balanse spillerne i mellom.

    Men jeg er enig i at de burde separere SP og MP og gjøre det umulig å kopiere spilleren mellom de to - skal du spille MP må du være online.

     

    Ettersom jeg kun spiller Diablo 3 med mine venner online måtte jeg vært online uansett så fra mitt ståsted er det fullstendig uproblematisk at man må være online hele tiden. Og at serverne er ustabile de første dagen er ikke annet enn å forvente - prøv selv å bygge et problemfritt datasenter som kan håndtere 5-6 millioner spillere som ikke bare prøver å logge seg på, men som faktisk SPAMMER loginserverne dine - klarer du det er du faen meg god.

     

    At folk unngår å kjøpe et spill fordi de må være online konstant er for meg fullstendig uforstående. Hvem i dagens norske samsunn har ikke tilgang på en nettlinje 24/7 uansett? Jeg ser faktisk ikke problemet.

    Jeg har spilt min char fra 0-60 uten det minste problem og det sammen med venner som heller ikke har hatt problemet - utover loginproblemene de første par dagen som sagt.

  11. Bli$$ards nye melkeku, burde vel overskrifta vore. Ikkje spelar mot spelar kamp ved lansering? Seinare oppdatering? Må vel betale ekstra for den, eller ha monthly subscription.
    tullball
    Overhodet ikkje tullball, her skulle Blizz stoppa ved Nr. 2. Og heller fokusert på å funne opp noko nytt, istadenfor å melka eksisterande merkevare.

    med den logikken burde de stoppet med eneren. Og med tanke på hvor mange fans spillet har er det flott at de fortsetter serien, både for egen lommebok, og for oss som aldri får nok av Diablo.

     

    Ps. Er det noen mulighet for at vi får se noen åpen beta før lansering?

     

     

    • Liker 1
  12. Hey,

     

    For en stund tilbake flyttet jeg ut av moderlandet Norge, til Danmark. I går tenkte jeg at jeg skulle investere i en game pack til GT5, som da er første gang jeg kjøper noe på PS3 store etter at jeg flyttet til Danmark.

     

    Problemet er jo at jeg opprettet kontoen på min PS3 i Norge, og man kan endre alt av adresseinformasjon på kontoen bortsett fra nettopp land. Dermed blir mitt danske kredittkort avvist og jeg får ikke betalt for packen jeg er intressert i.

     

    Har forsøkt å google litt ang hvordan man endrer land under instillinger men finner ingenting - vil nødig opprette ny konto og kjempe tilbake alle de hardt opparbeidede thropies etc.

     

    Noen som har noen tips, eventuelt vet hvor jeg kan få hjelp?

     

    /BadJ

  13. Hei !

     

    Til dere som husker meg fra tidligere:

     

    Legg meg gjerne til på Battlelog. Spillte BF:BC2 med mange av dere :)

    Hadde vært morro å begynt å spille BF3 med dere. BF3 navn: HansiFansi

     

    Btw bruker dere noe clan tag? Husker vi brukte [HW.NO] eller [HW] på BF:BC2

     

    Se der ja, du og jeg har drept hverandre noen ganger :p

  14. Hei,

     

    Jeg og en kompis kjører hver vår maskin med eksakt samme maskinvare - eneste forskjellen er kabinettet.

     

    Maskinvaren står i bunn, men "problemet" er at min maskin går ekstremt mye høyere i temperatur enn min kompis.

    Vi testet nemlig i Battlefield 3, med temp målere aktivert - Vi spilte på samme brett med samme load osv på maskinvaren, og ganske konstant lå min maskin, både CPU og GPU, nesten 20 grader høyere i temp enn hans.

     

    Kan virkelig hans Thermaltake kasse kjøle denne maskinvaren så mye bedre enn min stacker kasse, eller er det andre årsaker?

     

    Maskinvare:

    Hovedkort - Asus Rampage II extreme

    Minne - 3 x 2GB dominator 1600mhz

    Skjermkort - Nvidia GTX470

    Harddisk - Intel SSD

    CPU - i7 socket 1366 med stock vifte

     

    Kabinett 1 - Thermaltake Armor (alu)

    Kabinett 2 - Coolermaster Stacker (alu)

  15. Physical pakken er ikke med i limited edit ion. Den følger med fra origin eller gamestop feks.

     

    Jau, men den var med min preorder. Jeg ser den i konformasjonseposten men finner ikke redeem koden noe sted. Lurte på om det var sendt ut her enda.

     

     

    Jau, den er sendt ut. Men åpenbart mange som ikke har fått den - det ble nevnt tidligere i tråden at folk har fått koden ved å whine på EA live supporten,.

  16. For å være 100% ærlig vett jeg ikke hvordan jeg skal se etter om at noe er lasermerka av SOFLAM (som Engineer).

     

    Targets som er markert får en stor rød firkant med en prikk i seg når SOFLAMen er locket på et target - dette er noe alle på Recon-teamet ser :)

    Du kan ikke unngå å se det, så det kan godt være at du har spilt med slappe recons som ikke gidder å dra frem SOFLAM.

  17. Funnet feilen.

     

    Javelin funker på både og, men for at det skal kunne locke on på fly og helis på disse være markert med SOFLAM.

     

    Bare synd at SOFLAMen har rekkevide omtrent til nesa på meg som recon :(

    I går satt jeg en hel runde å KUN markerte targets med SOFLAM, og det ble vel totalt skutt to raketter etter alle de jeg markerte..

     

    Skulle gjerne spilt med en Engineer i squaden og hatt vedkommende på skype, så skulle jeg gjerne vært dedikert spotter for vedkommende.

     

    Edit. trykkleif

  18. Trenger litt hjelp her, er ei gammel BF2 hore, har ikke spilt FPS på 2 - 3 år nå helt til jeg la inn BF3 iMac'en. Har fått sergeant grad. Men.. hvordan få på lasersiktet, HOLO saken og foregrip på gunnerne?? Det eneste jeg får opp er pistol med taktisk lys, selv om jeg har de andre duppedittene! Så hvordan få dette til å virke? :p

     

    Customize-> Loadout før du spawner.

  19. En assult, en engineer, en support og en recon spilte jeg og tre kompiser i går - Det var fett det.

    Vi hold oss til ett flagg på CQ, og holdt den hele runden alene. Jeg, som recon, spottet og skreik på skype når jeg så folk, og gutta løp rundt med riflene sine og eide alt som kom i nærheten.

     

    /Whine on

    Forbanna irriterende at de har satt så kort range på SOFLAM'en til recon, den er jo nesten ubrukelig i dagens tilstand så lenge man ikke har en oppmerksom rakettdude.

    /Whine off

  20. Vil nå tro en Assault som vet sånn nogenlunde hva en defibrellator brukes til, lett topper over en dyktig recon som bare ligger i buska si 5000 meter unna

     

    En dyktig recon ligger ikke 5000 meter unna, men ser poenget ditt :)

     

    En dyktig recon hjelper laget sitt fremfor å ligge i ei bukse i andre enden av mappet for å prøve og få ett eller to headshot hvert kvarter.

    Jeg elsker recon og spiller nesten bare recon, og forhåpentligvis elsker laget mitt meg også da jeg faktisk går inn for å gjøre en nytte for meg.

     

    Edit, trykkleif.

×
×
  • Opprett ny...