Gå til innhold

Eldroy

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eldroy

  1. Hva kan man egentlig bruke en TV-tuner til i 2012? Jeg har Altibox, så om jeg skulle ta opp fra det ville jeg i så fall trengt et nettverkskort og spesialsoftware som knekker krypteringen.
    Har du Canal Digital eller Riks-TV trenger man bare et programkort+CAM, samt en TV-tuner. Da er det bare å plugge antennekabelen rett i dette, uten en egen boks fra leverandøren...Har du Altibox eller Get (usikker på Viasat), må man ha en egen boks fra leverandøren, og da forsvinner jo vitsen med TV-tuner.

     

    Hei Covah.

     

    Har i lengre tid lurt på å anskaffe meg et slikt oppsett.

    Har du en oversikt over komponenter (kanskje linker) som skal til for å få det til å fungere?

     

    Har et program+CAM kort fra CD som står i TV'en min pr i dag.

     

    E

  2. Jaja.. dett var dett for min del.

     

    Kan huske at Panda(ren) var et litt morsomt og friskt innspøtt i Warcraft (man hadde da 1 april å glede seg til), men for min smak så blir dette hakket for dumt... unskylder på forhånd at jeg deler dette med dere, men må nok tilslutte meg hylekoret i denne omgangen.

     

    WoW var bra så lenge det varte. Jeg var med fra starten, men nå er det altså på tide å gå videre til nye jaktmarker. Mye bra på horisonten: BF3 nærmer seg. Starwars ToR (skal prøves) og ikke minst Diablo 3 (Jeg håper aldri kyr blir en spillbar rase)...

     

    Jeg håper dere med andre holdninger får mye glede av den nye Exp'en. For min del er siste abo-periode betalt.

  3. Kjekt å lese sånt...

     

    Eric her. 39 år, trebarnsfar og gamer til det fulle.

     

    Startet det hele med en ZX Spectrum (etter hvert med Microdrive(!)), og hadde også min første nettverksspille-opplevelse med denne (sammenkobling via RS232 med min fem å eldre bror). Mener å huske at det var en form for flyspill.

     

    Sliter med å få tiden til å strekke til med krevende jobb i tillegg. Det går gjerne i WoW, men elsker å se mine kjære byer i Sim City vokse seg større samt ta en strategisk en (helst Starcraft 2). Går fort lei av skytespill, men prøver dem gjerne. Merker nok alderen i form av redusert reaksjonsevne, og ikke minst redusert kapasitet til å ta til meg ny kunnskap om spillene jeg spiller (meg i en PUG gruppe = mareritt).

     

    Gleder meg som en unge til Diablo 3.

  4. Førstehjelpsskrin = PC repair kit.

    Institusjon for gamle / utbrente / gale pc'er.

    910101 : Nødnummer for PC'er

    Paracet .... say no more

     

    Ekkelt. Opptakten til Doom4. Man kommer hjem og ser at datamaskinen har blødd utover hele gulvet, da den er infisert med et virus, som selvfølgelig er overførbart til oss da datan benytter menneskelig DNA. KAnskje den får hjernemasse også, eller Alzheimers for den saks skyld.

     

    Mulighetene er uendelig mange .... :D

  5. Og dette har ingenting med baller og gjøre, det fordi at det faktisk IKKE blir samme utfall å si at man ikke gidder, enn at PC'en går med, og oppgaven gikk med den.

     

    Selvfølgelig har det samme utfall. Strykkarakter får du uansett, evt. enda mer problemer om du får en ny frist og ikke klarer å levere da heller. Om du ikke har tenkt å levere, så stå iallefall for det i stedet for å lure deg unna på feige måter.

    Nei, får ikke strykkarakter om oppgaven på PC'en går med. Dette har jeg sett med flere andre tidligere, derfor sier jeg det slik.

     

    Hva slags lærere er det du har?

     

    Hvis dette hadde skjedd med en av mine elever hadde en av to ting skjedd:

     

    1. Backup er ditt ansvar og du får stryk for ikke å levere oppgaven

    2. Du klarer på en overbevisende måte samt basert på tidligere prestasjoner, å overbevise meg om at det var et reellt uhell. Du får da en minimal ny frist for å gjenskape oppgaven og levere inn (du har jo skrevet oppgaven før).

     

    Kort sagt. Lærere som godtar dette uten videre seremoni uavhengig av om det er et uhell eller hva som helst, bør finne seg en ny jobb.

     

    Og til slutt - drittunger som deg burde ikke fått lov til å få gratisk skolering. Dessverre sorteres ikke slike som deg ut tidligere slik at dere kan håndteres på en ordentlig måte med spesialbehandling.

    Åja, så NÅ endra du den patetiske slutten din fra i stad, ja? Og nå får du faen meg gi deg, hvor dum kan egentlig en person bli? Spesielbehandling for at man ikke gidder å gjøre en enkelt oppgave? Hahaha, da hadde det ikke vært mange igjen i klassene i dag, gitt. Se å få åpnet opp øya dine du, grauthue.

     

    Kjære Haakon*

     

    Du vil aldri få jobb i min sektor.

    Lykke til med fremtiden.

     

    Mvh

    Eric

  6. Ja elg.. der har vi det. 'Hvordan en definerer markedet.'

     

    Når jeg kjøper en 'pakke' hos Microsoft så forventer jeg som forbruker kanskje at en nettleser er integrert i denne pakken (At Microsoft gir meg muligheten til å velge mellom flere 'frittstående' nettlesere synes jeg derfor burde være greit nok).

     

    Når jeg kjøper en PC (fra en gitt leverandør) så forventer jeg kanskje at den er ferdig satt opp med operativsystem og andre applikasjoner slik at jeg kan benytte den umiddelbart etter utpakking. Å kunne velge mellom flere alternative OS (ved bestilling) hadde kanskje vært en fin gest, men er muligens ikke nødvendig siden de av oss som foretrekker andre løsninger gjerne har et helt annet utgangspunkt når vi går til innkjøp av utstyr.

     

    Og ja! Denne tankegangen mener jeg gjelder alle leverandører også Apple. Nå sies det kanskje at, eksempelvis, Apple ikke har så høy markedsandel, men gjelder dette ikke for iPod og iPhone også (mini computere)? Disse er ferdig satt opp fra fabrikken, ikke får du høre musikken på noe annet iTunes, ikke får du surfe på noe annet enn Safari og du får for pokker ikke engang bytte batterier...... og her er Apple, slik jeg har forstått det, markedsledende. Batterier er forøvrig et kjempemarked.

     

    Jeg velger derfor å hoppe tilbake til utgangspunktet og stemple hele diskusjonen som tullete. Dette har ingenting med fri konkurranse, utvikling eller forbrukerrettigheter å gjøre. Dette er bare lobbyisme og 'plante skjær i sjøen for hverandre'. Og fanboysa (bevisst valg av negativt ladet benevnelse) lar seg rive med og løper lobbyistenes ærend.

     

    Ja denne tråden hører kanskje hjemme under politikk, som det tidligere har vært hevdet.

     

    Signing out :)

  7. Merkelig at de med gode og absolutte argumenter på ingen måte kan forklare hvordan dette skal komme forbrukeren til gode annet enn med hule påstander om 'penger i kassa' og markedsverdier.

     

    Hvis jeg begynner å produsere motorer, kan jeg påtvinge VolksWagen å måtte tilby disse som en opsjon til deres egenproduserte motorer? ... nei vent... nå har jo ikke VolkWagen over x% markedsandel....

     

    Forklar meg hvor merverdien for meg som forbruker ligger..... og hvorfor skal et offentlig organ avgjøre hva som er et tilbehør evt en integrert del av en pakke.......

     

    Eneste dette overbeviser meg om er at det er fanboys blant lobbyistene i Europa. Det siste forslaget fra Microsoft er mer enn godt nok i forhold til valgfrihet. Basta Bom!

  8. Ah!... befriende lesning Professional.

     

    Selv om jeg bruker Chrome lever jeg ikke i den villfarelsen om at G$$gle eller A$$le (bevisst bruk av $ tegn) er mer opptatt av meg som forbruker, enn 'big buisness'.

     

    Og til dere andre fanboys.... hvor går nå denne grensen?... hvis en luring finner ut at det kan være penger i filutforskere. Kan jeg da måtte regne med å få et OS uten denne komponenten preinstalert? ... Listen over disse komponentene er uendelig lang .. Vennligst definer grensen for oss uvitende forbrukere som ikke tilbringer dagen med å lese lovens §'er. Uthev gjerne koden eller komponenten som dere mener fortjener såpass oppmerksomhet at den må utsette for konkurranse.....

     

    Kanskje A$$le, HP, Toshiba og alle disse andre maskinvareprodusentene er de egentlige synderne? Hvorfor kan jeg ikke velge OS første gang jeg skrur på maskina? Hvorfor må jeg bruke iTunes på iPoden min... hvorfor er det bare Telenor som skulle få lov å selge iPhone i Norge (oi! Ble mange A$$le referanser her nå... lurer på hvorfor ;)

     

    Hensikten med å kjøpe et OS (som f.eks Windows) er kanskje at man får et sammensatt produkt? Kanskje dette er viktigere for 'meg' som forbruker enn at jeg skal måtte velge et annet frittstående produkt? Kanskje jeg gir blaffen i om Chrome er 3ms raskere enn Safari og Opera... er ikke det noe som hører hjemme i Bjørvika??

     

    Hvis forbrukerne er så dumme som dere vil ha det til (for ikke å snakke om alle piratene og freeloaderne) ... ja... så la dem. Alle vi andre kan jo bygge selv, helt gratis!

  9. Man skal feie for egen dør før man... ja...

     

    1. Tyskland bedriver ikke historieforfalsking. Vi snakker om et spill her.

    2. Inglorious Basterds er nevnt, vi kan jo også nevne noen tyske innspill her som; Das Boot og Der Untergang (filmer jeg kan anbefale dere å se). Disse filmene er fulle av svastikaer.

    3. Tyskere tar i stor grad frem flagget ved nasjonale (om enn tanketomme) begivenheter slik som fotball VM ++

    4. Sensur har ingenting med Nazisme å gjøre.

    5. Klesmerket som er nevnt her har blitt påklaget av den Norske ambasaden, da man forståelig nok ikke vil knytte Norsk kultur og symbolikk mot nynazistiske strømninger.

    6. Et mer navlebeskuende folkeslag enn Nordmenn må man lete lenge etter, bla. kan vi likeledes starte en diskusjon om dubbing av filmer..... hva bryr det oss om disse (middelmådige) spillene forbys i Tyskland?

     

    Ha en fin helg alle sammen.

  10. windows7 driverne til nvidia er vell fremdeles i beta fasen? i såfall så er sånt å forvente..

    Du har sikkert rett i det, selv om siste driverpakke 185.85 er stemplet med WHQL.

    Uansett.. bytte av PSU hjalp ikke. Temperaturene er fremdeles tilsynelatende ok... jeg fortsetter å teste andre spill.

     

    Spill som fungerer:

    Mirrors Edge

    Spore

     

    Spill som ikke fungerer:

    Empire Total War

  11. Løst 02.06.09: Installerte beta driverne 181.71 istedenfor automatisk installerte drivere (/eller 185.85 som jeg lastet ned fra nVidia) og vips så var problemet løst. Jeg venter i spenning på nye oppdateringer ;)

     

    Takk til kjeLL som, om ikke annet, fikk meg på rett spor.

     

     

    Hei.

     

    Som tittelen tilsier så har jeg et pc oppsett som jeg prøver å kjøre Empire Total War på.

     

    Spec;

    Intel Core 2 3.0GHz

    Win 7 RC 64bit

    8GB RAM

    Geforce GTX 260

    400W Corsair PSU (!!?)

     

    Problemet er at nevnte spill sliter tungt med artifacts, hakking og til slutt full stopp (spillet altså, ingen BSOD eller frys).

    Et annet spill, som Mirrors Edge, går prikkfritt på maks instillinger. Tidlig så mistenkte jeg PSU'en for ikke å kunne levere nok til dette oppsettet (den skal uansett snart skiftes), men med et fungerende Mirrors Edge så er jeg ikke så sikker lenger.

     

    Noen andre forslag til hva som kan være galt? GPU temp var på maks 58 grader etter et forsøk på ETW.

×
×
  • Opprett ny...